fbpx
Select Page

Geweldige voordelen van Yoga IV: Yoga lagere bloeddruk

In de serie van “Geweldige voordelen van yoga” zal ik de importantie van een lagere bloeddruk en hoe dit te verkrijgen en te behouden bespreken.

Yoga lagere bloeddruk

Door het beoefenen van Yoga zal je bloeddruk verlagen, ook al zal het in het begin frustrerend zijn omdat het voelt alsof het je bloeddruk verhoogt. Maar in feite is yoga een goede workout voor je hart en zal het je cardiovasculaire functie, die vele organen (hartvaten, milt en bloed) bevat die verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van vele belangrijke functies, mettertijd verbeteren. De sleutel is om door te zetten en het lang genoeg vol te zodat je kunt profiteren van deze voordelen.

Je hoeft geen extreme of ingewikkelde yoga houdingen of hot yoga te doen om de voordelen van het verkrijgen van een lagere bloeddruk te realiseren. Het is juist het rustgevende karakter van yoga die dit voordeel biedt, dus concentreer je erop dat het goed moet voelen en daag jezelf alleen uit ietsjes verder te gaan om te zorgen voor een voortdurende groei en niet tot het punt van frustratie.

Probeer je te concentreren op meditatie terwijl je je poses vasthoudt voor het verlagen van je bloeddruk.. Voer de poses zo goed als je kan uit en werk dan aan het vrijmaken van je geest en van zijn onophoudelijk geratel.

Probeer yoga vandaag, zodat je kunt werken aan het verlagen van je bloeddruk om risico op hart- en gerelateerde ziekten en aandoeningen te verminderen en een mooi en lang leven in het vooruitzicht te hebben.

Creatieve vakantie yoga vakantie yoga week

Lotushouding (Padmasana)

Yogavakantie en creativiteit in Frankrijk

Yoga – schilderen – boetseren – levensketting van edelstenen – zilveren sieraden

Yoga vakantie met creativiteit

Yogavakantie aan zee

Yoga – ayurvedische massage – levensketting van edelstenen

yoga vakantie aan zee creatieve vakantie Frankrijk

Creatieve vakantie Frankrijk: alle creatieve disciplines onbeperkt volgen

Tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk worden verschillende disciplines verzorgd die je allemaal onbeperkt kunt volgen.  Stel hier je creatieve mix samen. Schilderen, Boetseren, Zingen, Tai-Chi,  Zilveren sieraden maken met Art Clay SilverSieraden maken met edelstenenBeschermkristallen met edelstenenyoga vakantiemusicalkookworkshop vakantieacteren

Thema programma’s

tango vakantie, yogavakantie aan zee

Retraite Programma’s

http://www.inretraite.nl

 

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x