fbpx
Select Page

Inschrijfformulier creatieve workshops en weekenden in Nederland

Inschrijfformulier creatieve workshops en weekenden in Nederland

BOEK NU, 1. MELDT JE SAMEN MET EEN VRIENDIN AAN VOOR DEELNAME AAN EEN VAN ONZE WORKSHOPS EN ONTVANG BEIDEN EEN VERRASSING. 2. SCHRIJF JE IN VOOR MEERDERE WORKSHOPS EN ONTVANG KORTING

 • Vul hier uw mobiele telefoonnummer in.
 • Vul hier uw geboortedatum in.
 • creatieve workshops / creatief weekend

 • Hiermee schrijf ik mij in voor de volgende workshops

  Wij behouden ons het recht voor om, in onverhoopte situaties, wijzigingen in het programma aan te brengen.
  Onze dagworkshops worden verzorgd in de atelierwoning van Artfriends op de Veluwe. Vermeldde kosten zijn inclusief alle materialen, gebruik gereedschap, atelierruimte, heerlijke gezonde lunch, onbeperkt koffie thee, kristalwater en lekkers.
  Dit weekend wordt verzorgd in Studio Marrigje in Egmond Binnen (yoga / pilates fusion, mindfulness en creatief weekend). Vermeldde kosten zijn inclusief yoga/pilates fusion lessen, mindful walk op het strand, workshop levensketting / beschermkristal van edelstenen, workshop sushi maken, materialen, € 50 edelstenen, 2 heerlijke lunches, 1 diner, onbeperkt koffie, thee, kristalwater en lekkers. excl. overnachting).
 • Geef hier aan wie je meeneemt. Deze personen dienen allemaal een eigen inschrijfformulier in te vullen en op te sturen
 • Vriendelijk verzoeken wij je hier aan te geven hoe je bij ons terecht bent gekomen.
 • Formulier verzenden

  Met het verzenden van dit formulier verklaar je je akkoord met de betalings- en annuleringsregeling zoals hieronder weergegeven. Je betaalt contant bij aankomst. Na ontvangst van je inschrijfformulier ontvang je een bevestiging met alle informatie en instructies. De betalings- en annuleringsregeling is als volgt: Mocht je willen annuleren dan betaal je: * 50% van het deelnamebedrag tot 4 weken voor de gereserveerde aankomstdatum * 100% van het deelnamebedrag binnen 4 weken voor de gereserveerde aankomstdatum.

  Door op de knop "versturen inschrijfformulier" te klikken geef ik aan dat ik akkoord ga met alle bovengenoemde voorwaarden.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial