fbpx
Select Page

routebeschrijving Yoga en creatieve vakantie

Routebeschrijving
Yoga en creatieve Vakantie Frankrijk
Chateau Bourmont

Yoga en Creatieve vakantie Frankrijk van Artfriends wordt verzorgd in het prachtige Chateau Bourmont. Chateau Bourmont is gelegen in  het sprankelende en authentieke Haute Marne aanBoulevard des Etats Unis – 521507 Bourmont op nog geen 580 km van Utrecht.

De  Haute Marne (52) is een de 4 departementen van De regio Champagne-Ardenne. De Haute Marne (op de kaart roze gearceerd) ligt in het uiterste zuiden van de Champagne-Ardenne en wordt in het noorden begrensd door de Marne (Chalons sur Marne) en de Meuse (Bar le Duc). In het Oosten grenst het aan Vosges (Epinal), in het zuid oosten aan de regio Haute Saone (Vesoul), in het zuid westen aan Cote D’Or (Dijon) en in het noord westen aan Aube (Troyes).

Geografische coördinaten

Geografische coördinaten Bourmont-entre-Meuse-et-Mouzon – Breedtegraad: 48.1936, Lengtegraad: 5.58917
48° 11′ 37″ Noorden, 5° 35′ 21″ Oosten.

Aangename zomers
Frankrijk is niet voor niets een zeer populaire zomerbestemming. In de zomermaanden is het op veel plekken vrijwel gegarandeerd aangenaam weer met soms zeer warme dagen en vrijwel alle dagen zwoele zomeravonden. Het Frankrijk-gevoel wordt vooral door die omstandigheden en alle geuren en kleuren die de natuur prijsgeeft opgewekt. Het leven als een God in Frankrijk wordt vooral in deze heerlijke periode waargemaakt.

yoga en creatieve vakantie Frankrijk

Voor de routebeschrijving per auto     

Via bovenstaande link kun je de routebeschrijving via google maps volgen. Via de ANWB routeplanner of de Michelin routeplanner kun je je reis goed uitstippelen door  als bestemming de volgende gegevens in te geven:

Postcode: 521507
Adres: 7 Boulevard des Etats Unis
plaats: Bourmont

Meereizen met andere deelnemers

Als derde optie zou je kunnen kiezen voor het meereizen met een van de andere gasten. Op de  “meet and Greet” pagina kun je een oproep plaatsen indien je een mede deelnemer mee wilt nemen in je auto of aangeven dat je graag mee zou willen rijden.

Routebeschrijving openbaar vervoer

Er zijn drie opties om met het openbaar vervoer te reizen naar Chateau Riaucourt:

Met de bus

Eurolines vertrekt vanaf verschillende opstapplaatsen in Nederland en Belgie naar Nancy, Busstation Porte Sainte Catherine. Hoek quai Ste Catherine / Rue Hervé Bazin, tramhalte “Division de fer ou St. Georges” 54000. Een buskaartje voor een volwassenne kost ongeveer 80 euro retour. Je dient vervolgens wel verder te reizen met de trein naar Neufchateau.
Klik hier voor informatie over de Eurolines busreizen.

Met de trein

Met de TGV naar parijs. Je kunt heel voordelig tickets hiervoor krijgen. Vervolgens reis je met de trein van Parijs naar Neufchateau. Vanuit Neufchateau kun je de taxi nemen. Ook bestaat de mogelijkheid dat je opgehaald wordt van het station als we op de hoogte gehouden worden van je aankomsttijd. Neufchateau is 22 km verwijderd van het station. Als er meerdere mensen van het station opgehaald dienen te worden is afstemmen van aankomsttijd belangrijk. Geef dit van te voren aan ons door.

programma 2022 / 2023

 •  
 • <

  AANMELDEN NIEUWSBRIEF
  AGENDA 2022 / 2023
  CREATIEF WEEKEND Ook als dagworkshop te volgen:
  17 t/m 24 juli 2022
  YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk Onbeperkt volgen:
  24 t/m 31 juli 2022
  YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk

  Onbeperkt volgen:

  wo. 17 t/m 24 augustus 2022
  TAI CHI & CREATIEVE vakantie Frankrijk

  Onbeperkt volgen:

  wo. 24 t/m 31 augustus 2022
  CREATIEVE vakantie Frankrijk

  Onbeperkt volgen:

  15 t/m 22 juli 2023
  TANGO VAKANTIE FRANKRIJK met Yoga Onbeperkt volgen:
  wijzigingen voorbehouden.