fbpx
Select Page

KLIK OP ONDERSTAANDE IMAGE VOOR ONZE LOTUS BEURS KORTINGS NIEUWSBRIEF

artfriends korting lotus beurs, vrouwen power week

Op zondag 12 maart 2017 staan we op de grootste beurs op het gebied van mindfulness, opleidingen en gezondheid van Nederland, De Lotusbeurs in Expo Houten. We nodigen je van harte uit om onze stand te bezoeken met onze speciale Lotus Beurs korting.

Op Lotus presenteren wij onze primeur, de Vrouwen Power Week, een echt weekje ME-time voor vrouwen, door vrouwen.

Een week om inspiratie op te doen, op te laden, heerlijk te relaxen, ons vrouw zijn te vieren tijdens de full moon party en veel meer …….. met veel gezelligheid. We zijn allemaal aanwezig en vinden het heel leuk om kennis met je te maken en je meer te vertellen over onze Vrouwen Power week.

Creatieve vakantie Frankrijk + Yoga

Voor het 8e jaar verzorgen wij met veel plezier onze All-in creatieve vakantie in chateau Riaucourt, waarbij je alle aangeboden cursussen onbeperkt kunt volgen voor 1 all-in prijs. Maak je eigen creatieve mix.  Een creatieve vakantie van vrijheid in zijn, vrijheid in keuze.

Vrouwen Power week / creatieve vakantie Frankrijk
 Vrouwen Power week / creatieve vakantie Frankrijk
BESTEL NU JE LOTUS E-TICKET MET KORTING !!!!

Lotus is de grootste beurs voor Body, Mind en Soul en dat al voor de 33ste keer! Dit jaar staat Lotus in het teken van LIEFDE want “Love makes the world go round” en meer dan 4500 lieve mensen gaan dat op zondag 12 maart vieren.Met onze speciale Artfriends kortingscode:  17LOT40007 ontvang je 7,50 korting op de entreeprijs van de Lotus Beurs via online voorverkoop en betaal je 10 euro ipv 17,50.

http://www.lotusbeurs.nl/kaartverkoop-2017/

Je mag deze code zo vaak gebruiken als je wil, neem dus een aantal gezellige vrienden en vriendinnen

 

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x