fbpx
Select Page

Levensketting van Edelstenen

yoga en creatieve vakantie levensketting van edelstenen
Workshop Levensketting van edelstenen

Levensketting

je levensverhaal vrolijk aaneengeregen

Tijdens de workshop levensketting van edelstenen creëer je als het ware een energiecirkel als metafoor om meer te leven vanuit je hart. Het maken van de levensketting is een proces waarbij je, naar aanleiding van een intake of visualisatie sessie tot de voor jouw meest belangrijke en waardevolle ontdekkingen en doelen komt. 

Hierdoor wordt je je bewust van de manier waarop je jezelf en de mogelijkheden die je tot jouw beschikking hebt boycot om succesvol te zijn als het gaat om het realiseren van geluk, carrière, creativiteit, persoonlijke groei, liefde, etc…

Je gaat ontdekken welke ongekende mogelijkheden binnen handbereik zijn, krijgt heel helder in beeld welke weg voor jouw de juiste is om vanuit je hart te gaan leven, duidelijk richting te geven aan je leven om zodoende te focussen en je doelen te stellen en te bereiken.

Deze nieuw herwonnen inzichten vertaal je naar edelstenen door deze intuïtief te kiezen (eventueel kunnen je inzichten ook door Caren Simon worden vertaald naar edelstenen). De edelstenen bieden vanuit hun metafysische eigenschappen, ondersteuning en zullen als metafoor dienen om je doelen te bereiken.

Jouw levensketting zal een bijdrage leveren in je geluk, zelfvertrouwen, eigenliefde, kracht, bewustwording en tegelijkertijd je kwetsbaarheid. Tevens kun je edelstenen die de zonnetekens van je geliefden vertegenwoordigen in je ketting verwerken. De levensketting weerspiegelt jouw identiteit en uniciteit.

Jij bent Uniek!

Levensketting van edelstenen als dagworkshop in Nederland

 

 

Creatieve workshops,

creatief weekend,

mindfulness workshop

Combineer je workshop Levensketting van edelstenen met onze andere workshops en ontvang korting

Data
Zie voor data de planning in de rechter kolom op pc of laptop of onderin de pagina op je telefoon.

Eigen groepje 
Regelmatig zullen we nieuwe data plannen. Ook kunnen we een workshop verzorgen voor een eigen groepje, vanaf 6 personen, op een locatie naar keuze. Planning wordt in onderling overleg gemaakt.

Locatie:

De workshop Levensketting van edelstenen vindt plaats In een prachtig Veluws boschalet met grote verwarmde veranda in de bossen bij de zandverstuivingen. Na inschrijving ontvang je alle gegevens en overige bijzonderheden.

Kosten:
De kosten bedragen € 165 euro per persoon, inclusief € 50 edelstenen, lunch, onbeperkt koffie, thee, kristalwater en wat lekkers. 

Indien wij op een andere locatie dan Doornspijk de workshop Levensketting van edelstenen verzorgen kan de prijs afwijken.

Begeleiding:
Caren Simon en Cobi Gaasbeek

Tijd:
9.30 tot ± 17.00 uur

Levensketting van edelstenen maken in Frankrijk

All-in creatieve vakantie Frankrijk concept

De workshop Levensketting van edelstenen is een vast onderdeel van het Yoga en Creatieve vakantie concept. Je kunt deze bijeenkomsten combineren met andere creatieve en lichaamskunst cursussen.

De bijeenkomsten waarin  de Levensketting zal worden vervaardigd vinden plaats na de lunch. Daarnaast kun je, afhankelijk van de week waarvoor je kiest lessen volgen in  schilderen, yoga, tai chi, chi kung, boetseren, art journalen, zilver en andere edelsteen workshops of heerlijk genieten van de prachtige natuur door te wandelen of een fietstochtje te maken, lekker te luieren in een hangmat met een boekje of door het bezoeken van een stadje. Vrijheid blijheid!! Al deze lessen kun je onbeperkt volgen voor dezelfde all-in prijs, zie hiervoor de planning in de rechter kolom (onder in op je telefoon).

Beschermkristal en talking stick

De levensketting kun je dragen, op een altaartje leggen of ophangen aan de muur. Volgens hetzelfde concept kun je ook een beschermkristal van edelstenen (kunst- werkje van edelstenen die je als interieur juweel kunt ophangen) of een talking stick maken. 

Levensketting van edelstenen

Accommodatie Nederland op de Veluwe

workshop levensketting van edelstenen
Creatieve workshops Veluwe

Accommodatie Frankrijk Chateau Bourmont

yoga en creatieve vakantie Chateau Bourmont
yoga en creatieve vakantie Chateau Bourmont
yoga en creatieve vakantie chateau Bourmont terras
Chateau Bourmont Frankrijk

Tijdens de Yoga vakantie Frankrijk (Creatieve vakantie Frankrijk), verblijven wij in Chateau Bourmont in de Haute Marne of kampeer je in de chateautuin. Voor meer informatie over het chateau, de omgeving en de geschiedenis van het chateau verwijzen wij je naar de pagina van chateau Bourmont: .

Routebeschrijving

Chateau Bourmont is gelegen in  het sprankelende en authentieke Haute Marne aan Boulevard des Etats Unis in Bourmont op nog geen 580 km. van Utrecht. Klik hier voor een uitgebreide reisbeschrijving

Meereizen met andere deelnemers

Je kunt er ook voor kiezen om mee te reizen met een van de andere gasten.  Je kunt hiervoor een oproep plaatsen op de  pagina meet and greet.

programma 2022 / 2023

 
AANMELDEN NIEUWSBRIEF
AGENDA 2022 / 2023
CREATIEF WEEKEND
Stel zelf je weekend samen en kies per dag je workshop. Iedere workshop is ook als dagworkshop te volgen:
15 t/m 22 juli 2023
TANGO VAKANTIE FRANKRIJK Onbeperkt volgen:
30 juli t/m 6 aug. 2023
YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk Onbeperkt volgen:
6 t/m 13 augustus 2023
YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

13 t/m 20 augustus 2023
YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

wijzigingen voorbehouden.
Creatieve workshops Veluwe