fbpx
Select Page
  schildervakantie tips 2. restjes acryl verf bewaren

Vroeger sloeg ik de  kleine hoeveelheden ongebruikte acrylverf op in  die kleine zwarte containers waar de foto filmrolletjes in werden verkocht. Aangezien die niet meer zoveel  in omloop zijn heb ik in de kleine medicijnpotjes een goede vervanger gevonden.  Om de potjes uit elkaar te houden, de potjes zijn over het algemeen ondoorzichtig,  dep je de keur op het deksel.

 

Dit is een uitstekende manier om kleuren die  hebt  gemengd en langer wilt behouden, te bewaren.De kleine containers houden het vocht in de verf een tijdje vast.  Je kunt zelfs rechtstreeks uit de potjes schilderen, zonder dat je de verf eerst op je palet plaatst.

Creatieve vakantie Frankrijk: alle creatieve disciplines onbeperkt volgen

Tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk worden verschillende disciplines verzorgd die je allemaal onbeperkt kunt volgen.  Stel hier je creatieve mix samen. Schilderen, Boetseren, Zingen, Tai-Chi,  Zilveren sieraden maken met Art Clay SilverSieraden maken met edelstenenBeschermkristallen met edelstenenyoga vakantiefilm makenkookworkshop vakantieacteren vrouwenpower wekenMindfulness Awareness weken, astrologie biografie, Tibetaans Boeddhistische week

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x