fbpx
Select Page

De beste yoga en creatieve vakantie om iets nieuws te leren

Caren Simon creatieve workshops

Mijn naam is Caren Simon. 20 jaar lang maakte ik carriere in marketing en public relations voor een van onze grootste multinationals. Na een burnout van 2 jaar vond ik mijzelf, mijn positieve ik, mijn plezier, mijn geluksgevoel, mijn veiligheid, mijn eigen weg weer helemaal terug via het ontdekken en ontwikkelen van mijn creativiteit. 

Beeldhouwen, werken met zilver, edelstenen……. De mogelijkheden bleken oneindig en ik ontdekte dat het onderzoeken van mijn creativiteit en het beoefenen van al deze creativiteitsvormen heel helend werkten. Er ontstond een behoefte om deze, voor mij miraculeuze ontwikkeling en ontdekking, met iedereen te delen. Het cadeau dat ik te geven had was het inzetten van mijn organisatorische talenten door het realiseren van een proeftuin, een creatieve vakantie waar mijn gasten onbeperkt kennis kunnen maken met verschillende kunst disciplines om zodoende hun creatieve skills te ontdekken en te ontwikkelen, en dat allemaal in combinatie met tai chi of yoga.

Yoga en creatieve vakantie Frankrijk

 

Het beoefenen van yoga kan nieuwe verbindingen leggen in je hersenen waardoor innovatief denken wordt gestimuleerd. Het is algemeen bekend dat yoga de gezondheid en het welzijn bevordert, maar een groot bijkomend voordeel is dat het de creatieve expressie krachtig ondersteunt en verbreedt. Yogabeoefening en het verfijnen van de innerlijke emoties, terwijl het lichaam, geest en ziel in balans brengt, leidt tot een energieke levendigheid van artistieke expressie in een persoon. Zeker als je gewend bent op je hoofd te staan of je lichaam in interessante vormen te draaien, heeft dat een positief effect op je hersenen en je zelfbeeld.

De beste yoga en creatieve vakantie om iets nieuws te leren en te ontdekken tegen een goede prijs was geboren.  

Waarom de beste yoga en creatieve vakantie?

Yoga en creatieve vakantie

Waarom de beste yoga en creatieve vakantie om iets nieuws te leren? De mogelijkheden en voordelen zijn zeer talrijk. Zin om te schilderen in Parc des Roches, te boetseren met zicht op de prachtige vallei van Bourmont? Je eigen unieke zilveren sieraden  te ontwerpen en maken met art clay silver? Of een levensketting, beschermkristal of talking stick te creëeren van edelstenen? En wat te denken van een oceandrum waarbij je de klanken ervaart van de rollende golven aan de kust! Dat en veel meer…….. en dit alles in combinatie met yoga of tai chi! Leer een nieuwe vaardigheid of verbeter je vaardigheden met de hulp van deskundige instructeurs tijdens onze yoga en creatieve vakantie in Frankrijk in chateau Bourmont. Ontmoet andere mensen die jouw hobby delen. Wij bieden je een proeftuin waar je onbeperkt kunt proeven en snoepen van al het heerlijks dat wij je te bieden hebben. Onze vakantie biedt je tevens de mogelijkheid om samen met een vriend(in) op vakantie te gaan die wellicht een heel andere interesse heeft, iedere week is er wel een cursus die aanspreekt.

De yoga en creatieve vakantie is een geweldige manier om meer uit je “ontsnapping” te halen, zodat je iets nieuws kunt leren of je vaardigheden kunt ontwikkelen terwijl je een prachtige plek verkent en je natje en je droogje voor je wordt verzorgd. Wat wil je nog meer?

 

creatieve workshops Caren Simon

Ontdek je creativiteit bij Artfriends tijdens onze creatieve workshops en de Yoga en creatieve vakantie. Een creatieve week waarbij je kunt proeven aan verschillende creatieve workshops

4 cursussen onbeperkt volgen

Vrijheid is blijheid. Voldoende tijd nemen voor jezelf en in vrijheid zijn!

Tijdens de yoga en creatieve vakantie van Artfriends kun je wekelijks 4 cursussen onbeperkt volgen voor 1 all-in prijs. De activiteiten zijn zo gepland dat je alles zou kunnen volgen. Maar……. Vrijheid is blijheid, niets hoeft en alles mag. Zo kun je voldoende tijd nemen voor jezelf en in vrijheid zijn. Een dag in de week plannen wij een vrije dag om de prachtige omgeving te verkennen.

En wat is er fijner dan te kunnen doen wat je echt wilt doen? Zelfs als je fouten maakt, als je iets doet waar je van houdt, maakt het niet echt uit, voel je vrij.

Creativiteit, geluk en vrijheid: is er is een aantoonbaar verband!

overvloed aan creatieve workshops

Overvloed

Er is overvloed! Onze geest is een onuitputtelijke bron van creativiteit. Niets staat ons in de weg om overvloedig te creëren. 

schilderen bij yoga en creatieve vakantie schilderen

Nieuwe vaardigheid of lang verloren hobby beleven

Workshop Oceandrum yoga en creatieve vakantie Frankrijk

Oceandrum

Het verband tussen creativiteit en een betere mentale en fysieke gezondheid is aangetoond door onderzoek. Creëren helpt mensen gelukkiger, minder angstig, veerkrachtiger te worden en beter toegerust om problemen op te lossen in het licht van ontberingen

Door je bezig te houden met creatieve bezigheden, kun je je identiteit verkennen, nieuwe relaties vormen, competentie cultiveren en kritisch reflecteren op de wereld.

Veel mensen zijn een nieuwe hobby begonnen tijdens de Covid-19-pandemie. Als je merkt dat je door al die tijd binnenshuis tijdens de lockdown jezelf hebt ondergedompeld in een nieuwe activiteit, wil je misschien een uitje overwegen waar je je vaardigheden verder kunt ontwikkelen. Nu we gemakkelijker kunnen reizen, stelt een creatieve vakantie je niet alleen in staat om je vaardigheden te verbeteren met de hulp van deskundige instructeurs, maar betekent het ook dat je andere mensen kunt ontmoeten die jouw hobby delen.

Of je nu een geheel nieuwe vaardigheid wilt ontdekken of een lang verloren hobby opnieuw wilt beleven, in het gezelschap van gelijkgestemde reizigers die dezelfde interesses delen, dan is onze yoga en creatieve “proeftuin”, waar je onbeperkt verschillende creatieve disciplines kunt volgen, ideaal voor jou. Tijdens deze leervakanties zullen deskundige instructeurs hun expertise en tips met je delen, zodat je naar huis terugkeert met het gevoel dat je een mooie ervaring hebt gehad.

 

Doen wat je echt wil doen

En wat is er fijner dan te kunnen doen wat je echt wilt doen?

En wat is er fijner dan te kunnen doen wat je echt wilt doen? Zelfs als je fouten maakt, als je iets doet waar je van houdt, maakt het niet echt uit, voel je vrij.

Creativiteit, geluk en vrijheid: is er een verband?

Er is een relatie tussen creativiteit, geluk en vrijheid. Het verband tussen creativiteit en een betere mentale en fysieke gezondheid is goed aangetoond door onderzoek.

Als je je een dag, weekend of een weekje wilt onderdompelen in creativiteit, dan nodigen wij je uit voor een aantal bijzondere creatieve en mindfulness workshops die je op de Veluwe kunt volgen. Wil je  deelnemen aan creatieve workshops, creatieve cursussen, mindfulness workshops in combinatie met yoga en tai chi en wil je  onbeperkt wilt proeven van diverse kunstdisciplines, vrij wilt zijn in je keuzes en zijn, dan nodig ik je van harte uit  deel te nemen aan onze Yoga & Creatieve vakantie in Frankrijk. Hier tref je meer informatie over ons all-in concept https://www.yogaencreatievevakantie.nl. Je kunt je ook direct  inschrijven, ons bellen 0651072079 of mailen info@artfriends.nl voor meer informatie.

 

Geniet met ons mee

Yoga en Creatieve vakantie all-in concept 

 

 

 

Yoga en creatieve vakantie Frankrijk chateau Bourmont

 

Yoga en Creatieve vakantie

 

 

Yoga en creatieve vakantie Frankrijk

 

Een kijkje in onze wereld

Yoga en Creatieve vakantie Frankrijk
all-in concept in een Frans chateau

√ €35 member gets member korting
 Onbeperkt volgen van alle cursussen
logeer 7 nachten in het chateau
 of kampeer in de prachtige chateautuin
 3 maaltijden per dag
 Onbeperkt koffie, thee , fruit en bronwater
 Gratis carpoolservice
Gratis wifi
Voor één all-in prijs
Een creatieve vakantie van vrijheid,

ontdekken, zelf kiezen, genieten, plezier en leren

Schilderen ∴ Yoga ∴ Boetseren ∴  Tai Chi ∴ Astrologie ∴  Levensketting van edelstenen  ∴ Ocean drum maken ∴   Chi Kung ∴  Zilveren sieraden met art clay silver  ∴  Creatieve meditatie ontspanningsweek

zie agenda in rechter kolom (onderin op telefoon)

Exclusieve aanbieding 2022

Boek nu voor 2 personen een tweepersoons kamer en ontvang € 35 member gets member korting

Waar wacht je nog op?

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x