fbpx
Select Page
Ervaar de verrijking, het plezier, lichamelijk en geestelijk welzijn van jezelf creatief uiten om zodoende je individuele talenten te ontwikkelen en daarin verdieping te vinden tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk in Chateau de Gressoux.Het ontwikkelen van je creativiteit is een verrijking voor je dagelijkse leven. Door je eigen creativiteit te ontwikkelen kun je beter inspelen op veranderingen, creëer je persoonlijke ontplooiing, ervaar je lichamelijke en geestelijk welzijn en genereer je plezier in je leven, elke dag weer.Iedereen bezit een vorm van creatief vermogen of passie en ons leven is niet echt compleet, tenzij we dat deel van onszelf erkennen.

Met onze Creatieve Vakantie Frankrijk bieden wij een creatieve vakantie waarbij iedereen, zowel singles, vriend(inn)en stellen als koppels zichzelf en elkaar ONT-MOETEN. Waarbij vrijheid, zelf kiezen, genieten en leren op de eerste plaats staan.

Iedere week worden verschillende kunst disciplines verzorgd door gepassioneerde kunstenaars die je onbeperkt kunt volgen. Je kunt kiezen voor een schildervakantie, zangvakantie, beeldhouwvakantie, zilveren sieraden maken, edelsteen workshops volgen of kiezen voor een mix van alle aangeboden workshops, de keuze is aan jou. Kijk voor het workshopprogramma in de planning.

Ervaar de verrijking en het plezier van creativiteit. (Her)ontdek je dromen en aangeboren creativiteit.

https://www.yogaencreatievevakantie.nl/

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x