fbpx
Select Page

 

De Nieuwe kunstvorm tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk is Tai Chi. Tai Chi komt van oorsprong uit China en is een oude zelfverdedigingsvorm en energie opwekker. Je kunt het het beste zien als spelen: spelen met beweging en ademhaling, spelen met energie, spelen met het bewustzijn.

Met tai chi, ervaar je een zachte en grondige oefening waarmee je een uitzonderlijke fysieke gezondheid en vitaliteit kunt bereiken. Tai chi zal ook het meer gecentreerd en in balans komen verbeteren. Het integreert en verjongt je als niets anders.

Het is bevredigend om te leren en eenvoudig te doen. Het beoefenen van de kalmerende bewegingen van tai chi verfijnt je innerlijke zelf, terwijl je rust van de geest bereikt. Tai chi is een plezierige, bewegende meditatie die je in contact brengt met je persoonlijke kracht en discipline, terwijl je inzichten krijgt die je zullen helpen om te bereiken in het leven wat je wilt.

Klik hier voor meer informatie over ons Tai Chi programma.

Tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk, kun je alle creatieve workshops onbeperkt volgen voor één prijs . Stel je eigen creatieve mix samen:   Schilderen (schildervakanties), Boetseren (beeldhouwvakanties),  Zingen (Zangvakanties),  Zilveren sieraden maken met Art Clay Silver, Sieraden maken met edelstenen, Beschermkristallen met edelstenen, Mix van alle disciplines, Tai-Chi, film maken,

 

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x