fbpx
Select Page

Wat yoga voor u kan betekenen

De yoga vakantie tijdens de creatieve vakantie Frankrijk combineert dagelijks yogalessen in een prachtige, rustige omgeving met creatieve workshops in verschillende kunst disciplines. De yoga vakantie is ideaal voor alle niveaus van yoga qua vermogen en inzicht, met inbegrip van beginners.

Iedereen kan yoga beoefenen, ongeacht leeftijd, gewicht of lichaamsbouw. Ook je lengte en conditie doen er niet toe want er zijn moderaties voor alle yoga poses. Het idee is om je grenzen te verkennen en niet het streven naar ultieme perfectie.

Het beoefenen van Yoga levert een groot aantal voordelen op.

De fysieke voordelen:

Creëert een strak, flexibel en sterk lichaam. Verbetert de ademhaling, energie en vitaliteit. Helpt bij het handhaven van een evenwichtige stofwisseling. Bevordert de gezondheid van cardio-en bloedsomloop . Verlicht de pijn. Helpt je er jonger door uitzien en voelen dan je werkelijke leeftijd.  Verbetert je sportieve prestaties.

De mentale voordelen:

Helpt u te ontspannen en stressvolle situaties gemakkelijker te hanteren. Leert je hoe je de geest tot rust kunt brengen, zodat u uw energie kunt richten daar waar u het wilt laten gaan -  in een moeilijke yoga pose op de tennisbaan of de golfbaan, of op kantoor. Stimuleert tevens positieve gedachten en zelfacceptatie.

De geestelijke voordelen:

Ontwikkelt bewustzijn van je lichaam, je gevoelens, de wereld om je heen, de behoeften van anderen. Bevordert een onderlinge afhankelijkheid tussen gedachten, lichaam en geest. Helpt je te leven volgens het concept van ‘eenheid’.

Wij heten je van harte welkom op de yoga vakantie van creatieve vakantie Frankrijk.

Caren Simon

Artfriends / Creative Partner

 

 

 

Combineer je Yoga vakantie met andere creatieve disciplines

Tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk worden verschillende disciplines verzorgd die je allemaal onbeperkt kunt volgen.   ,  , , , , , ,

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x