fbpx
Select Page

Meet and Greet

Meet and Greet

Dit is de ontmoetingsplek  voor onze deelnemers aan de yoga en creatieve vakantie Frankrijk en de retraite programma’s. Hier kunnen jullie alvast kennis met elkaar maken, tips uitwisselen, kenbaar maken dat je bereid bent deelnemers mee te nemen in je auto, aangeven dat je graag zou willen meereizen met een andere deelnemer, etc………….. Je bijdrage wordt na goedkeuring door de webmaster geplaatst.

 

111 Comments

 1. Good Job!

  Reply
  • And now comment in 2023 theme

   Reply
 2. The response to caren

  Reply
 3. Hoi Monique,

  Heb je al iemand gevonden om samen te reizen? Ik zou nml graag mee willen rijden op 30 juli en terug op 6 augustus (Ben van plan om als vrijwilliger mee te helpen). Kan helaas geen auto rijden.

  Groetjes Van Francisca

  Reply
 4. Hallo allemaal,
  Ik ga 30 juli schilderen in Frankrijk en zou zelf met de auto gaan maar door omstandigheden is dit nu heel moeilijk geworden. Ik kan nu geen lange afstanden rijden. Dus als er iemand met mij kan meerijden in mijn of haar/zijn auto dan betaal ik de vervoerskosten.
  Als er niemand reageert dan vrees ik dat ik niet alleen kan gaan…helaas.
  Dus hopelijk zijn er mensen die reageren ik woon in de omgeving van eindhoven.
  Grt,
  Tony.

  Reply
 5. In de week van 20 t/m 27 augustus organiseren wij een yoga / pilatus week met schilderen, edelsteenworkshops en oceandrum maken. 2 van onze gasten zijn op zoek naar een carpoolplek. Mocht je mee willen doen in deze week en plek hebben in je auto neem dan contact met mij op via info@artfriends.nl.
  Caren Simon

  Reply
 6. Hallo ik ben Tony en ik woon in Eindhoven en ik ga 30 juli meedoen met schilderen en yoga. Er is bij mij in de auto nog een plek over. Zelf neem ik best veel schilder spullen mee dus vandaar dat er maar een extra mee kan grtjes

  Reply
 7. Hai, ik zou het fijn vinden om samen te reizen voor de creatieve week van 30 juli tm 6 augustus 2023. Je kan met mij meerijden in mijn auto of ik rij met jou mee in jouw auto. Ik woon in Amersfoort, groetjes Monique

  Reply
 8. Lieve mensen, Welkom bij de laatste Yoga en creatieve vakantieweek van 2022. Voor een van onze gasten, Saskia, zijn wij op zoek naar een carpoolplek naar Frankrijk voor de week van 24 t/m 31 augustus 2022. Heb je nog een plekje in je auto en wil je ook nog deelnemen aan deze week laat het ons dan weten. Saskia zal er erg blij mee zijn.
  Zo heb je veel gezelligheid onderweg, kun je de kosten delen en draag je bij aan een beter milieu.

  Reply
 9. Hallo,

  In de week van 24-31 juli neem ik deel aan de yoga en creatieve vakantie. Graag zou ik samen reizen, is immers gezellig, praktisch én beter voor t milieu. Heb de beschikking over een auto maar wil evt. ook poolen met ander.
  Ga jij nou óók in deze week laat dan even een berichtje achter, dan kunnen we contacten.

  Met groet,
  Monique

  Reply
 10. Hallo mijn naam is Monique, ik heb me ingeschreven voor de yoga en creatieve vakantie van 24 t/m 31 juli. Ik ben op zoek naar een carpoolplekje. Heb jij nog ruimte in je auto en vind je het gezellig om samen te rijden, laat het mij dan alsjeblieft weten. We delen de kosten en dragen bij aan het milieu. Ik hoor graag van je

  Reply
 11. Ga je net zoals ik naar de Yoga en creatieve vakantie van 17 t/m 24 juli 2022 dan zou het fijn zijn om samen te rijden. Ik kan 1 of 2 personen meenemen in mijn auto. Leuk en gezellig om samen te kunnen reizen, kostenbesparend en milieu ontlastend. Je kunt mij bereiken. Ik wacht je reactie graag af. Vriendelijke groeten Wie Wiebo

  Reply
 12. Een van onze deelneemsters, Gery, heeft zich ingeschreven voor de Yoga en Creatieve vakantie Frankrijk in de week van 24 t/m 31 juli. Ze zou graag carpoolen. Heb je nog een plekje in je auto en mag Gery met je meerijden? Laat het ons dan alsjeblieft weten. Zo heb je veel gezelligheid onderweg, kun je de reiskosten delen en draag je bij aan een schoner milieu.
  Caren

  Reply
 13. Mijn reismaatje is onverwacht verhinderd. Heeft iemand voor de week van 8 augustus (aanstaande zondag) tm 15 augustus nog een plek vrij in de auto? Ik woon in Amsterdam, maar kan uiteraard naar een handige plek reizen. Ik heb ook een rijbewijs.

  Groetjes,
  Ingrid

  Reply
 14. Reisgenoot gezocht voor de week van 15 t/m 22 augustus 2021

  Hallo,

  Ik heb me ingeschreven voor de Tai Chi wel van 15 t/m 22 augustus. Graag reis ik samen met iemand die kant op. Dat ik kan in mijn (zeer kleine auto) of in die van jou.
  Zo kunnen we de reiskosten delen en het rijden afwisselen.

  Groeten,
  Astrid

  Reply
 15. Hallo aan wie hier leest. Ik ben ingeschreven voor de creatieve week van 25 juli tot 1 augustus. Mocht er iemand willen carpoolen dan kunnen we kijken of het past. Ik rij vanuit Nijmegen die kant op.

  Groetjes,
  Marion

  Reply
  • Hoi Marion, ik heb ga ook de week van 25 juli. Ik woon boven Zwolle en rijd over Nijmegen. Heb jij al een carpooler ?
   Ik neem overigens mijn tent mee.

   Wil je met mij contact opnemen en kijken of we wat kunnen fixen ?

   Reply
 16. Hallo Ingrid, moest je graag meerijden? Ik vertrek vanuit België op 25 augustus om dan op 1 september terug te rijden of moest er iemand geïnteresseerd zijn om mee te rijden ? mail gerust naar verhoevenlief@hotmail.com

  Reply
 17. Hallo, ik heb me ingeschreven voor de yoga vrouwenpower week 2 t/m 9 september. Ik reis vanuit de omgeving Nijmegen met de auto en heb nog 1 plekje vrij voor een gezellige reisgenoot die mee wil rijden.

  Reply
 18. Hallo ,

  Ik schrijf mij in voor de creatieve week van 25 augustus tot 1 september 2019 en vertrek zodus die zondag vanuit Westerlo(België).
  Er zijn blijkbaar weinig buren hier bij meet and greet… maar moesten er toch geïnteresseerden zijn ik heb nog een plaatsje vrij, zou gezelliger zijn dan alleen. Omdat ik met de tent ga zal mijn koffer redelijk geladen zijn maar er kan zeker nog wat bij.
  Ik hoor het graag .

  Reply
  • Hallo Lief, ik zie dat Ingrid een carpoolplek aanbiedt. Wellicht dat jullie in Antwerpen met elkaar kunnen afspreken om samen verder te reizen? Caren

   Reply
 19. Hi, ik heb geboekt voor de week van 18/25 aug.
  Ben van plan met de auto te gaan en kan iemand meenemen. Ik rijd vanuit Hilversum op zondag 18 en een week later terug.
  Iemand die mee wil? Of carpoolen met jouw auto? Word de reis vast korter van 🙂

  Reply
 20. Een van onze gasten reist op 18 augustus naar chateau Riaucourt voor een Creatieve vakantie Frankrijk week. Wil je met haar meerijden? Dat kan want ze heeft nog plek beschikbaar in haar auto.

  Reply
 21. Op zondag 25 augustus reis ik vanuit Eindhoven naar Poissons en op zondag 8 september weer terug. Ik blijf dus 2 weken. In mijn auto heb ik plaats voor 1 meerijder.
  Dus zoek je nog vervoer voor jouw heen- en/ of terugreis? Laat mij dat dan even weten door een reply hieronder.

  Groetjes, Ingrid

  Reply
  • Mijn aanbod is iets gewijzigd: ik rijd op 1 september terug! En nog steeds op 25 augustus heen 🙂

   Reply
   • Beste Ingrid, Lief uit Belgie heeft gisteren een oproep geplaatst waarin zij aangeeft met iemand te willen meereizen op 25 augustus. Is het voor jou mogelijk om elkaar te ontmoeten in Antwerpen? Laat het haar weten op de meet and greet. Caren

    Reply
 22. Hallo reiziger
  Ik ben Miriam en rijd zondag 18 aug vanaf station Heerlen omstreeks 10 uur naar Chateau Riaucourt. Als je mee wilt rijden vind ik dat heel gezellig.
  En 1sept. weer naar Heerlen terug.d

  Reply
 23. Goede avond,

  Ik ga ook naar de crea week vanaf 4 aug en ik ben nog op zoek naar iemand waar ik mee kan samen rijden? Of zijn er mensen die anders ook met de trein gaan? Of wellicjt alleen de terug reis mee kan rijden? Ik hoor het graag! Bedankt en een fijne avond! Tot dan. Groetjes, Nadja

  Reply
 24. Hallo ik ga 11 augustus t/m 18 augustus voor een creatieve week naar Frankrijk . Wie wil er gezellig met mij meerijden. Ik heb plaats voor één persoon. Ik hoor het graag.
  Groetjes Carin

  Reply
  • Hallo Carin,

   Ik ook, heb je nog plaats om 18 augustus? Ik neem de trein naar Frankrijk (vanuit Londen) op 11 augustus maar ik zou heel graag met je meerijden 18 augustus. Mijn mailadres is constancefreeland1@gmail.com

   Groetjes, Consty

   Reply
   • Ik rij pp 11 aug heen en op 18 aug terug. Er kan iemand meerijden… Groetjes

    Reply
 25. Hallo, ik heb mij ingeschreven voor de week van 18-25 augustus. Ik zou graag met iemand mee willen rijden. Mijn mailadres is:
  barbaravandonselaar@gmail.com

  Reply
  • Dag Barbara,

   Heb je al iemand gevonden om mee te rijden?

   groetjes Jacqueline

   Reply
 26. Hoi, ik vertrek op 21 juli vanuit Turnhout (België) voor een weekje yoga creatief en ik rij 28 juli terug naar Turnhout. Ik heb plaats voor max 3 personen. Graag een berichtje via email cyrilla.ducarmon@yogakempen.be

  Reply
 27. Hallo,
  Ik ben Arjenne en doe mee met de creatieve week vanaf 28 juli. Meereis maatje gezocht! Ik heb zelf een auto, evt meerijden met een ander kan ook. Gezelliger dan alleen rijden, toch?
  groet,
  Arjenne

  Reply
  • Hoi Arjenne,

   Dat klinkt zeker gezellig! ik ga namelijk ook vanaf de 28ste. Ik vertrek vanuit Leimuiden en jij?

   Groet, Angelique

   Reply
   • Hoi Angelique,

    Ik vertrek vanuit Amersfoort. Even via mail kijken of we er uit komen? arjenner@hotmail.nl

    groet,
    Arjenne

    Reply
    • Hallo Angelique,

     Ben je nog geinteresseerd in een carpool?

     groet,
     Arjenne

     Reply
     • Hallo Wietske, ik ben van plan me ook op te geven voor dezelfde cursusweek. We kunnen ook samen met de TGV gaan tot Parijs en dan verder met de trein. Gezelliger om samen te reizen. Ik woon vlakbij Arnhem of heb je al vervoer en kan ik dan ook meerijden? Groeten, Madeleine

      Reply
 28. Piet van Wijk rijdt zondag 28 juli vanuit Amsterdam naar het chateau. Ik heb plaats voor één meerijder, maar let op, alleen de heenreis. Ik ga zondag 4 augustus nl door naar het zuiden, naar de Ardèche.

  Reply
 29. Hallo! Ik heb een weekje geboekt van 4-11 augustus 2019. Ik heb een eigen auto; een stadsautootje. Ik ben daarom op zoek naar iemand waarbij ik mee zou kunnen rijden, voor de gezelligheid en ook zodat we de kosten kunnen delen. Alternatief kunnen we ook met mijn auto, maar dat heeft niet de voorkeur. Ik ben heel benieuwd en hoor het graag!

  Reply
  • Hoi kim,ik heb me net ingeschreven voor die week. Ik rij een camperbus en er kan nog iemand mee. Ik rij vanuit Den Bosch. Laat maar iets horen. Kunt ook mailen naar donimi@hotmail.com. Groetjes Marleen

   Reply
   • Hi Marleen. Heel fijn! Ik heb je net een berichtje gestuurd. Ik zou heel graag met je meerijden 4 augustus 🙂

    Reply
   • Hallo marleen, heb je nog een plekje in je bus?? Ik kom uit Friesland…zou heel fijn zijn!! Ik zou evt met Magda mee kunnen rijden, maar pas vanaf Gent…en dat ligt ook niet echt op de route.
    Groeten Wietske

    Reply
    • Hoi wietse,Kim rijd al met me mee en verder geen officiële passagiersplaats. Jammer. Succes verder. Groetjes Marleen

     Reply
   • Hallo Marleen,
    Kan er nog iemand met je meerijden??
    Ik zou heel graag mee willen reizen….

    Reply
 30. Dag, ik heb net geboekt van 18 t/m 25 augustus. Ik ben van plan om in Zwolle op de TGV te stappen. Zijn er nog meer die dit gaan doen?

  Reply
  • Hee Renee,
   kun je me even mailen. Dat praat wat gemakkelijker dan via de chat.
   ingrid_heutinck@hotmail.com. groet Ingrid.

   Reply
   • Hoi Ik ben Joyce. Heb net geboekt voor de reis 18 augustus tot 25 augustus en wil met de auto gaan. Ik woon in Noord Brabant. Wil graag samen rijden

    Reply
    • Joyce, stuur me even een mailtje, dan kunnen we overleggen. groet, Ingrid (ingrid_heutinck@hotmail.com)

     Reply
     • Hallo, ik heb de yogaweek geboekt van 21-28 juli en zou graag met iemand mee willen rijden.
      Groet, Barbara

      Reply
     • Hallo, ik heb de yogaweek geboekt en zou graag met iemand mee willen rijden op zondag 21 juli.
      Groet, Barbara

      Reply
    • Dag Joyce,
     Ik heb mij ook ingeschreven voor die week. Ik zou graag mee willen rijden. Ik woon in Utrecht maar kan met de trein naar Brabant komen. Zou je mij willen mailen? barbaravandonselaar@gmail.com

     Reply
 31. Hallo, ik ben Anton en neem deel aan de tango week van 6 t/m 13 juli. Ik kom uit groningen, als er een of twee mensen met mij mee willen rijden zou dat gezellig zijn. Groeten Anton de Schutter 06 5027 1387

  Reply
 32. Lieve mensen

  Mijn naam is Magda en ik kom uit Ardooie, België dus.
  Voor de Yoga en creatieve vakantie Frankrijkweek van 4 t/m 11 augustus ben ik op zoek naar iemand om mee te carpoolen.
  Laat mij weten of ik met je mee kan rijden of iemand om mee te rijden met mij.
  Lieve groetjes
  Magda

  Reply
  • Dag Magda, ik heet Ingrid en woon in Oosteeklo, ten Noord-Westen van Gent en heb me ook zonet ingeschreven voor die week. Samenrijden is altijd plezanter, hé. Ardooie ligt bij Kortrijk? Ik moet sowieso richting Kortrijk rijden…
   groetjes
   Ingrid

   Reply
 33. Lieve mensen,

  Mijn naam is Jan en ik kom uit Haarlem. Voor de Yoga & Creatieve vakantie Frankrijk week van 21 t/m 28 juli ben ik op zoek naar een carpoolplek naar Frankrijk. Samen met de trein reizen vindt ik ook gezellig. Laat mij weten of ik met je mee kan rijden of we samen kunnen reizen per trein.

  Fijne dag.
  Jan

  Reply
  • Hi Jan, beetje laat maar je weet maar nooit. Wij rijden vanaf Harlingen naar Frankrijk. En er is nog plek.
   Groetjes Leentje

   Reply
 34. Hallo , wij nemen deel aan de creatieve week van 4 tm 11 augustus 2019. Wie heeft ervaring met het reizen via de trein (Thalys)?

  Reply
  • Hé Jannie, ik heb van onze cursisten begrepen dat dat heel goed te doen is. Vanaf Parijs reis je naar Joinville (Haute Marne), Dat is 7 km bij ons vandaan, daar word je door ons opgehaald. Eventueel kun je gebruikmaken van onze carpoolservice. Ik wens je een hele fijne reis toe en tot in Frankrijk. Caren

   Reply
 35. Hallo, wie vindt het gezellig om 28 juli -4 augustus samen naar Frankrijk te reizen? Ik woon in Apeldoorn.
  Groet,
  Margriet

  Reply
  • Hai Margriet, wat jammer dat we niet in dezelfde periode gaan, ik woon namelijk ook in Apeldoorn, maar ga op 14 juli. Was graag samen gereisd!
   Ben je al vaker op Riaucourt geweest? Het is mijn eerste keer, dus ben heel benieuwd. Erg veel zin in.
   Hartelijke groet,
   Lidewij van Aalst

   Reply
  • Hoi Monique, heb je al een reismaatje? Ik zoek er nl nog een voor dezelfde week. Heb ook een auto en kom uit Amersfoort.
   Groet,
   Arjenne

   Reply
 36. Hallo, ik ga op crea vakantie van 18 aug t/m 25 aug. Wie wil met mij meerijden of kan ik met iemand meerijden. Ik woon in Zuid-Limburg.
  Ik hoor het graag. Groet, Ingrid

  Reply
  • Dag Ingrid, ik heb net geboekt, ook van 18 t/m 25 augustus. Ik woon in Drenthe en was van plan om met de TGV te gaan, lijkt me nl een stuk relaxter dan 7 uur met de auto…

   Reply
 37. Fruitige vrouwen(2) zoeken vrolijke Fransen(2)om de tango mee te dansen.
  Week van 6 – 13 juli 2019.

  Reply
 38. Hoi allemaal,
  Ik ben er vroeg bij dit jaar:). Van 11 t/m 18 augustus 2019 ben ik in Frankrijk te vinden. Kan ik met iemand meerijden? Ik woon in Tilburg, maar kan overal naartoe reizen, geen probleem. Wie weet tot in het nieuwe jaar.
  HG Helen

  Reply
  • Dag Helen,

   Ik overweeg om ook een week te gaan schilderen.
   11 t/m/ 18 augustus zou dus geschikt zijn.
   Ik heb nog niet geboekt.
   Ik woon in Goirle en heb een ruime auto Citroen Picasso.
   We zouden samen kunnen rijden.
   Als je het tenminste met een oude man (86) aandurft.

   Reply
  • Dag Helen

   Had jij mijn reply gezien?

   Reply
   • Beste Simon,
    Sorry, had een paar weken niet gekeken. Wat een fijn aanbod, zullen we even overleggen? Mijn emailadres is helenmichielsen@gmail.com

    Reply
   • Beste Simon,
    Sorry, had al een paar weken niet op de website gekeken. Lijkt me een fijn aanbod. Wil je me ajb een bericht sturen via helenmichielsen@gmail.com, dan kunnen we even contact hebben.
    Dank vast!
    HG Helen

    Reply
  • Hoi Helen, ik zit te denken om een creatieve vakantie te boeken van 11 t/m 18 augustus. Als dat het geval is, dan zou ik heel fijn vinden als je met me mee reist. Ik zou zelfs moeilijk vinden om alleen te reizen. Maar misschien heb je al een reismetgezel . Ik hoor het graag, ik woon in de buurt van Tilburg .
   Groetjes carin

   Reply
   • Beste Carin, ik stuur je een bericht via de e-mail, dus check je spambox als je het niet ontvangt in je inbox.

    Caren Simon
    Creatieve vakantie Frankrijk

    Reply
 39. Lieve mensen, Suzanne gaat van 12 t/m 19 augustus naar de creatieve vakantie week in Frankrijk. Wie wil er gezellig meerijden? Zij vertrekt vanuit Almere en rijdt via Utrecht en de A2 richting Maastricht, Luik en verder. Het zou leuk zijn als iemand met Suzanne wil meerijden.

  Reply
  • Ik zou graag met je mee willen rijden Suzanne.

   Reply
 40. Hallo allemaal,

  Op 5 augustus rijdt Susanne voor een creatieve week naar Frankrijk. Zij vertrekt vanuit Diemen bij Amsterdam en rijdt via Utrecht. Er kunnen nog twee mensen meerijden. Wil je met haar meerijden, laat het dan weten.
  Hartelijke groet,
  Susanne

  Reply
 41. Ha Nicole en anderen,

  Mocht iemand nog niks vast hebben staan qua vervoer… Ik ben een last minute booker voor de week van 29 juli tm 5 aug. en vertrek met een fijne, ruime auto vanuit Amsterdam. Voor wie mee zou willen rijden, wees welkom!

  Tot volgende week.

  Reply
 42. Hallo,
  Ik ga van 8 t/m 15 juli en kan iemand meenemen in mij auto. Als we niet al te veel meenemen passen we er met zijn drieën in.
  Ik vertrek vanuit Sassenheim, dit ligt tussen Leiden en Hoofddorp in.

  Reply
 43. Beste mensen,
  ik heb geboekt voor Artfriends van zo 22/7-zo 29/7.
  Bij deze doe ik een oproep om samen te reizen:
  ik woon in Nijmegen en heb ook een auto tot mijn beschikking zodat anderen ook met mij kunnen meerijden.

  ik hoor graag!
  groetjes Thecla

  Reply
  • Hallo Thecla, ik heb een contact verzoek gedaan via Caren Simons.

   Groetjes Els

   Reply
  • Hai Thecla.
   Zou graag van jou aanbod gebruik maken .
   Heb zelf ook een rijbewijs.
   Hoop wat te horen.

   Reply
  • Dag Thecla, ik zou graag mee willen rijden op zondag 21 juli.
   Groet, Barbara

   Reply
 44. Hallo iedereen,

  Ik heb me ingeschreven voor de creatieve week van 5 t/m 12 augustus. Heeft er iemand zin om samen te rijden?
  Ik woon in Antwerpen. Dus voor wie uit Nederland komt ligt dat mogelijk wel op de weg. We kunnen eventueel ook met mijn auto gaan. Maar ik heb een vrij oud beestje zonder airco. Dus ben eigenlijk op zoek naar een iets comfortabelere rit. 😉
  Ik kampeer in de tuin en ben ook van plan zelf nog wat schildergerief mee te nemen. Dus ik en mijn valiezen nemen waarschijnlijk best wel wat kofferruimte in beslag.

  Is er iemand die graag wil samenrijden? Ik hoor het graag.
  Uiteraard deel ik in de benzine/dieselkosten…

  Reply
 45. Hallo,
  Ik heb belangstelling voor de creatieve week van 29 juli of van 5 augustus. Voor ik ga boeken, vind ik het fijn te weten of ik met iemand samen kan reizen. Ik kom uit Amersfoort en heb ook een auto. De trein vind ik ook een goede optie. Ik hoor het graag. Hartelijke groet, Monique

  Reply
  • Hoi Monique

   Ik heb me net ingeschreven voor de week van 29 juli en vertrek vanuit Utrecht. Ik ga met de auto. Als jij ook in die week gaat kunnen we samen reizen.

   Hoor het graag!

   Groeten
   Francisca

   Reply
 46. Hellooooo!
  Zou ik met iemand kunnen meerijden op zondag 26 augustus? Wie weet, zou super zijn. Hoor graag. Dank je wel alvast, groeten van Ilse

  Reply
 47. Hallo, Ik heb net geboekt voor 22 t/m 29 juli. Ik zou graag samen met iemand reizen met auto of trein. Ik ben zelf in het bezit van een auto en woon in Heerlen (zuid-limburg).

  Wie reist er mee?

  Reply
  • Naast Kamiel, jaqueline en Els zou ik ook graag mee willen rijden met iemand voor de week 22-29 juli, en draag uiteraard bij aan de benzine.

   Met groet
   Ellen

   Reply
  • Dag Els,
   Ik zou graag mee willen rijden op zondag 21 juli.
   Groet, Barbara

   Reply
 48. Hallo, Ik kom in de week van 22 t/m 29 juli.Ben woonachtig in Arnhem.Ik zou graag met iemand meerijden,of samen reizen met de trein. Hoor het graag.
  Groet,
  Jacqueline

  Reply
 49. Ik ga deelnemen aan de Yin Yang Yoga vakantie van 22 t/m 29 juni. Wie wil meerijden of kan ik met iemand meerijden of gaat er iemand met de trein? Lijkt me leuk om ook de reis gezamenlijk te doen. Ik woon in Culemborg.

  Reply
 50. Hallo, Ik ga van 22-29 juli naar Frankrijk. Ik heb zelf geen auto en zou graag met iemand mee willen rijden. Ik hoor het graag.
  Groet, Kamiel

  Reply
 51. Hallo,
  Ik ben net ingeschreven voor de laatste week creatieve vakantie eind augustus tot 2 september.
  Voornamelijk om te zingen -:)
  Ik vertrek vanuit Borgerhout (Antwerpen,Belgie).
  Altijd bereid om te bekijken of er samengereden kan worden…
  Vlaamse groetjes, Veerle

  Reply
 52. Herhaalde oproep…wie wil er meerijden op 8 juli?

  Reply
 53. Hallo,
  Van 12 t/m 19 augustus neem ik deel aan de creatieve vakantieweek. Ik wil met de trein reizen. Is er iemand die mee wil reizen? Ik ga mijn ticket morgen boeken. Of… is er iemand met wie ik in de auto mee kan rijden?

  Ik hoor het graag.

  Reply
  • Hi Flor,
   wat kost een treinticket?

   Reply
   • Hai Nicole,

    De heenreis is het goedkoopste ticket 81,50. Met 2 keer overstappen. Ik denk dat ik deze ga nemen. Mocht je mee willen reizen, laat dan even je mailadres hier achter dan neem ik contact met je op.

    Groeten Flor

    Reply
 54. Ik heb interesse in creatieve week van 29 juli tot 5 augustus.
  Kan ik met iemand meerijden? Ben woonachtig in omg. Nijmegen.
  Graag hoor ik wat van mede creatieve vakantiegangers..

  Reply
  • Beste Marja, Nicole Spiering is ook op zoek naar een meerij maatje voor diezelfde week en is in het bezit van een auto. Ik ben alleen in het bezit van jullie emailadressen. Zou je svp contact met haar willen opnemen nicolespiering@zonnet.nl. Ik hoor graag als het gelukt is, dan kan ik het weer los laten. Vriendelijke groeten, Caren Simon

   Reply
  • Dag Marja, ik heb ook interesse in de week van 29 juli of 5 augustus (Ik woon in Amersfoort).
   Graag verneem ik of je al geboekt hebt en of je al met iemand samen rijdt.
   Met vriendelijke groet, Monique

   Reply
 55. Ik heb al eerder een berichtje geplaatst.

  Graag zou ik meerijden of iemand als passagier hebben op 29 juli of 5 augustus.

  5 augustus is voor mij dus ook mogelijk.

  Reply
  • Beste Nicole, Marja Wouters is ook op zoek naar een carpoolplek voor de week van 29 juli t/m 5 augustus. Jij hebt aangegeven in het bezit te zijn van een auto. Ik ben alleen in het bezit van jullie emailadressen. Zou je svp contact met haar willen opnemen marja-wouters@hotmail.com. Ik hoor graag als het gelukt is, dan kan ik het weer los laten. Vriendelijke groeten, Caren Simon

   Reply
 56. Hallo allemaal,
  Ik ga van 15-22 juli naar Frankrijk voor de creatieve week. Ik woon vlakbij Culemborg, ik wil zelf wel rijden, maar neem graag iemand mee. Met z’n tweeën toch wat prettiger.

  Reply
  • Hallo Sylvia,
   Ik woon in Arnhem en ga ook van 15-22 juli 2018 naarFrankrijk voor de creatieve week.
   Ik rijd graag met je mee. Ik heb ook een rijbewijs zodat we evt. Kunnen afwisselen.

   Reply
 57. hoi , ik woon in deventer, dans al zo’n tien jaar tango, afgelopen twee jaar niet , ben van plan 30 juni de draad weer op te pakken, is er een man of vrouw die me wil leiden? dat heeft mijn voorkeur weer eens volgster te zijn. maar ik bied me ook aan om te leiden? dus is er nog een volgster?
  dag titia
  .meerijden met iemand heeft mijn voorkeur, anders de trein

  Reply
  • Hallo Titia, ik heb je via de mail een antwoord gegeven. Als je het niet hebt ontvangen in je inbox, bekijk dan ook je spambox. Spreek je later. Caren

   Reply
 58. Ik woon in Haarlem wil graag 29 juli naar de vakantie week in Frankrijk. Graag zou ik meerijden of samen rijden met anderen.
  Ik heb een auto.

  Reply
 59. Hallo, ik zou graag willen deelnemen aan de creatieve week van 19 tot 26 augustus. Zijn er mensen die samen met mij kunnen rijden? Ik heb zelf een auto tot mijn beschikking. Samen reizen vind ik net wat prettiger,
  groetjes Leontien
  Leontien heeft al een carpoolplek

  Reply
  • Hoi Leontien,

   Ik ga ook in die week op crea. vakantie{19 tot 26 aug.}. Ik wil wel meerijden en ook wel zelf rijden. Ook heb ik een eigen auto.

   Waar woon jij? Ik woon in Epse bij Deventer.

   Tot horens!

   Groeten, Harry Makkink, tel 06-22435784

   Reply
 60. Hallo ik wil 8 t/m 15 juli 2018 deelnemen aan de creatieve week. Fijn als we samen kunnen rijden.
  Ik hoor het graag.

  Reply

Submit a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial