fbpx
Select Page

Beschermkristallen van edelstenen

Beschermkristallen van edelstenen

Beschermkristallen van edelstenen zijn kunstwerkjes van edelstenen, uit de collectie “interieur juwelen” van Caren Simon, waarbij gewerkt wordt met de symboliek en metafysische eigenschappen van de stenen. Deze workshop wordt tijdens de Yoga en Creatieve vakantie Frankrijk  verzorgd in chateau Riaucourt in het kleurrijke paradijs van de Haute- Marne. Het chateau ligt op nog geen 560 km. van Utrecht.

All-in creatieve vakantie Frankrijk concept

De cursus Beschermkristal van edelstenen is onderdeel van het Yoga en Creatieve Vakantie Frankrijk concept waarbij je je edelsteen workshops kunt combineren met andere creatieve cursussen. Daarnaast heeft iedere week een thema en worden, afhankelijk van de week waarvoor je kiest worden lessen verzorgd op het gebied van Yoga, schilderen, boetseren, astrologie, tai chi, zingen, edelsteen workshops en levensketting van edelstenen. Ook deze lessen kun je onbeperkt volgen zonder dat je daarvoor extra moet bijbetalen. (zie voor de planning de rechter kolom).

Beschermkristallen van edelstenen

Beschermkristallen zijn kunstwerkjes van edelstenen, uit de collectie “interieur juwelen” van Caren Simon, waarbij gewerkt wordt met de symboliek en meta- fysische eigenschappen van de stenen.

Tijdens deze workshops creëren wij een prachtig Kunstwerkje, een persoonlijke beschermkristal, met bijzondere edelstenen, zilverdraad en andere natuurlijke materialen.

Alle (half)edelstenen beschikken over  metafysische eigenschappen waar specifieke genezende, beschermende en bewustwordende  krachten vanuit gaan. De werking en symboliek van deze kristallen is afhankelijk van de soort waartoe het behoort.

Op basis van geboortedatum of specifieke behoeften kunnen de kristallen worden geselecteerd. Je kunt ook intuïtief  je kristallen kiezen.  Het geheel wordt afgemaakt met een 9 cm. grote prachtig dubbelzijdig geslepen Boheemse regen-boogkristal

De werking en symboliek van deze kristallen is afhankelijk van de soort waartoe het behoort. Tijdens deze workshop kun je ook de Levensketting van edelstenen volgen. Zie voor meer informatie ook de Levensketting van edelstenen.

Begeleiding:

Caren Simon, kijk voor meer informatie op de docentenpagina of op haar kunstenaars website (http://www.carensimon.com/)

Klik hier voor meer informatie over onze workshops Beschermkristallen in Nederland.

 

 

Accommodatie

Tijdens de Yoga vakantie Frankrijk (Creatieve vakantie Frankrijk), verblijven wij in Chateau Riaucourt in de Haute Marne of kampeer je in de chateautuin. Voor meer informatie over het chateau, de omgeving en de geschiedenis van het chateau verwijzen wij je naar de volgende pagina: Chateau Riaucourt.

Routebeschrijving

Chateau Riaucourt is gelegen in  het sprankelende en authentieke Haute Marne aan 8 Rue de Saint Amand in Poissons, op nog geen 560 km. van Utrecht. Klik hier voor een uitgebreide  reis- en routebeschrijving.

Meereizen met andere deelnemers

Je kunt er ook voor kiezen om mee te reizen met een van de andere gasten.  Je kunt hiervoor een oproep plaatsen op de  “meet and Greet” pagina.

Beschermkristallen van edelstenen tijdens Yoga en creatieve vakantie Frankrijk mooie omgeving

programma 2022

 •  
 • AANMELDEN NIEUWSBRIEF
  DEEL DEZE PAGINA EN WIN EEN WORKSHOP
  AGENDA 2022
  TANGO VAKANTIE FRANKRIJK Onbeperkt volgen:
  17 t/m 24 juli 2022
  YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk Onbeperkt volgen:
  24 t/m 31 juli 2022
  YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk

  Onbeperkt volgen:

  wo. 17 t/m 24 augustus 2022
  TAI CHI & CREATIEVE vakantie Frankrijk

  Onbeperkt volgen:

  wo. 24 t/m 31 augustus 2022
  CREATIEVE vakantie Frankrijk

  Onbeperkt volgen:

  wijzigingen voorbehouden.

  Creatieve vakantie Frankrijk

  Yoga en Creatieve vakantie waarbij alle verzorgde cursussen onbeperkt gevolgd kunnen worden voor 1 all-in prijs

  Tijdens de Vakantie

  Tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk worden verschillende disciplines met Yoga of andere (lichaams)bewustzijnscursussen verzorgd die je allemaal onbeperkt kunt volgen.