fbpx
Select Page

Mama Blessing / Mother's Blessing Levensketting van Edelstenen

Mama Blessing / mother's Blessing  Levensketting van edelstenen
mama blessing, mother's blessing door Caren Simon

Mama Blessing / Mother’s Blessing Levensketting van edelstenen

mama blessing / mother's blessing levensketting

Mama Blessing / Mother's Blessing Levensketting van edelstenen

Mama Blessing / Mother's Blessing levensketting van edelstenen

Levensketting met intentie en blessing kaartjes. Kaartjes kunnen eventueel verwijderd worden

Mama Blessing / Mother’s Blessing Levensketting van edelstenen

Een mama blessing is een mooie ceremonie die de overgangsrite naar moeder eert. Een dag die de moeder nooit zal vergeten en voor altijd in haar hart zal dragen. Het hele proces is gevuld met liefde, steun en liefdevolle aandacht voor de moeder en haar baby.

Bij de Mama Blessing richten wij ons op het eren van de moeder en het bieden van ruimte en ondersteuning terwijl ze begint aan dit ongelooflijke levens veranderende overgangsritueel en de  overgang naar het moederschap. De gedachte hierbij  is om haar te vullen met liefde, kracht, steun en aanmoediging terwijl ze aan deze bijzondere reis begint.

De Mama Blessing wordt voor de geboorte gehouden, maar vindt soms ook na de geboorte plaats,  en kan door vrienden of door de mama zelf worden georganiseerd. Bij de Mama blessings  die ik (Caren) verzorg zijn naast belangrijke vrouwen in het leven van de moeder ook belangrijke mannen meer dan welkom.

Ter voorbereiding op de creatie van de Levensketting van edelstenen neem ik je mee in een liefdevolle geleide meditatie om de energie van alle aanwezigen samen te brengen. Tijdens de meditatie wordt je hart geopend en visualiseren we een stroom aan liefde die we naar de moeder en de baby sturen. Ook neem je je liefdevolle intenties en wensen mee die je richting de moeder en baby stuurt. 

De Levensketting van edelstenen is een magische energiecirkel met liefdevolle intenties en wensen om de moeder te eren en te ondersteunen bij dit ongelofelijke levens veranderende overgangsritueel naar het moederschap.

Mama Blessing / Mothers Blessing levensketting van edelstenen

De Kristal ceremonie Levensketting van edelstenen

Na de meditatie vindt de kristal ceremonie van de Levensketting van edelstenen plaats. Als een creatief proces gewenst is maken we alle onderdelen van de Levensketting van edelstenen tijdens de Mamma Blessing. Als er geen tijd is voor het creatieve proces lever ik de door mij samengestelde en gecreëerde onderdelen van de levensketting aan die bestaan uit een combinatie van edelstenen.

Mama Blessing / Mother's Blessing levensketting van edelstenen

Mama Blessing / Mother's Blessing Levensketting van edelstenen

Ieder onderdeel is voorzien van een leren koordje en een kaartje waar de namen van de verwerkte edelstenen op vermeld staan. De vriendinnen en vrienden krijgen nu de tijd om hun intenties en liefdevolle wensen voor moeder en kind op het kaartje te schrijven. Ook kun je vermelden wat je het leukst vindt aan de moeder of wat zij voor jou betekent. Als iedereen klaar is volgt het rijgproces waarbij de deelnemers een voor een hun intenties en liefdevolle wensen uitspreken terwijl ze hun edelsteen onderdeel met de leren koordjes knopen aan het voorgaande element.

Rode draad ceremony

Het proces kan worden aangevuld met een rode draad ceremony waarbij een lang stuk rood touw wordt rondgegeven en iedereen om de beurt de rode draad rond hun linkerpols draait terwijl ze een wens voor de mama delen en baby voor de geboorte.

Aan het einde is iedereen verbonden door het rode draad, dat energetisch ongelooflijk krachtig aanvoelt. Vervolgens knippen we het touw tussen elke persoon door, en knoopt iedereen de rode draad als een armbandje om hun pols.  Deze krachtige visuele herinnering blijft om je pols zitten totdat de mama aan het bevallen is, en dan knipt iedereen de draadjes door en zegt een gebedje voor de mamma en baby, stuurt veel liefde en bevestigt hun wensen voor haar en voor de komst van de baby.

Lunch / High Tea en Locatie

Dit ritueel kan worden uitgebreid met een lekkere lunch of high tea. We kunnen de Mama Blessing verzorgen op onze locatie op de Veluwe of op een locatie naar jouw keuze.

 

Contact en afstemming van jouw Mother Blessing

Ik nodig je van harte uit om contact met mij op te nemen om jouw Mother Blessing of dat van je lieve vriendin een mooie invulling te geven. Ik ben bereikbaar onder nummer +31651072079 of via email info@artfriends.nl

Caren Simon

Mama Blessing / Mother's Blessing levensketting van edelstenen

Mama blessing mother's blessing levensketting van edelstenen

Mama Blessing / Mother's Blessing levensketting van edelstenen

Mother blessing, mama blessing door Caren Simon
Mother Blessing, mama blessing door Caren Simon
Mama blessing, mother blessing door Caren Simon
mother blessing, mama blessing door Caren Simon

Persoonlijke Levensketting van edelstenen maken in Frankrijk of Nederland

All-in creatieve vakantie Frankrijk concept

De workshop Levensketting van edelstenen is een vast onderdeel van het Yoga en Creatieve vakantie concept. Je kunt deze bijeenkomsten combineren met andere creatieve en lichaamskunst cursussen. Iedere week verzorgen wij minimaal 4 cursussen die je allemaal onbeperkt kunt volgen voor 1 all-in prijs. Iedere week combineren wij Yoga, Tai Chi of Pilates met creatieve en mindfulness cursussen.

Persoonlijke levensketting van edelstenen kun je zien als een energiecirkel die je creëert van de prachtigste edelstenen als metafoor om meer te leven vanuit je hart en je toekomstdromen waar te maken. Het maken van de levensketting is een proces waarbij je, naar aanleiding van een intake of visualisatie sessie tot de voor jouw meest belangrijke en waardevolste intenties, ontdekkingen en doelen komt. Jouw levensketting vertelt jouw persoonlijke gepassioneerde dromen en verlangens kunt ook een persoonlijke levensketting maken als metafoor om meer vanuit je hart te leven. De workshop Levensketting van edelstenen kun je als dagworkshop volgen in Nederland of als cursus in Frankrijk alsvast onderdeel van het Yoga en Creatieve vakantie concept. Je kunt deze bijeenkomsten combineren met andere creatieve en lichaamskunst cursussen.

Voor meer informatie kijk op Levensketting van edelstenen.

Levensketting van edelstenen Caren Simon yoga en creatieve vakantie

 

Beschermkristal en talking stick

De levensketting kun je dragen, op een altaartje leggen of ophangen aan de muur. Volgens hetzelfde concept kun je ook een beschermkristal van edelstenen (kunst- werkje van edelstenen die je als interieur juweel kunt ophangen) of een talking stick maken. 

Je kunt al voor 750 euro deelnemen aan een compleet verzorgde Yoga en creatieve vakantieweek met yoga, tai chi of pilates, zingen, boetseren, oceandrum maken of het perfecte plaatje met je smartphone. Voor dit bedrag mag je kamperen in de prachtige tuin. Wil je logeren  in een van de tweepersoons kamers dan vind je op het inschrijfformulier meer over de mogelijkheden. De kosten zijn inclusief:

  • 3 maaltijden per dag*
  • alle overnachtingen, kamperen is ook mogelijk
  • onbeperkt koffie, thee, bronwater en fruit
  • wifi
  • het volgen van alle programma onderdelen
  • Georganiseerd carpoolen
  • Exclusief reiskosten
  • exclusief materiaalkosten 

Mogelijkheid tot betalen in 2 termijnen.

 

 

yoga en creatieve vakantie levensketting

Accommodatie Nederland op de Veluwe

workshop levensketting van edelstenen
creatief weekend creatieve workshops

programma 2024

  td style="background-color: #FDBE02;">wijzigingen voorbehouden.
AANMELDEN NIEUWSBRIEF
AGENDA 2024
14 t/m 21 juli 2024
TANGO VAKANTIE FRANKRIJK Onbeperkt volgen:
28 juli t/m 4 aug. 2024
ZANG MEETS YOGA EN CREATIVITEIT Frankrijk Onbeperkt volgen:
4 t/m 11 augustus 2024
YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

11 t/m 18 augustus 2024
TAI CHI & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

18 t/m 25 augustus 2024
YOGA / PILATES & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

midweek april 2025
RETRAITE Start Living your Dreams

Onbeperkt volgen:

najaar 2025 / voorjaar 2026
Authentieke Kenia reis

programma in ontwikkeling:

yoga en creatieve vakantie frankrijk chateau le bocage
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial