fbpx
Select Page

Schilder vakanties

yoga en creatieve vakantie schilderen

Schildervakantie

De schildercursus, schildervakantie van Artfriends wordt tijdens de yoga en creatieve vakantie Frankrijk verzorgd in chateau Bourmont in het kleurrijke paradijs van de Haute- Marne, op nog geen 580 km. van Utrecht.

All-in creatieve vakantie Frankrijk concept

De schildervakantie is onderdeel van het Yoga en Creatieve Vakantie Frankrijk concept waarbij je je schilderlessen kunt combineren met andere creatieve cursussen en yoga of tai chi. Daarnaast heeft iedere week een thema en worden, afhankelijk van de week waarvoor je kiest, dagelijks lessen verzorgd op het gebied van schilderen, boetseren, yogatai chi, levensketting van edelstenen, zilveren sieraden maken, oceandrum, artjournalen, etc. Ook deze lessen kun je onbeperkt volgen voor dezelfde all-in prijs (zie hiervoor de planning in de rechter kolom op je pc, op je telefoon onderaan de pagina).

De schilderlessen vinden plaats in de ochtend. Schilderen is heerlijk ontspannen in deze prachtige natuur. Bij voorkeur schilderen we buiten en trekken we erop uit, de natuur in. Je kunt ervoor kiezen de hele schildercursus te volgen of aan enkele schilderlessen deel te nemen.

Ieder onderwerp kan tijdens je schildervakantie geschilderd worden, van abstract, realistisch, impressionistisch tot intuïtief.

Er wordt veel aandacht besteed aan de invloed van licht op de kleur, compositie, perspectief, schaduw en structuur.

Iedere ochtend, na het ontbijt vinden de schilderlessen plaats. We schilderen door tot de lunch, rond 13.00 uur. Daarna kun je zelfstandig verder werken of deelnemen aan een van de andere workshops die worden gegeven.

De dag voor vertrek zullen we de laatste hand leggen aan de kunstwerken en onze laatste gezellige avond in Frankrijk met elkaar delen waarbij wij onze kunstwerken tentoonstellen en gezellig met elkaar eten.

Voor wie

Deze schildervakantie / schilderweek is geschikt voor beginners en gevorderden. Je wordt individueel begeleid naar jouw doel, op je eigen niveau, in de door jouw gekozen schilderstijl. Voorop staat het plezier in het schilderen en je persoonlijke creatieve ontwikkeling.

Techniek waarin les wordt gegeven

houtskool, pastelkrijt, acrylverf,  olieverf, aquarel.

Schilderdocenten

Sieko Koolen, Wouter van de Koot

schildervakanties schilderweek

schildervakanties schilderweek yoga en creatieve vakantie
Chateau Bourmont

Tijdens deze week verblijven wij in het chateau Bourmont, een voormalige burgemeesterswoning uit 1720. De klassiek ingerichte en comfortabele grote kamers maken je verblijf tot een bijzondere ervaring. Je logeert in een van de 2 of meer persoonskamers of je kampeert in de tuin Klik hier voor meer informatie over Chateau Bourmont

Het dorp ligt op een rotspunt boven de vallei van de Maas, op de grens van de Champagne en Lotharingen. Door de ligging biedt het veel ontspanning met zijn fantastische vergezichten over de groene, bosrijke omgeving.

Routebeschrijving

Chateau Bourmont is gelegen in  het sprankelende en authentieke Haute Marne aan Boulevard des Etats Unis in Bourmont, op nog geen 580 km. van Utrecht. Klik hier voor een uitgebreide  reis- en routebeschrijving.

Meereizen met andere deelnemers

Je kunt er ook voor kiezen om mee te reizen met een van de andere gasten.  Je kunt hiervoor een oproep plaatsen op de  “meet and Greet” pagina.

 

yoga en creatieve vakantie frankrijk
yoga en creatieve vakantie chateau Bourmont terras

programma 2022 / 2023

 
AANMELDEN NIEUWSBRIEF
AGENDA 2022 / 2023
CREATIEF WEEKEND
Stel zelf je weekend samen en kies per dag je workshop. Iedere workshop is ook als dagworkshop te volgen:
15 t/m 22 juli 2023
TANGO VAKANTIE FRANKRIJK Onbeperkt volgen:
30 juli t/m 6 aug. 2023
YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk Onbeperkt volgen:
6 t/m 13 augustus 2023
YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

13 t/m 20 augustus 2023
YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

wijzigingen voorbehouden.