fbpx
Select Page

Levensketting van Edelstenen

yoga en creatieve vakantie levensketting van edelstenen
Workshop Levensketting van edelstenen

Levensketting van edelstenen

je levensverhaal vrolijk aaneengeregen

Tijdens de workshop levensketting van edelstenen creëer je als het ware een energiecirkel als metafoor om meer te leven vanuit je hart en je toekomstdromen waar te maken. Het maken van de levensketting is een proces waarbij je, naar aanleiding van een intake of visualisatie sessie tot de voor jouw meest belangrijke en waardevolle ontdekkingen en doelen komt. Jouw levensketting vertelt jouw persoonlijke gepassioneerde dromen en verlangens

Hierdoor wordt je je bewust van de manier waarop je jezelf en de mogelijkheden die je tot jouw beschikking hebt boycot om succesvol te zijn als het gaat om het realiseren van geluk, carrière, creativiteit, persoonlijke groei, liefde, etc…

Je gaat ontdekken welke ongekende mogelijkheden binnen handbereik zijn, krijgt heel helder in beeld welke weg voor jouw de juiste is om vanuit je hart te gaan leven, duidelijk richting te geven aan je leven om zodoende te focussen en je doelen te stellen en te bereiken.

Deze nieuw herwonnen inzichten vertaal je naar edelstenen door deze intuïtief te kiezen (eventueel kunnen je inzichten ook door Caren Simon worden vertaald naar edelstenen). De edelstenen bieden vanuit hun metafysische eigenschappen, ondersteuning en zullen als metafoor dienen om je doelen te bereiken.

Jouw levensketting zal een bijdrage leveren in je geluk, zelfvertrouwen, eigenliefde, kracht, bewustwording en tegelijkertijd je kwetsbaarheid. Tevens kun je edelstenen die de zonnetekens van je geliefden vertegenwoordigen in je ketting verwerken. De levensketting weerspiegelt jouw identiteit en uniciteit.

Jij bent Uniek!
Levensketting van edelstenen

Levensketting van edelstenen maken in Frankrijk

All-in creatieve vakantie Frankrijk concept

De workshop Levensketting van edelstenen is een vast onderdeel van het Yoga en Creatieve vakantie concept. Je kunt deze bijeenkomsten combineren met andere creatieve en lichaamskunst cursussen.

De bijeenkomsten waarin  de Levensketting zal worden vervaardigd vinden plaats na de lunch. Daarnaast kun je, afhankelijk van de week waarvoor je kiest lessen volgen in  schilderen, yoga, tai chi, chi kung, boetseren, art journalen, zilver en andere edelsteen workshops of heerlijk genieten van de prachtige natuur door te wandelen of een fietstochtje te maken, lekker te luieren in een hangmat met een boekje of door het bezoeken van een stadje. Vrijheid blijheid!! Al deze lessen kun je onbeperkt volgen voor dezelfde all-in prijs, zie hiervoor de planning in de rechter kolom (onder in op je telefoon).

Levensketting van edelstenen Caren Simon yoga en creatieve vakantie

Beschermkristal en talking stick

De levensketting kun je dragen, op een altaartje leggen of ophangen aan de muur. Volgens hetzelfde concept kun je ook een beschermkristal van edelstenen (kunst- werkje van edelstenen die je als interieur juweel kunt ophangen) of een talking stick maken. 

Je kunt al voor 750 euro deelnemen aan een compleet verzorgde creatieve vakantieweek met yoga of tai chi. Voor dit bedrag mag je kamperen in de prachtige tuin. Wil je logeren  in een van de tweepersoons kamers dan vind je op het inschrijfformulier meer over de mogelijkheden. De kosten zijn inclusief:

  • 3 maaltijden per dag*
  • alle overnachtingen, kamperen is ook mogelijk
  • onbeperkt koffie, thee, bronwater en fruit
  • wifi
  • het volgen van alle programma onderdelen
  • Georganiseerd carpoolen
  • Exclusief reiskosten
  • exclusief materiaalkosten 

Mogelijkheid tot betalen in 2 termijnen.

 

 

yoga en creatieve vakantie levensketting

Levensketting van edelstenen als dagworkshop in Nederland

 

 

Creatieve workshops,

creatief weekend,

mindfulness workshop

Combineer je workshop Levensketting van edelstenen met onze andere workshops en ontvang korting

Data
Zie voor data de planning in de rechter kolom op pc of laptop of onderin de pagina op je telefoon.

Eigen groepje 
Regelmatig zullen we nieuwe data plannen. Ook kunnen we een workshop verzorgen voor een eigen groepje, vanaf 6 personen, op een locatie naar keuze. Planning wordt in onderling overleg gemaakt.

Levensketting van edelstenen yoga en creatieve vakantie

Locatie:

De workshop Levensketting van edelstenen vindt plaats In een prachtig Veluws boschalet met grote verwarmde veranda in de bossen bij de zandverstuivingen. Na inschrijving ontvang je alle gegevens en overige bijzonderheden.

Kosten:
De kosten bedragen € 165 euro per persoon, inclusief € 50 edelstenen, lunch, onbeperkt koffie, thee, kristalwater en wat lekkers. 

Indien wij op een andere locatie dan Doornspijk de workshop Levensketting van edelstenen verzorgen kan de prijs afwijken.

Begeleiding:
Caren Simon en Cobi Gaasbeek

Tijd:
9.30 tot ± 17.00 uur

Levensketting van edelstenen Caren Simon yoga en creatieve vakantie

Accommodatie Nederland op de Veluwe

workshop levensketting van edelstenen
creatief weekend creatieve workshops

Domein Chateau Le Bocage, de creatieve thuisbasis van de Yoga en Creatieve vakantie Frankrijk

yoga en creatieve vakantie
yoga en creatieve vakantie
yoga en creatieve vakantie frankrijk chateau le bocage

Chateau Le Bocage

Tijdens deze week verblijven wij in chateau Le Bocage. Robuust, te midden van het dorpje Savigny, een dorpje in de authentieke en landelijke omgeving van de Haute Marne, ligt  landgoed Le Domein Le Bocage, op nog geen 640 km. afstand van Utrecht in het departement Champagne-Ardennen.

Naast de rust van directe omgeving van het echte Franse (plattelands)leven, heeft Le Bocage 2 hectare eigen landgoed met een unieke collectie eeuwenoude bomen.

Op Landgoed Le Bocage bevinden zich twee bijzondere, bij elkaar gelegen gebouwen: het negentiende-eeuwse chateau, genaamd Le Bocage en ertegenover het bijna tweehonderd jaar oude jachtslot St. Hubert. Le Domaine Château Le Bocage, heeft de allure van de 19e eeuw en de luxe van de 21e eeuw.

Je logeert in een van de 2 of meerpersoons kamers of kampeert in de chateautuin. Klik hier voor meer informatie over chateau Le Bocage. 

Routebeschrijving

Chateau Le Bocage is gelegen in  het sprankelende en authentieke Haute Marne aan1 Rue du Château, 52500 Savigny, Frankrijk, op nog geen 580 km. van Utrecht. Klik hier voor een uitgebreide  reis- en routebeschrijving.

Meereizen met andere deelnemers

Je kunt er ook voor kiezen om mee te reizen met een van de andere gasten.  Je kunt hiervoor een oproep plaatsen op de  “meet and Greet” pagina.

 

yoga en creatieve vakantie frankrijk chateau le bocage
yoga en creatieve vakantie frankrijk chateau le bocage

programma 2022 / 2023

 
AANMELDEN NIEUWSBRIEF
AGENDA 2022 / 2023
WORKSHOPS / WEEKENDS
Hier tref je de geplande workshops / weekenden:
15 t/m 22 juli 2023
TANGO VAKANTIE FRANKRIJK Onbeperkt volgen:
30 juli t/m 6 aug. 2023
TAI CHI & CREATIEVE vakantie Frankrijk Onbeperkt volgen:
6 t/m 13 augustus 2023
YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

13 t/m 20 augustus 2023
YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

20 t/m 27 augustus 2023
YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

wijzigingen voorbehouden.
yoga en creatieve vakantie frankrijk chateau le bocage