fbpx
Select Page
Creatieve Vakantie Frankrijk, onbeperkt volgen van alle creatieve workshops . Stel je eigen creatieve mix samen:    Schilderen (schildervakanties), Boetseren (beeldhouwvakanties), Zingen (Zangvakanties), Zilveren sieraden maken met Art Clay Silver, Sieraden maken met edelstenen, Beschermkristallen met edelstenenMix van alle disciplines. Van 3 t/m za. 10 september een speciaal programma: “Ontmoeting vanuit Authenticiteit”
.

Schilderen tijdens je vakantie kan bij Artfriends op de Creatieve Vakantie Frankrijk. Wij verwelkomen iedereen – van beginners die willen leren schilderen tot ervaren schilders die hun vaardigheden willen verfijnen.

Twee gekwalificeerde en ervaren docenten, de kunstschilders Josine Goossens en Lowieke van Aarle,  begeleiden onze  studenten tijdens de creatieve vakantie.

Er wordt geen  klassikaal onderwijs gegeven waarbij iedereen hetzelfde leert, in plaats aarvan zorgen we ervoor dat elke student individuele aandacht en training krijgt op het moment dat hij/zij het nodig heeft, zodat iedereen de mogelijkheid krijgt zich te ontwikkelen op het eigen tempo en niveau, in de zelf gekozen schilderstijl en – techniek.

De  technieken die je leert om verschillende effecten te krijgen en het gebruik van lichte en donkere kleuren zullen je helpen om nu en tot ver in de toekomst te genietvan schilderen.

De creatieve vakantie Frankrijk wordt verzorgt in Chateau de Gressoux in Frankrijk vlak bij Vesoul op nog geen 650 km van Utrecht. Een prachtige plek waar zowel binnen als buiten geschilderd kan worden met mooi licht. Onze schilders ervaren dit als een rustgevende plek die helpt je te focussen op het schilderen en het maken van echte meesterwerken.

Stel je eigen creatieve mix samen

Bovendien kun je naast de schilderworkshops ook onbeperkt en kosteloos kiezen uit de andere aangeboden kunstdisciplines en je eigen creatieve mix samenstellen.

Wij nodigen je uit om met ons mee te gaan. Tot in Frankrijk in Chateau de Gressoux.

 

 
   
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x