fbpx
Select Page

Geef je creativiteit een boost met een welverdiende yoga en creatieve vakantie!

Geef je Creativiteit een boost

We kennen het allemaal, een paar weken voordat je vakantie begint lijkt alles een beetje zwaarder dan normaal. Je werkt harder dan ooit omdat je het liefst je hele to-do lijstje hebt afgewerkt voordat je je welverdiende vakantie begint. In een vurige poging om geen losse eindjes te laten voordat je vakantie begint kan het zelfs zo zijn dat je op het allerlaatst toch nog  besluit om  voorbereidingen te treffen, ideeën te verzamelen voor activiteiten of een project dat  na je vakantie moet worden opgepakt.

In dit artikel ga ik je vertellen waarom je die voorbereidingen beter kunt uitstellen tot na je vakantie. Vertrouw me… en bedank me later.

Afstand tot de dagelijkse beslommeringen

Door even niet te werken nemen we letterlijk en figuurlijk afstand van de dagelijkse beslommeringen en onze problemen. Doordat je er niet meer bovenop zit ontstaat er ruimte in je hoofd waardoor je de dingen in perspectief gaat zien. Als je eenmaal terug bent van is vakantie heb je wellicht ideeën opgedaan die de sleur kunnen doorbreken of waardoor je problemen beter kunt oplossen en betere beslissingen kunt nemen.

Haal die werk gerelateerde app dus van je telefoon en laat je laptop thuis. Omarm de afstand! En geniet van alles wat je tijdens je vakantie tegenkomt.

Ruimdenkend

Afstand tot de dagelijkse beslommeringen of je probleem is niet de enige manier waarop je vakantie je creativiteit een boost zal geven. De yoga en creatieve vakantie zelf draagt daar ook toe bij. Ons programma is zodanig samengesteld dat je creativiteit kunt combineren met mindfulness en lichaam bevorderende activiteiten als Yoga en Tai chi. Wekelijks bieden wij 4 cursussen aan die je allemaal onbeperkt kunt volgen. Vrijheid blijheid!!!!

Waarom de yoga en creatieve vakantie?

yoga en creatieve vakantie frankrijk chateau le bocage

Een Yoga en creatieve vakantie kan je creativiteit een boost geven. We genieten allemaal van een welverdiende vakantie. Een tijdje niet werken, tijd doorbrengen met familie, vrienden of nieuw te ontmoeten vrienden op je yoga en creatieve vakantie en alleen dingen doen die je echt leuk vindt.

Of je nu gaat schilderen, yogalessen volgt, gaat zingen, boetseren, zilveren sieraden maken, heerlijk gaat wandelen in de prachtige natuur……. een heerlijke yoga en creatieve vakantie geeft je nieuwe energie en biedt je de mogelijkheid om creatiever terug te keren naar huis.

yoga en creatieve vakantie frankrijk boetseren
yoga en creatieve vakantie frankrijk ervaar echte vrijheid

Ervaar echte vrijheid

Vrijheid is blijheid. Voldoende tijd nemen voor jezelf en in vrijheid zijn!

Je eigen keuzes maken en creëren op de manier waarop jij wil. Bij de yoga en creatieve vakantie ondersteunen wij jouw persoonlijke creatieve ontwikkeling. Wij doen er alles aan om jou persoonlijk te begeleiden, vrijheid te laten ervaren, jezelf op je gemak te laten voelen. Tenslotte voel je je het meest comfortabel als je kunt doen waar je goed in bent en vrijheid ervaart.

yoga en creatieve vakantie frankrijk beschermkristal
overvloed aan creatieve workshops

Overvloed

Er is overvloed! Onze geest is een onuitputtelijke bron van creativiteit. Niets staat ons in de weg om overvloedig te creëren. 

Bewustzijn en bewustworden van jezelf en je omgeving, je intenties kennen en weten wat je kunt willen, dat is waar het om draait om vrijheid in vrij zijn of vrije ruimte te ervaren. Om vervolgens verantwoordelijkheid te nemen en tot de juiste actie over te gaan. Actie die bij jou past en de omgeving en wereld waarin je leeft.

Door het samen met andere creatieve geesten beleven van je vakantie word je ook blootgesteld aan andere ideeën, meningen, gewoonten en standpunten. Je zult gaan inzien dat er meer dan één manier is om naar een situatie te kijken, een probleem op te lossen en het gemakkelijker te maken om te schakelen tussen verschillende ideeën.

Ook in een ander land zijn en in contact komen met een andere cultuur en natuur opent je geest en kan ertoe leiden dat je op andere ideeën komt en anders gaat denken.

Nieuwe ervaringen

Een nieuwe omgeving of stimulus beïnvloedt je hersenen. Nieuwe geluiden, geuren, smaken, talen, activiteiten, ervaringen of bezienswaardigheden prikkelen verschillende delen van je hersenen wat leidt tot nieuwe verbindingen en inzichten.

Door een gevoel van verwondering te creëren kan de yoga en creatieve vakantie je creativiteit een boost geven. Het kan je brein flexibeler maken omdat het je confronteert met dingen die heel anders zijn dan wat je in je dagelijkse omgeving tegenkomt. Een prachtig chateau met een wonderbaarlijke mooie tuin die veel verrassingen bezit als een vuurplaats, een grot, mooie beschutte en open plekken waar je zowel zon als schaduw kunt ervaren, prachtige landschappen. Dit alles prikkelt je hersenen en creëert verwondering. Onverwachte gebeurtenissen en scenes zorgen voor nieuwe verbindingen in je hersenen. En nieuwe en ongebruikelijke verbindingen stimuleren je creativiteit.

Zolang je je openstelt en bewust bezig bent met je activiteit kun je verwondering oproepen. Sta af en toe even stil om rond te kijken, je zintuigen hun werk te laten doen en inspiratie op te doen.

Creëer een gevoel van verwondering

yoga en creatieve vakantie frankrijk chateau le bocage

Ga met ons mee, geniet met ons mee

Yoga en Creatieve vakantie all-in concept 

Creëer verwondering, laat je onderdompelen in de heerlijke natuur, lekker verzorgd worden, de vrijheid, plezier en onbeperkt volgen van alle creatieve vakanties. Let goed op de wonderen om je heen en neem afstand van je werk, het thuisfront en de dagelijkse sleur. Ik garandeer je dat je creatiever naar huis gaat.

 

yoga en creatieve vakantie frankrijk

 

 

yoga en creatieve vakantie frankrijk chateau le bocage

 

Yoga en Creatieve vakantie team

 

yoga en creatieve vakantie frankrijk lekker buiten eten

 

yoga en creatieve vakantie frankrijk chateau le bocage

yoga en creatieve vakantie frankrijk

 

Een kijkje in onze wereld

Yoga en Creatieve vakantie Frankrijk
all-in concept in een Frans chateau

√ €75 vroegboekkorting korting (zie het inschrijfformulier voor de voorwaarden)
 Onbeperkt volgen van alle cursussen
logeer 7 nachten in het chateau
 of kampeer in de prachtige chateautuin
 3 maaltijden per dag
 Onbeperkt koffie, thee , fruit en bronwater
 Gratis carpoolservice
Gratis wifi

Voor één all-in prijs
Een creatieve vakantie van vrijheid,

ontdekken, zelf kiezen, genieten, plezier en leren

Schilderen ∴ Yoga ∴ Boetseren ∴  Tai Chi ∴ Zingen ∴  Levensketting van edelstenen  ∴ Ocean drum maken ∴   Chi KungZilveren sieraden met art clay silver  ∴ Art journalen ∴  Creatieve meditatie ontspanningsweek

zie agenda in rechter kolom (onderin op telefoon)

Exclusieve aanbieding 2023

Boek nu voor 2 personen een tweepersoons kamer en ontvang € 50 – 75 vroegboekkorting

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x