fbpx
Select Page

Inschrijfformulier Creatieve Yoga Ontsnapping op de Veluwe

Inschrijfformulier Creatieve Yoga Ontsnapping op de Veluwe

BOEK NU, MELDT JE SAMEN MET EEN VRIENDIN AAN VOOR DEELNAME AAN DE CREATIEVE ONTSNAPPING OP DE VELUWE EN ONTVANG €35 MEMBER GETS MEMBER KORTING. JE VERBLIJFT IN EEN BOSCHALET SAMEN OP 1 KAMER.

 • Vul hier uw mobiele telefoonnummer in.
 • Vul hier uw geboortedatum in.
 • Hiermee schrijf ik mij in voor de Creatieve Yoga Ontsnapping op de Veluwe

  Tijdens de Creatieve Yoga Ontsnapping op de Veluwe kun je onbeperkt deelnemen aan alle creatieve programma onderdelen en de buitenactiviteiten. Kies in vrijheid waaraan en hoe lang je met een activiteit bezig wil zijn. Wij behouden ons het recht voor om, in onverhoopte situaties, wijzigingen in het programma aan te brengen.
  Vriendelijk verzoeken wij je om alle accommodatie mogelijkheden van je keuze aan te vinken zodat wij bij het inplannen van de kamers wat meer mogelijkheden hebben. Er is beperkte mogelijkheid voor het alleen verblijven op een kamer. All in wil zeggen inclusief 7 overnachtingen, 3 maaltijden per dag, onbeperkt koffie, thee en fruit, het volgen van alle creatieve workshops. Dinsdag plannen wij 1 vrije dag. Op de vrije dag verzorg je de maaltijden zelf. Indien je samen met iemand op een kamer wilt worden ingedeeld vermeld dat dan hieronder. Iedereen dient een eigen inschrijfformulier in te vullen en te versturen.
 • Wij willen je graag belonen voor het aanbrengen van deelnemers aan de Creatieve Yoga Ontsnapping op de Veluwe die verblijft in een tweepersoons kamer (een deelnemer bij jou op de kamer of twee anderen samen in een tweepersoonskamer). Je kunt zoveel deelnemers aanbrengen als je wilt. Geef de na(a)m(en) en het emailadres van deze deelnemers op via dit formulier of later via de mail. De door jou aangebrachte deelnemer dient zelf een inschrijfformulier in te vullen.
 • Beddengoed en handdoeken

  Om hygiënische redenen vragen we je zelf je eenpersoons onderlaken, dekbedovertrek, kussensloop en handdoeken mee te nemen.
 • Geef hier aan met wie je graag je kamer deelt. Deze personen dienen allemaal een eigen inschrijfformulier in te vullen en op te sturen
 • Vriendelijk verzoeken wij je hier aan te geven hoe je bij ons terecht bent gekomen.
 • Wij zijn op zoek naar stagiaires / vrijwilligers die een gratis werkvakantie willen doen gedurende minimaal twee weken. We werken in ploegendiensten. Naast het klaarmaken van de maaltijden en het verrichten van hand- en spandiensten kunnen alle creatieve workshops worden gevolgd. Ken je iemand die hier geschikt voor zou zijn dan zouden wij het fijn vinden indien je naam, emailadres en telefoonnummer hier boven aan ons kunt doorgeven. Wij zullen contact opnemen en de voorwaarden bespreken.
  Wij hebben een omgeving gecreëerd waar we Corona proof kunnen werken. Om de veiligheid van een ieder zo goed mogelijk te kunnen waarborgen is het belangrijk voorzorgsmaatregelen te nemen. Graag horen wij welke die voor jou zijn. Bij aankomst graag overleg van de documenten.
 • Formulier verzenden

  Met het verzenden van dit formulier verklaar je je akkoord met de betalings- en annuleringsregeling zoals hieronder weergegeven. Je betaalt € 200 aan bij inschrijving. Na ontvangst van je inschrijfformulier ontvang je een bevestiging met alle informatie en instructies. Afhankelijk van het moment van inschrijving bestaat de mogelijkheid om het resterende bedrag in 2 termijnen te voldoen. Het is geen overbodige luxe om een annuleringsverzekering af te sluiten voor incidenten. Vriendelijk verzoeken wij je een annuleringsverzekering af te sluiten. De betalings- en annuleringsregelingen als volgt: Mocht je willen annuleren dan betaal je: * 80% van het vakantie bedrag tot 4 weken voor de gereserveerde aankomstdatum * 100% van het vakantie bedrag binnen 4 weken voor de gereserveerde aankomstdatum. Denk aan een annuleringsverzekering.

  Door op de knop "versturen inschrijfformulier" te klikken geef ik aan dat ik akkoord ga met alle bovengenoemde voorwaarden.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial