Select Page

Tango Vakantie Frankrijk

Inschrijfformulier Tango Vakantie Frankrijk

Je kunt je aanmelden voor de Tango vakantie Frankrijk door onderstaand formulier in te vullen.
 • Vul hier uw postcode in.
 • Vul hier uw woonplaats in.
 • Vul hier hier privé telefoonnummer in.
 • Vul hier uw mobiele telefoonnummer in.
 • Vul hier uw e-mail adres in.
 • Vul hier uw geboortedatum in.
 • Ik wil mij inschrijven voor de tango Vakantie Frankrijk in chateau Riaucourt

  Met dit formulier schrijf je je in voor de Tango Vakantie Frankrijk. Voor de Creatieve vakantie Frankrijk, andere thema weken en de retraite weken zijn aparte inschrijfformulieren beschikbaar.
 • datum invullen
 • Vriendelijk verzoeken wij je hier je tango dansniveau aan te geven.
 • workshops e.d.
  Je kunt je inschrijven zonder danspartner. Mocht je geen danspartner kunnen vinden dan zullen wij onze uiterste best doen om een danspartner voor je te vinden.
 • Je danspartner dient eveneens een eigen inschrijfformulier in te vullen.
  Vriendelijk verzoeken wij je om alle accommodatie mogelijkheden van je keuze aan te vinken zodat wij bij het inplannen van de kamers wat meer mogelijkheden hebben. All in wil zeggen inclusief alle overnachtingen, 3 maaltijden per dag, onbeperkt koffie, thee en fruit, het volgen van alle lessen, practica, workshops en salons. Iedere week plannen wij 1 vrije dag. Op de vrije dag kan je tijdens het ontbijt een lunch klaar maken, diner verzorg je op de vrije dag zelf. Indien je samen met iemand op een kamer wilt worden ingedeeld vermeld dat dan hieronder. Iedereen dient een eigen inschrijfformulier in te vullen en te versturen.
 • Geef hier aan met wie je graag je kamer deelt. Deze personen dienen allemaal een eigen inschrijfformulier in te vullen en op te sturen
 • Beddengoed en lakens chateau

  Om hygiënische redenen zal ieder bed worden opgemaakt met een hygienisch onderlaken, onderlaken, dekbed met dekbedovertrek en kussen met kussensloop, daarnaast ontvang je nog 2 handdoeken. De kosten hiervoor bedragen 10 euro per persoon per week en kunnen ter plekke contant worden afgerekend.
 • Vriendelijk verzoeken wij je hier aan te geven hoe je bij ons terecht bent gekomen.
  Binnen Europa zijn er plannen om met een "coronapas' te gaan werken, die officieel het EU covid-19-certificaat gaat heten, met deze coronapas staat het EU-burgers vrij om binnen de Europese Unie te reizen. Wie zo'n pas wil aanvragen, moet voldoen aan minstens één van de drie hier boven vermeldde criteria. Geef s.v.p. aan wat van toepassing is. Je draagt zelf de verantwoordelijkheid om te voldoen aan een van deze criteria om in aanmerking te komen voor het corona paspoort en kunt niet op basis van het niet hebben van een corona paspoort kosteloos annuleren.
 • Formulier verzenden  Kosteloos annuleren bij aanhouden pandemie COVID-19

  Met het verzenden van dit formulier verklaar je je akkoord met de betalings- en annuleringsregeling zoals hieronder weergegeven. Inschrijvingen die vanaf 1 februari 2021 worden geplaatst hebben op dit moment geen aanbetalingsverplichting en mogen, mochten wij geen mogelijkheden zien de tango week veilig te organiseren, kosteloos annuleren. Zodra wij mogelijkheden zien de vakantieweek veilig te organiseren ontvang je bericht en betaal je € 200,- per persoon, per vakantieweek aan. Na ontvangst van je inschrijfformulier ontvang je een bevestiging met alle informatie en instructies.

  Reis- en annuleringsverzekering

  Het blijft verstandig om een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten. Vriendelijk verzoeken wij je dit te doen. Indien voldoende maatregelen kunnen worden genomen om de tango vakantie door te laten gaan gelden de normale betalings- en annuleringsregelingen. Vriendelijk verzoeken wij je een annuleringsverzekering af te sluiten. Mocht je willen annuleren dan betaal je:
  - 80% van het vakantie bedrag tot 4 weken voor de gereserveerde aankomstdatum
  - 100% van het vakantie bedrag binnen 4 weken voor de gereserveerde aankomstdatum. Denk aan een annuleringsverzekering.

  Met het verzenden van dit formulier verklaar je je akkoord met de betalings- en annuleringsregeling zoals hier weergegeven. Door op de knop "verzenden" te klikken geef ik aan dat ik akkoord ga met alle bovengenoemde voorwaarden.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial