fbpx
Select Page

Inschrijfformulier Yoga en Creatieve vakantie Frankrijk

Inschrijfformulier Yoga & Creatieve Vakantie

SCHRIJF NU IN EN ONTVANG: €20/35 MEMBER GETS MEMBER KORTING. Je kunt je aanmelden voor een of meerdere Creatieve weken in combinatie met yoga waarbij je alle disciplines onbeperkt kunt volgen.
 • Vul hier uw mobiele telefoonnummer in.
 • Vul hier uw geboortedatum in.
 • Yoga en creatieve vakantie

  Hieronder tref je de geplande Yoga en creatieve vakantie weken. Geef bij de week van je keuze aan welke disciplines je voorkeur hebben. Je mag alle disciplines die in de week van je keuze worden verzorgd onbeperkt volgen en hier zo veel disciplines invullen als je wilt. Dit geeft ons een indicatie voor de animo voor een (kunst) discipline. Wij behouden ons het recht voor om, in onverhoopte situaties, wijzigingen in het programma aan te brengen.
  Vriendelijk verzoeken wij je om alle accommodatie mogelijkheden van je keuze aan te vinken zodat wij bij het inplannen van de kamers wat meer mogelijkheden hebben. All in wil zeggen inclusief 7 overnachtingen, 3 maaltijden per dag, onbeperkt koffie, thee en fruit, het volgen van alle creatieve workshops. Iedere week plannen wij 1 vrije dag. Op de vrije dag kun je in de ochtend ontbijten, de lunch en het diner verzorg je op de vrije dag zelf. Indien je samen met iemand op een kamer wilt worden ingedeeld vermeld dat dan hieronder. Iedereen dient een eigen inschrijfformulier in te vullen en te versturen.
  De mogelijkheid bestaat om je eigen beddengoed (dekbedovertrek, tweepersoons onderlaken, kussensloop) en handdoeken mee te nemen. Mocht je beddengoed en handdoeken van het chateau willen afnemen dan brengen zij daar € 12,50 voor in rekening. Dit bedrag wordt aan het einde van je vakantieweek verrekend met de borg.
 • Geef hier aan met wie je graag je kamer deelt. Deze personen dienen allemaal een eigen inschrijfformulier in te vullen en op te sturen
 • Vriendelijk verzoeken wij je hier aan te geven hoe je bij ons terecht bent gekomen.
 • Wij zijn op zoek naar stagiaires / vrijwilligers die een gratis werkvakantie willen doen gedurende minimaal twee weken. We werken in ploegendiensten. Naast het helpen bij het klaarmaken van de maaltijden en het verrichten van hand- en spandiensten kunnen alle creatieve workshops worden gevolgd. Ken je iemand die hier geschikt voor zou zijn dan zouden wij het fijn vinden indien je naam, emailadres en telefoonnummer hier boven aan ons kunt doorgeven. Wij zullen contact opnemen en de voorwaarden bespreken.
 • Voor allergieën en/of intoleranties brengen we 3,50 euro per maaltijd, voor meerwerk in rekening. Eventuele extra kosten voor speciale producten kunnen in rekening worden gebracht.
 • Annuleringsvoorwaarden

  Het is verstandig om een annuleringsverzekering af te sluiten. Vriendelijk verzoeken wij je een annuleringsverzekering af te sluiten. Mocht je in een onverhoopt geval niet meer kunnen komen dan dekt de annuleringsverzekering je kosten. Mocht je willen annuleren dan betaal je: - 80% van het vakantie bedrag tot 4 weken voor de gereserveerde aankomstdatum - 100% van het vakantie bedrag binnen 4 weken voor de gereserveerde aankomstdatum. Wij kunnen hier, in verband met onze verplichtingen, niet van afwijken.
 • Formulier verzenden

  Met het verzenden van dit formulier verklaar je je akkoord met de betalings- en annuleringsregeling zoals hierboven weergegeven. Na ontvangst van je inschrijving sturen wij je een bevestiging met daarin de betalingsmogelijkheden en alle informatie en instructies. Afhankelijk van het moment van inschrijving bestaat de mogelijkheid om het resterende bedrag in 2 termijnen te voldoen. Door op de knop "versturen inschrijfformulier" te klikken geef ik aan dat ik akkoord ga met alle bovengenoemde voorwaarden.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.