Select Page

Inschrijfformulier Yoga & Creatieve Vakantie Frankrijk

SCHRIJF NU IN EN ONTVANG: GRATIS MASSAGE TIJDENS JE CWV € 75 + €20/35 MEMBER GETS MEMBER KORTING TER ERE VAN HET 11 JARIGE JUBILEUM VAN DE YOGA & CREATIEVE VAKANTIE FRANKRIJK. Je kunt je aanmelden voor een of meerdere Creatieve weken in combinatie met yoga waarbij je alle disciplines onbeperkt kunt volgen tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk .
 • Vul hier uw mobiele telefoonnummer in.
 • Vul hier uw geboortedatum in.
 • Yoga / Tai chi en creatieve vakantie

  Hieronder tref je de geplande Yoga / Tai chi en creatieve vakantie weken. Geef bij de week van je keuze aan welke disciplines je voorkeur hebben. Je mag alle disciplines die in de week van je keuze worden verzorgd onbeperkt volgen en hier zo veel disciplines invullen als je wilt. Dit geeft ons een indicatie voor de animo voor een (kunst) discipline. Wij behouden ons het recht voor om, in onverhoopte situaties, wijzigingen in het programma aan te brengen.
  Een week voor mannen en vrouwen die openstaan om door middel van creativiteit, meditatie en ontspanning de verbinding met zichzelf te intensiveren / herstellen. Wij bieden praktische hartgerichte workshops die bijdragen aan een mooier en intenser leven.
  Vriendelijk verzoeken wij je om alle accommodatie mogelijkheden van je keuze aan te vinken zodat wij bij het inplannen van de kamers wat meer mogelijkheden hebben. All in wil zeggen inclusief 7 overnachtingen, 3 maaltijden per dag, onbeperkt koffie, thee en fruit, het volgen van alle creatieve workshops. Iedere week plannen wij 1 vrije dag. Op de vrije dag kan je tijdens het ontbijt een lunch klaar maken, diner verzorg je op de vrije dag zelf. Indien je samen met iemand op een kamer wilt worden ingedeeld vermeld dat dan hieronder. Iedereen dient een eigen inschrijfformulier in te vullen en te versturen.
 • Wij willen je graag belonen voor het aanbrengen van deelnemers aan de Yoga & Creatieve vakantie Frankrijk. Je kunt zoveel deelnemers aanbrengen als je wilt. Voor iedere deelnemer die verblijft in het chateau ontvang je een korting van € 35, voor iedere deelnemer die kampeert in de chateautuin ontvang je € 20 korting. Indien je nu al weet welke deelnemers je aanbrengt geef dan hier de naam en het emailadres van deze deelnemers op. In een later stadium kun je iedereen die je aanbrengt via de mail aan ons doorgeven. Noteer de naam en het emailadres van degene die je aanbrengt.
 • Beddengoed en handdoeken kamers chateau

  Om hygiënische redenen zal ieder bed worden opgemaakt met een hygienisch onderlaken, onderlaken, dekbed met dekbedovertrek en kussen met kussensloop, daarnaast ontvang je nog 2 handdoeken. De kosten hiervoor bedragen 10 euro per persoon per week en kunnen ter plekke contant worden afgerekend.
 • Geef hier aan met wie je graag je kamer deelt. Deze personen dienen allemaal een eigen inschrijfformulier in te vullen en op te sturen
 • Vriendelijk verzoeken wij je hier aan te geven hoe je bij ons terecht bent gekomen.
 • Wij zijn op zoek naar stagiaires / vrijwilligers die een gratis werkvakantie willen doen gedurende minimaal twee weken. We werken in ploegendiensten. Naast het klaarmaken van de maaltijden en het verrichten van hand- en spandiensten kunnen alle creatieve workshops worden gevolgd. Ken je iemand die hier geschikt voor zou zijn dan zouden wij het fijn vinden indien je naam, emailadres en telefoonnummer hier boven aan ons kunt doorgeven. Wij zullen contact opnemen en de voorwaarden bespreken.
  Wij werken zoveel mogelijk buiten zodat we Corona proof kunnen werken. Om de veiligheid van een ieder zo goed mogelijk te kunnen waarborgen is het belangrijk voorzorgsmaatregelen te nemen. Graag horen wij welke die voor jou zijn. Bij aankomst graag overleg van de documenten.
 • Formulier verzenden

  Met het verzenden van dit formulier verklaar je je akkoord met de betalings- en annuleringsregeling zoals hieronder weergegeven. Na ontvangst van je inschrijving sturen wij je een bevestiging met daarin de betalingsmogelijkheden en alle informatie en instructies. Afhankelijk van het moment van inschrijving bestaat de mogelijkheid om het resterende bedrag in 2 termijnen te voldoen.

  Annuleringsregeling

  Het is verstandig om een annuleringsverzekering af te sluiten. Vriendelijk verzoeken wij je een annuleringsverzekering af te sluiten. Mocht je willen annuleren dan betaal je: - 80% van het vakantie bedrag tot 4 weken voor de gereserveerde aankomstdatum - 100% van het vakantie bedrag binnen 4 weken voor de gereserveerde aankomstdatum. Denk aan een annuleringsverzekering.

  Door op de knop "versturen inschrijfformulier" te klikken geef ik aan dat ik akkoord ga met alle bovengenoemde voorwaarden.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial