fbpx
Select Page

vrijwilligers / stagiaires

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers / stagiaires. Als vrijwilliger ben je onderdeel van het team en verricht je werkzaamheden in de keuken, op het terrein en/of in het Chateau. Vrijwilliger zijn tijdens de Yoga en creatieve vakantie Frankrijk betekent ook dat je mee mag doen aan creatieve disciplines die geboden worden, daar heb je  de tijd voor.

Concept en waarden

Met onze Yoga en Creatieve Vakanties Frankrijk bieden wij een ongedwongen creatieve vakantie waarbij iedereen zichzelf en elkaar ONT-MOET. Waarbij vrijheid, zelf kiezen en genieten op de eerste plaats staan. Onze hoofdwaarde is dat wij als team alles in het werk stellen om onze gasten een zorgeloze, rustige, aangename, welverdiende vakantie te bieden.

Gedurende het voorjaar, het hoogseizoen en het najaar organiseert Artfriends / Creative Partner Yoga en creatieve Vakantieweken in  Frankrijk.  Gedurende deze weken zullen de standaard kunstdisciplines: schilderen, boetseren, zilveren en bronzen sieraden maken en edelsteen workshops worden verzorgd. Daarnaast wordt iedere week een extra workshop ingepland zoals zingen, Tai chi, yoga,

Yoga en creatieve vakantie Frankrijk vrijwilligers

acteren, zingen, Astrologie biografie, etc…. Kijk voor de workshops in de agenda.

De vakantiesfeer, de natuur, de prachtige locatie en een goede teamsfeer maken een werkvakantie bij Artfriends tot een bijzondere ervaring en werkvakantie.

Yoga en creatieve vakantie Frankrijk vrijwilligers
Yoga en creatieve vakantie Frankrijk team

Taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden vrijwilligers

Zowel docenten, vrijwilligers als stagiaires dienen te beantwoorden aan het profiel: gezond, enthousiast en zelfstandig. Mocht je mee willen als vrijwilliger / stagiaire of ken je in je omgeving mensen die als vrijwilliger of als stagiaire mee zouden willen  dan kunnen ze contact opnemen met Caren. Wil je zelf als vrijwilliger mee, dan gelden de volgende voorwaarden.

Als vrijwilliger ben je onderdeel van het team en draag je ook de verantwoordelijkheid voor een aangenaam verblijf van de gasten. 7 dagen in de week assisteren de vrijwilligers bij het verzorgen van de maaltijden voor de cursusgroepen en zorgt ervoor dat het gebouw er netjes en schoon uit blijft zien. Dit zijn geen grote schoonmaakwerkzaamheden, daarvoor hebben we schoonmakers, maar het bijhouden en netjes houden van het Chateau en het terrein.

Deelnemen aan creatieve workshops

Daarnaast is er de mogelijkheid om creatief bezig te zijn en aan alle creatieve workshops mee te doen.  Materiaalgebruik dient wel te worden afgerekend.

Ontvangst Gasten

Voorafgaande aan de komst van de gasten zorgen wij als team voor een gastvrije ontvangst. Wij ontvangen de arriverende gasten als team op zondag rond 16.00 uur. Na het avondeten op de aankomstdag verzorgen wij een introductiebijeenkomst waarbij wij de vakantieweek zullen introduceren, afspraken met elkaar maken en ieder teamlid zichzelf kort introduceert.

Periode

Een vrijwilliger dient minimaal 2 tot maximaal 3 weken beschikbaar te zijn. Kom je eerst een week een creatieve vakantie volgen, heb je als docent gewerkt of heb je al eens bij Artfriends vrijwilligerswerk gedaan, dan is het ook mogelijk om slechts 1 week als vrijwilliger te komen “werken”. De periode waarin je als vrijwilliger deel kunt nemen wordt in onderling overleg gepland.

Verblijf

Als vrijwilliger is het verblijf geheel gratis. Dat houdt in dat de maaltijden gratis zijn en het verblijf in een eigen tent. Men kan, afhankelijk van de beschikbaarheid, ook een ingerichte Artfriends tent huren of een bed nemen op een meerpersoons kamer. We vragen hiervoor een toeslag. We kunnen helaas geen reiskostenvergoeding aanbieden, maar wel bemiddelen bij het zoeken naar een lift. Er is dagelijks de mogelijkheid om mee te doen aan creatieve cursusonderdelen.

Selectie

Graag ontmoeten wij iedere vrijwilliger voorafgaande aan de aanstelling. We maken hiervoor graag een afspraak of plannen een dag waarop wij een aantal vrijwilligers ontmoeten.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden als vrijwilliger door een mail te sturen naar Caren via info@artfriends.nl of te bellen naar 06 51072079. Tijdens de kennismaking zou ik graag je motivatie, cv en eventuele ervaring vernemen.

Yoga en Creatieve vakantie Frankrijk
Yoga en Creatieve vakantie Frankrijk
Yoga en Creatieve vakantie Frankrijk teamfoto

programma 2024

 
AANMELDEN NIEUWSBRIEF
AGENDA 2024
14 t/m 21 juli 2024
TANGO VAKANTIE FRANKRIJK Onbeperkt volgen:
28 juli t/m 4 aug. 2024
ZANG MEETS YOGA EN CREATIVITEIT Frankrijk Onbeperkt volgen:
4 t/m 11 augustus 2024
YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

11 t/m 18 augustus 2024
TAI CHI & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

18 t/m 25 augustus 2024
YOGA / PILATES & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

midweek april 2025
RETRAITE Start Living your Dreams

Onbeperkt volgen:

14 febr. t/m 1 maart 2026
Authentieke Kenia reis

Stap binnen in de magie van Afrika :

td style="background-color: #FDBE02;">wijzigingen voorbehouden.
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial