fbpx
Select Page

Art Clay Silver sieraden maken

Workshop Art Clay Silver sieraden maken

creatieve workshop artclay silver
Begeleiding:
Caren Simon, kijk voor meer informatie op de docentenpagina

Art Clay Silver sieraden maken –  Creëer met gemak je eigen unieke zilveren sieraad of object

Je eigen unieke zilveren sieraden maak je met gemak tijdens de workshop zilveren sieraden maken met Art Clay silver. Art Clay Silver is een metaalklei, kneedbaar zilver.

Het ziet eruit als gewone klei, maar bestaat uit zilverpoeder, organisch bindmiddel en water. De klei is makkelijk te vormen en dat geeft je eindeloos veel mogelijkheden bij het maken van eigen sieraden en kunstobjecten. De klei verandert in puur zilver bij verhitting. Het bindmiddel verbrandt en het water verdampt.

Tijdens deze workshops krijg je de mogelijkheid om kennis te maken met het Art Clay Silver en bronsklei materiaal, met als eindresultaat een prachtig en uniek sieraad of object.

Als je al bekend bent met metaalklei kun je je technieken verder ontwikkelen. Nadat we een ontwerp hebben gemaakt voeren wij deze eerst uit in fimo klei om vervolgens je sieraad in zilverklei uit te voeren.

Je kunt je sieraad iets bijzonders meegeven door er  zirconia, zoetwaterparels of andere edelstenen in te verwerken.

Creatieve workshop Art Clay silver sieraden maken als dagworkshop in Nederland of als onderdeel van een creatief weekend

 

Creatieve workshop, creatief weekend

Combineer je workshop Art Clay silver sieraden maken met onze andere workshops en ontvang korting

Data
Zie voor data in de planning in de rechter kolom op pc of laptop of onderin de pagina op je telefoon.

Eigen groepje 
Regelmatig zullen we nieuwe data plannen. Ook kunnen we een workshop verzorgen voor een eigen groepje, vanaf 6 personen, op een locatie naar keuze. Planning wordt in onderling overleg gemaakt.

Locatie Nederland:

De creatieve workshop Art Clay silver sieraden maken, zilveren sieraden maken en onze creatieve weekenden,  vindt plaats In een prachtig Veluws boschalet met grote verwarmde veranda in de bossen bij de zandverstuivingen. Na inschrijving ontvang je alle gegevens en overige bijzonderheden.

Kosten:
De kosten bedragen € 125 euro per persoon, inclusief 10 gram zilver, lunch, onbeperkt koffie, thee, kristalwater en wat lekkers. 

Indien wij op een andere locatie dan Doornspijk de workshopdag zilveren sieraden maken met art clay silver verzorgen kan de prijs afwijken.

Begeleiding
Caren Simon en Cobi Gaasbeek

Tijd:
9.30 tot ± 17.00 uur

All-in creatieve vakantie Frankrijk concept

De creatieve workshop Art Clay Silver, waarbij je zilveren sieraden kunt maken van art clay silver zijn onderdeel van het Creatieve Vakantie Frankrijk concept waarbij je je Art Clay Silver workshops kunt combineren met andere creatieve cursussen.

art clay silver sieraden maken

Daarnaast heeft iedere week een thema en worden, afhankelijk van de week waarvoor je kiest, dagelijks lessen verzorgd op het gebied van Yoga, schilderen, boetseren, astrologie, acteren, tai chi, edelsteen workshops en levensketting van edelstenen. Ook deze lessen kun je onbeperkt volgen zonder dat je daarvoor extra moet bijbetalen. (zie voor de planning de rechter kolom / onder op je telefoon).

Artfriends creatieve workshop accommodatie Nederland

In een prachtig Veluws chalet met grote verwarmde veranda  in de bossen bij de zandverstuivingen.

Creatieve workshops Veluwe
Workshop art clay silver sieraden makenWorkshop zilveren sieraden maken met art clay silver veluwe

Artfriends yoga en creatieve vakantie accommodatie Frankrijk Chateau Le Bocage

yoga en creatieve vakantie frankrijk chateau le bocage

Chateau Le Bocage

Tijdens deze week verblijven wij in chateau Le Bocage. Robuust, te midden van het dorpje Savigny, een dorpje in de authentieke en landelijke omgeving van de Haute Marne, ligt  landgoed Le Domein Le Bocage, op nog geen 640 km. afstand van Utrecht in het departement Champagne-Ardennen. Naast de rust van directe omgeving van het echte Franse (plattelands)leven, heeft Le Bocage 2 hectare eigen landgoed met een unieke collectie eeuwenoude bomen. Op Landgoed Le Bocage bevinden zich twee bijzondere, bij elkaar gelegen gebouwen: het negentiende-eeuwse chateau, genaamd Le Bocage en ertegenover het bijna tweehonderd jaar oude jachtslot St. Hubert. Le Domaine Château Le Bocage, heeft de allure van de 19e eeuw en de luxe van de 21e eeuw.

Je logeert in een van de 2 of meerpersoons kamers of kampeert in de chateautuin. Klik hier voor meer informatie over chateau Le Bocage. 

Routebeschrijving

Chateau Le Bocage is gelegen in  het sprankelende en authentieke Haute Marne aan1 Rue du Château, 52500 Savigny, Frankrijk, op nog geen 580 km. van Utrecht. Klik hier voor een uitgebreide  reis- en routebeschrijving.

Meereizen met andere deelnemers

Je kunt er ook voor kiezen om mee te reizen met een van de andere gasten.  Je kunt hiervoor een oproep plaatsen op de  “meet and Greet” pagina.

yoga en creatieve vakantie le bocage

yoga en creatieve vakantie frankrijk chateau le bocage

yoga en creatieve vakantie frankrijk

programma 2022 / 2023

 
AANMELDEN NIEUWSBRIEF
AGENDA 2022 / 2023
CREATIEF WEEKEND
Stel zelf je weekend samen en kies per dag je workshop. Iedere workshop is ook als dagworkshop te volgen:
15 t/m 22 juli 2023
TANGO VAKANTIE FRANKRIJK Onbeperkt volgen:
30 juli t/m 6 aug. 2023
YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk Onbeperkt volgen:
6 t/m 13 augustus 2023
YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

13 t/m 20 augustus 2023
YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

wijzigingen voorbehouden.
yoga en creatieve vakantie frankrijk chateau le bocage