fbpx
Select Page

Edelsteen sieraden maken

Edelsteen Sieraden maken

Tijdens de Yoga en Creatieve vakantie Frankrijk kun je verschillende edelsteen sieraden maken, nl.  een levensketting van edelstenen, een beschermkristal van edelstenen, een talking stick  of gewoon een leuk edelsteen sieraad. De edelsteen workshops worden tijdens deYoga en  Creatieve vakantie Frankrijk verzorgd in chateau Bourmont in het kleurrijke paradijs van de Haute- Marne, op nog geen 560 km. van Utrecht.

All-in creatieve vakantie Frankrijk concept

De edelsteen workshops, waaronder edelsteen sieraden maken, zijn onderdeel van het Yoga en Creatieve Vakantie Frankrijk concept waarbij je de workshop edelsteen sieraden maken kunt combineren met andere creatieve en bewegingskunst cursussen. Daarnaast heeft iedere week een thema en worden, afhankelijk van de week waarvoor je kiest, lessen verzorgd op het gebied van Yoga, schilderen, boetseren, tai chi, zilveren sieraden met art clay silver, oceandrum, artjournalen, edelsteen workshops en levensketting van edelstenen. Ook deze lessen kun je onbeperkt volgen zonder dat je daarvoor extra moet bijbetalen. (zie voor de planning de rechter kolom, op je telefoon onderin de pagina).

Edelsteen Sieraad maken

Het is een feest om een uniek en persoonlijk sierraad te maken met onze uitgebreide collectie aan bijzondere edelstenen als labradoriet, bijzondere (BIWA) parels, agaat, jasper,  rose Kwarts, carneool, turkoois, koraal, hematiet, opaal, tijgeroog etc.etc.

De keuze van de stenen kan intuïtief  geschieden, je kiest in dat geval de stenen waartoe je je aangetrokken voelt, die je het  mooiste vindt en die je het meest opvallen,

Ook kan je een keuze uit de grote collectie edelstenen maken  op  basis van de symboliek van de stenen. Een beschrijving van de werking en symboliek van iedere edelsteen is aanwezig.

Naast een persoonlijk sierraad kun je ook kiezen voor een levensketting van edelstenen, talkingstick of een interieurjuweel beschermkristal van Edelstenen.

Begeleiding:

Caren Simon, kijk voor meer informatie op de docentenpagina of op haar kunstenaars website (www.carensimon.com)

Edelsteen workshops in Nederland

Klik hier voor meer informatie over onze workshops edelsteen sieraden maken in Nederland.

Accommodatie

Tijdens de Yoga en creatieve vakantie Frankrijk, verblijven wij in Chateau Bourmont in de Haute Marne of kampeer je in de chateautuin. Voor meer informatie over het chateau, de omgeving en de geschiedenis van het chateau verwijzen wij je naar de volgende pagina: Chateau Bourmont

Routebeschrijving

Chateau Bourmont is gelegen in  het sprankelende en authentieke Haute Marne aan Boulevard des Etats Unis – 521507 Bourmont
Routebeschrijving

Meereizen met andere deelnemers

Je kunt er ook voor kiezen om mee te reizen met een van de andere gasten.  Je kunt hiervoor een oproep plaatsen op de  “meet and Greet” pagina.

Edelsteen sieraden maken tijdens Yoga en creatieve vakantie Frankrijk

programma 2022 / 2023

 
AANMELDEN NIEUWSBRIEF
AGENDA 2022 / 2023
CREATIEF WEEKEND
Stel zelf je weekend samen en kies per dag je workshop. Iedere workshop is ook als dagworkshop te volgen:
15 t/m 22 juli 2023
TANGO VAKANTIE FRANKRIJK Onbeperkt volgen:
30 juli t/m 6 aug. 2023
YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk Onbeperkt volgen:
6 t/m 13 augustus 2023
YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

13 t/m 20 augustus 2023
YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

wijzigingen voorbehouden.