fbpx
Select Page

Tijdens de Creatieve vakantie Frankrijk zullen diverse kunstdisciplines (schildervakanties, boetseervakanties, zang- vakanties, het maken van zilveren sieraden, sieraden maken van edelstenen) worden gegeven, kies voor een discipline of voor een mix. Onze docenten zijn cruciaal voor het succes van onze vakantie en we zijn blij dat beeldend kunstenaar Josine Goosens heeft toegezegd ook dit jaar de schildervakanties in augustus te begeleiden. Josine begeleidt zowel beginnende als gevorderde schilders op hun eigen niveau, in iedere gewenste stijl. 

In een interview met vrouwen.nl antwoordde Josine op de vraag: Wat is jouw passie?

Mijn passie is mijn werk. Het maken van enorme schilderijen naar aanleiding van talloze schetsen waarin ik zoek naar de wereld achter de wereld. Het vinden en doorgronden van (vaak architectonische, geometrische) vormen die in onze omgeving uiting geven aan emoties als verlangen, macht, euforie, manifestatie en het zoeken naar het ‘hogere’. De vormen die ik gebruik zijn ontdaan van hun functie om zodoende een beter beeld te krijgen van de ‘werkelijke’  inhoud.

Johan Breuker, kunstenaar en docent aan de H.K.U.  beschrijft een ontmoeting  met de schilderijen van Josine Goosens als  een ingrijpende confrontatie met een onaardse droom-wereld.  

Josine heeft als overtuiging dat alles zinvol is. Dat het leven groter is dan wij kunnen beseffen. Dat komen net zo belangrijk is als gaan. Dat er geen verschil is tussen een kiezel en een diamant. Een  beeldend kunstenaar met passie en een bijzondere levensvisie.

Voor meer informatie: https://www.yogaencreatievevakantie.nl/

schildervakantie docent josine goosens leda en de Zwaan

Leda en de Zwaan - Josine Goosens - schilderdocent Creatieve Vakantie Frankrijk

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x