fbpx
Select Page

Zangvakantie

zangvakantie, zingen, yoga en creatieve vakantie

 

Zangvakantie met yoga en creativiteit

Een weldadige combinatie zingen, yoga en creatief bezig zijn. De zangvakantie van Artfriends wordt tijdens de yoga en creatieve vakantie Frankrijk verzorgd in chateau Le Bocage in het kleurrijke paradijs van de Haute Marne, op nog geen 640 km. van Utrecht. Zingen, zingen en nog eens zingen, en …….. tijdens je zangvakantie bieden wij nog veel meer aan wat je ontbeperkt kunt volgen voor 1 all-in prijs.

All-in creatieve vakantie Frankrijk concept

De zangvakantie is onderdeel van het Yoga en Creatieve Vakantie Frankrijk concept waarbij je je zanglessen deze week combineert met  hatha yoga, de cursus  levensketting van edelstenen en  zilveren sieraden maken.  Ook deze lessen kun je onbeperkt volgen voor dezelfde all-in prijs (kijk voor onze overige weken op de planning in de rechter kolom op je pc, op je telefoon onderaan de pagina). 

Zang workshops, zangvakantie, zingen in je vakantie. Kortom ZINGEN! Voor de één iets wat alleen onder de douche gebeurt, voor de ander iets wat iedereen luid en duidelijk mag horen. Voor velen een ontspannende bezigheid, maar soms misschien ook wel een strijd: hoe kan ik die hoge noot halen, hoe kan ik meer volume maken of juist heel zacht zingen, hoe kan het dat ik altijd buiten adem ben of dat ik achteraf een schorre stem heb?

Programma onderdelen

Iedere ochtend, voor het ontbijt kun je een hatha yoga les volgen, na het ontbijt vinden de zanglessen plaats en we zingen door tot de lunch, rond 13.00 uur. Daarna kun je deelnemen aan de workshops levensketting van edelstenen en  zilveren sieraden maken , een wandeling maken, de omgeving verkennen of lekker relaxen in de tuin. Aan het einde van de middag kun je weer deelnemen aan een hatha yoga les. Vrijheid blijheid.

Caren Simon yoga en creatieve vakantie

Bewust worden van onze Stem

In deze week worden we bewuster van onze stem en hoe we deze meer kunnen controleren, om het gewenste resultaat te krijgen. Ook de ademhaling, houding, timing, interpretatie en klank vorming spelen hierin een grote rol.

Door middel van oefeningen, die zullen worden begeleid op de piano, werken we aan de zangtechniek.

zangvakantie zingen yoga en creatieve vakantie

We sluiten de week af met een optreden!

Samen zingen en kippenvel

Samen zingen betekent ook luisteren naar elkaar, het ritme voelen, de harmonieën vinden en samen een verhaal vertellen. We zullen dus meerstemmigheid aanbrengen in de liedjes en dieper ingaan op de liedinterpretatie; wat zegt de tekst eigenlijk, wat betekent dat voor jou persoonlijk en hoe presenteer ik dit lied?

De dag voor vertrek nemen we het hele repertoire nog eens door en zullen we tijdens onze laatste gezellige avond in Frankrijk een performance geven. Een heerlijke, gezellige avond die wij met elkaar delen waarbij wij ook onze kunstwerken tentoonstellen en gezellig met elkaar, samenzijn, dansen, karaoken, waar de groep voor kiest.

Voor wie

Waar het in deze week vooral om draait, is het plezier te vinden in -samen- zingen en muziek maken. Als alles samenkomt, van zangtechniek tot tekstinterpretatie, “klopt het”. Dan gaat de energie stromen en brengen we elkaar naar een hoger plan; het kippenvel moment!

Ontdek en ontwikkel het potentieel van je stem

Ontdek het potentieel van je stem om doelgericht te werken naar het volle potentieel van je stem. Het uiteindelijke doel van zingen is het vinden van de ultieme vrijheid van de stem

Zangvakantie zingen yoga en creatieve vakantie

Techniek

Naast de techniek gaan we natuurlijk ook gewoon lekker liedjes zingen! Je zingt de mooiste meerstemmige songs van bijvoorbeeld the Beatles, Billy Joel, Duffy of Stevie Wonder, samen met prachtige songs uit het blues, jazz & klassieke repertoire.

Er is ruimte voor persoonlijke aandacht en tijdens deze lessen ervaar je tevens hoe leuk improviseren kan zijn.

Zangdocente

Ilse Huizinga.

Ilse studeerde aan het Conservatorium van Amsterdam. Naast haar optredens geeft ze met veel plezier zanglessen aan groepen waarbij ademhaling, houding, timing, interpretatie en klankvorming een grote rol spelen. Kijk voor meer informatie op de docentenpagina.

Ga met ons mee

Je kunt al voor 750 euro deelnemen aan een compleet verzorgde creatieve vakantieweek met yoga en creatieve cursussen. Voor dit bedrag mag je kamperen in de prachtige tuin. Wil je logeren  in een van de kamers dan vind je op het inschrijfformulier meer over de mogelijkheden. De kosten zijn inclusief:

  • deel een kamer en ontvang tijdens de actieperiode 50 korting p.p.
  • 3 maaltijden per dag*
  • alle overnachtingen, kamperen is ook mogelijk
  • onbeperkt koffie, thee, bronwater en fruit
  • wifi
  • het volgen van alle programma onderdelen
  • Georganiseerd carpoolen
  • Exclusief reiskosten
  • exclusief materiaalkosten 
  • Mogelijkheid tot betalen in 2 termijnen.

zangvakantie zingen yoga en creatieve vakantie

Yoga en creatieve vakantie Zang meets yoga
Zangvakantie yoga en creatieve vakantie
zangvakantie en yoga en creatieve vakantie frankrijk
Chateau Le Bocage

Tijdens deze week verblijven wij in chateau Le Bocage. Robuust, te midden van het dorpje Savigny, een dorpje in de authentieke en landelijke omgeving van de Haute Marne, ligt  landgoed Le Domein Le Bocage, op nog geen 640 km. afstand van Utrecht in het departement Champagne-Ardennen. Naast de rust van directe omgeving van het echte Franse (plattelands)leven, heeft Le Bocage 2 hectare eigen landgoed met een unieke collectie eeuwenoude bomen. Op Landgoed Le Bocage bevinden zich twee bijzondere, bij elkaar gelegen gebouwen: het negentiende-eeuwse chateau, genaamd Le Bocage en ertegenover het bijna tweehonderd jaar oude jachtslot St. Hubert. Le Domaine Château Le Bocage, heeft de allure van de 19e eeuw en de luxe van de 21e eeuw.

Je logeert in een van de 2 of meerpersoons kamers of kampeert in de chateautuin. Klik hier voor meer informatie over chateau Le Bocage. 

Routebeschrijving

Chateau Le Bocage is gelegen in  het sprankelende en authentieke Haute Marne aan1 Rue du Château, 52500 Savigny, Frankrijk, op nog geen 580 km. van Utrecht. Klik hier voor een uitgebreide  reis- en routebeschrijving.

Meereizen met andere deelnemers

Je kunt er ook voor kiezen om mee te reizen met een van de andere gasten.  Je kunt hiervoor een oproep plaatsen op de  “meet and Greet” pagina.

 

zangvakantie en yoga en creatieve vakantie frankrijk chateau le bocage
zangvakantie yoga en creatieve vakantie frankrijk
zangvakantie en yoga en creatieve vakantie frankrijk chateau le bocage

programma 2024

 
AANMELDEN NIEUWSBRIEF
AGENDA 2024
14 t/m 21 juli 2024
TANGO VAKANTIE FRANKRIJK Onbeperkt volgen:
28 juli t/m 4 aug. 2024
ZANG MEETS YOGA EN CREATIVITEIT Frankrijk Onbeperkt volgen:
4 t/m 11 augustus 2024
YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

11 t/m 18 augustus 2024
TAI CHI & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

18 t/m 25 augustus 2024
YOGA / PILATES & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

midweek april 2025
RETRAITE Start Living your Dreams

Onbeperkt volgen:

14 febr. t/m 1 maart 2026
Authentieke Kenia reis

Stap binnen in de magie van Afrika :

td style="background-color: #FDBE02;">wijzigingen voorbehouden.
yoga en creatieve vakantie frankrijk chateau le bocage
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial