fbpx
Select Page

Creatieve Vakantie Frankrijk betekent:

Schildervakantie, boetseervakantie, zilveren sieraden maken,  edelsteen workshops volgen of kiezen voor een mix van deze kunstdisciplines.

Creatieve Vakantie Frankrijk betekent ook:

ZINGEN onder de professionele en gepassioneerde leiding van Roel Dullaart en Anna Ågren. In hun functie als vaste zangdocent aan de Koningstheaterakademie in Den Bosch en zangcoach van privé leerlingen, kwartetten en koren hebben zij geconstateerd dat er in toenemende mate vraag is naar verdieping van de persoonlijke stemontwikkeling van de individuele koorleden. Sterke schakels maken ook een sterke ketting. Tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk kun je een week lang werken met Anna en Roel aan je ademhaling, ademsteun, lichaamshouding en plaatsing van de stem.

Door middel van diverse oefeningen, zul je gaan ervaren welke spieren je moet aanspannen en hoeveel spierspanning je nodig hebt tijdens het zingen. Ook leer je vanuit meer ruimte te zingen waardoor je met meer ontspanning en een diepere resonance kunt gaan zingen. Zo wordt je stem opener, voller en conditioneel beter.

Ontdek het potentieel van je stem om doelgericht te werken naar het volle potentieel van je stem. Het uiteindelijke doel van zingen is het vinden van de ultieme vrijheid van de stem.

Peter Holthuizen, tenor in het Haarlems Klein Koor, heeft naar aanleiding van zijn ervaring met de zangworkshops van Roel en Anna tijdens de Creatieve Vakantie het volgende geschreven:

Hoe belangrijk een goede ademtechniek is voor zingen merk je als je de zangworkshop van Anna en Roel volgt. Doordat ze de workshop met zijn tweeën geven, is er voor elke deelnemer heel veel aandacht. Ze letten op je houding en corrigeren je als dat nodig is. Ik merkte al heel snel dat ik daardoor anders, gemakkelijker ging zingen en wat ik heel fijn vond: ik werd veel minder snel hees. Na de workshop zong ik weer in mijn koor en toen merkte ik pas echt wat het voor effect had: een veel vollere klank zonder dat ik daar heel veel voor hoefde te doen. Ik heb wel vaker zangworkshops gedaan maar bij Anna en Roel heb ik pas ècht nieuwe dingen geleerd, en dat dan ook nog eens op een heel plezierige manier!

Voor meer informatie: www.creatievevakantiefrankrijk.nl/

coachingsite:  www.roelenanna.nl

Artiestensite: www.deandersons.nl

   
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x