fbpx
Select Page

Inschrijfformulier creatieve workshops en weekenden in Nederland

Inschrijfformulier creatieve workshops en weekenden in Nederland

BOEK NU, 1. MELDT JE SAMEN MET EEN VRIENDIN AAN VOOR DEELNAME AAN EEN VAN ONZE WORKSHOPS EN ONTVANG BEIDEN EEN VERRASSING. 2. SCHRIJF JE IN VOOR MEERDERE WORKSHOPS EN ONTVANG KORTING
 • Vul hier uw mobiele telefoonnummer in.
 • Vul hier uw geboortedatum in.
 • 1 - 2 - 3 daags workshop concept en creatieve weekenden

  Wij plannen telkens 3 workshops op 3 achtereenvolgende dagen. Deze zijn soms apart te boeken. Tijdens de weekenden boek je het hele weekend. Bij de 1-2-3- daagse workshops kies je voor 1, 2 of 3 workshops en ontvang korting. * 10% korting bij inschrijving voor 2 workshops. * 15% korting bij inschrijving voor 3 workshops. Bij het volgen van meerdere workshops nodigen wij je uit om aan het einde van de dag te genieten van onze heerlijke hottub met bubbles en massagejets, dus neem je badpak en handdoek mee.
 • Hiermee schrijf ik mij in voor de volgende workshops

  Wij behouden ons het recht voor om, in onverhoopte situaties, wijzigingen in het programma aan te brengen.
 • Workshop weekend (meivakantie) 29 + 30 april en 1 mei 2022

  Tijdens deze workshop driedaagse nemen we je mee op een creatief en mindful avontuur op de Veluwe. De cursuskosten bedragen € 355 p.p. voor het hele weekend inclusief materiaal, 2 begeleiders, 2 lunches en 2 diners. Woon je niet in de buurt dan kun je een bed and breakfast in de buurt huren. Ook zijn er mogelijkheden om op het bospark een boshuisje te huren, eventueel met meerdere personen. Wij kunnen hierin bemiddelen. Ontvangst op vrijdag om 13.00 uur, afscheid op zondag om 17.00 uur. Op zaterdag avond genieten we van onze heerlijke hottub met bubbles en massagejets, dus neem je badpak en handdoek mee. Bij deelname aan dit weekend kun je aan alle workshop deelnemen, s.v.p. wel aanvinken. Op zaterdag maak je een keuze voor de levensketting van edelstenen of het maken van een zilveren sieraad.
 • Geef hier aan wie je meeneemt. Deze personen dienen allemaal een eigen inschrijfformulier in te vullen en op te sturen
 • Vriendelijk verzoeken wij je hier aan te geven hoe je bij ons terecht bent gekomen.
 • Corona

  Wij hebben een omgeving gecreëerd waar we Corona proof kunnen werken. Als organisator van de creatieve workshops ben ik me erg bewust van deze verwarrende en onzekere tijd. Het team respecteert ieders mening en houdt rekening met de maatregelen. Ook menen wij dat iedere volwassene respectvol en verantwoordelijk met de situatie om moet kunnen gaan.
 • Formulier verzenden

  Met het verzenden van dit formulier verklaar je je akkoord met de betalings- en annuleringsregeling zoals hieronder weergegeven. Je betaalt contant bij aankomst. Na ontvangst van je inschrijfformulier ontvang je een bevestiging met alle informatie en instructies. De betalings- en annuleringsregeling is als volgt: Mocht je willen annuleren dan betaal je: * 50% van het deelnamebedrag tot 4 weken voor de gereserveerde aankomstdatum * 100% van het deelnamebedrag binnen 4 weken voor de gereserveerde aankomstdatum.

  Door op de knop "versturen inschrijfformulier" te klikken geef ik aan dat ik akkoord ga met alle bovengenoemde voorwaarden.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.