Select Page

vrijwilligers / stagiaires

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers / stagiaires. Als vrijwilliger ben je onderdeel van het team en verricht je werkzaamheden in de keuken, op het terrein en/of in het Chateau. Vrijwilliger zijn tijdens de creatieve vakantie Frankrijk betekent ook dat je onbeperkt mee mag doen aan alle creatieve disciplines die geboden worden, daar heb je  de tijd voor.

Concept en waarden

Met onze Creatieve Vakanties Frankrijk bieden wij een ongedwongen creatieve vakantie waarbij iedereen zichzelf en elkaar ONT-MOET. Waarbij vrijheid, zelf kiezen en genieten op de eerste plaats staan. Onze hoofdwaarde is dat wij als team alles in het werk stellen om onze gasten een zorgeloze, rustige, aangename, welverdiende vakantie te bieden.

Gedurende het voorjaar, het hoogseizoen en het najaar organiseert Artfriends / Creative Partner de creatieve Vakantie  Frankrijk in Chateau Noncourt. Gedurende deze weken zullen de standaard kunstdisciplines: schilderen, boetseren, zilveren en bronzen sieraden maken en edelsteen workshops worden verzorgd. Daarnaast wordt iedere week een extra workshop ingepland zoals zingen, Tai chi, yoga,

Yoga en creatieve vakantie Frankrijk vrijwilligers

acteren, zingen, Astrologie biografie, etc…. Kijk voor de workshops in de agenda.

De vakantiesfeer, de natuur, de prachtige locatie en een goede teamsfeer maken een werkvakantie bij Artfriends tot een bijzondere ervaring en werkvakantie.

Yoga en creatieve vakantie Frankrijk vrijwilligers
Yoga en creatieve vakantie Frankrijk team

Taken, bevoegdheden en verantwoordelijkheden vrijwilligers

Zowel docenten, vrijwilligers als stagiaires dienen te beantwoorden aan het profiel: gezond, enthousiast en zelfstandig. Mocht je mee willen als vrijwilliger / stagiaire of ken je in je omgeving mensen die als vrijwilliger of als stagiaire mee zouden willen  dan kunnen ze contact opnemen met Caren. Wil je zelf als vrijwilliger mee, dan gelden de volgende voorwaarden.

Als vrijwilliger ben je onderdeel van het team en draag je ook de verantwoordelijkheid voor een aangenaam verblijf van de gasten. 7 dagen in de week assisteren de vrijwilligers bij het verzorgen van de maaltijden voor de cursusgroepen en zorgt ervoor dat het gebouw er netjes en schoon uit blijft zien. Dit zijn geen grote schoonmaakwerkzaamheden, daarvoor hebben we schoonmakers, maar het bijhouden en netjes houden van het Chateau en het terrein.

Deelnemen aan creatieve workshops

Daarnaast is er de mogelijkheid om creatief bezig te zijn en aan alle creatieve workshops mee te doen.  Materiaalgebruik dient wel te worden afgerekend.

Ontvangst Gasten

Voorafgaande aan de komst van de gasten zorgen wij als team voor een gastvrije ontvangst. Wij ontvangen de arriverende gasten als team op zondag rond 15.00 uur. Na het avondeten op de aankomstdag verzorgen wij een introductiebijeenkomst waarbij wij de vakantieweek zullen introduceren, afspraken met elkaar maken en ieder teamlid zichzelf kort introduceert.

Periode

Een vrijwilliger dient minimaal 2 tot maximaal 3 weken beschikbaar te zijn. Kom je eerst een week een creatieve vakantie volgen, heb je als docent gewerkt of heb je al eens bij Artfriends vrijwilligerswerk gedaan, dan is het ook mogelijk om slechts 1 week als vrijwilliger te komen “werken”. De periode waarin je als vrijwilliger deel kunt nemen wordt in onderling overleg gepland.

Verblijf

Als vrijwilliger is het verblijf geheel gratis. Dat houdt in dat de maaltijden gratis zijn en het verblijf in een eigen tent. Men kan, afhankelijk van de beschikbaarheid, ook een ingerichte Artfriends tent huren of een bed nemen op een meerpersoons kamer. We vragen hiervoor een toeslag. We kunnen helaas geen reiskostenvergoeding aanbieden, maar wel bemiddelen bij het zoeken naar een lift. Er is dagelijks de mogelijkheid om mee te doen aan creatieve cursusonderdelen.

Selectie

Graag ontmoeten wij iedere vrijwilliger voorafgaande aan de aanstelling. We maken hiervoor graag een afspraak of plannen een dag waarop wij een aantal vrijwilligers ontmoeten in Culemborg.

Aanmelden

Je kunt je aanmelden als vrijwilliger door een mail te sturen naar Caren via info@artfriends.nl of te bellen naar 06 51072079. Tijdens de kennismaking zou ik graag je motivatie, cv en eventuele ervaring vernemen.

Yoga en Creatieve vakantie Frankrijk
Yoga en Creatieve vakantie Frankrijk
Yoga en Creatieve vakantie Frankrijk teamfoto

Leuk als je ons volgt en liked 🙂

 •  
 • AANMELDEN NIEUWSBRIEF
  DEEL DEZE PAGINA EN WIN EEN WORKSHOP
  AGENDA 2021/2022
  CREATIEVE WORKSHOPS NEDERLAND kies voor 1, 2 of 3 workshopdagen met voordeel
  9 december 2021
  Workshop Zilveren Sieraden maken met Art Clay Silver

  10 december 2021
  Workshop Levensketting / beschermkristal / talkingstick van edelstenen maken

  11 december 2021
  Workshop Oceandrum maken

  27 januari 2022
  Workshop Ocean drum maken

  28 januari 2022
  Art Journaling en soulcard maken

  29 januari 2022
  Workshop Levensketting / Beschermkristal / Talking stick van edelstenen maken

  9 t/m 16 juli 2022
  TANGO VAKANTIE FRANKRIJK Onbeperkt volgen:
  24 juli t/m 31 juli 2022
  YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk Onbeperkt volgen:
  31 juli t/m 7 aug. 2022
  YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk

  Onbeperkt volgen:

  7 t/m 14 augustus 2022
  YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk

  Onbeperkt volgen:

  14 t/m 21 augustus 2022
  TAI CHI & CREATIEVE vakantie Frankrijk

  Onbeperkt volgen:

  21 t/m 28 augustus 2022
  YIN YANG YOGA vakantie

  Onbeperkt volgen:

  wijzigingen voorbehouden.
  Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial