Select Page

Beeldhouwvakantie

beeldhouwvakantie / boetseren

De beeldhouwvakantie, boetseren, van Artfriends wordt tijdens de Yoga en Creatieve vakantie Frankrijk verzorgd in een Frans chateau in het kleurrijke paradijs van de Haute- Marne, op nog geen 560 km. van Utrecht.

All-in creatieve vakantie Frankrijk concept

De beeldhouwvakantie boetseren is onderdeel van het Yoga en Creatieve Vakantie Frankrijk concept waarbij je je boetseer lessen kunt combineren met alle aangeboden yoga en creatieve en bewegingskunst cursussen. Daarnaast heeft iedere week een thema en worden, afhankelijk van de week waarvoor je kiest, dagelijks lessen verzorgd op het gebied van Yoga, astrologie, tai chi, zangworkshops, workshops zilveren sieraden maken met artclay silver, edelsteen workshops en levensketting van edelstenen. Tijdens je beeldhouwvakantie kun je al deze lessen onbeperkt volgen zonder dat je daarvoor extra moet bijbetalen. (zie voor de planning de rechter kolom / onderin op je telefoon).

Beeldhouwen op vakantie

Boetseren is een van de vele beeldhouw disciplines. Kunstzinnig bezig zijn spreekt de kern aan van ieder mens en brengt balans tussen denken, voelen en handelen. Tijdens deze beeldhouwvakantie boetseren we. Boetseren met klei is bij uitstek geschikt om je gevoel en innerlijke beelden te visualiseren. Lekker met je handen in de klei, even los van je gedachten en je handelen, alleen bezig zijn met klei.

Je kunt op verschillende manieren te werk gaan. Door te werken vanuit  je gevoel ontstaat een vrijheidsbeleving.  Hierdoor kom je dicht bij je eigen creativiteit en ontwikkel je je beeldend creatief en expressief vermogen, één van de grootste cadeautjes die je jezelf kan geven.

 

Kies je voor een meer technische benadering, dan werken we met een opdracht of werk je een eigen idee uit. Als basisvorm zou je bijvoorbeeld kunnen  kiezen voor een vrije kop, een heethoofd, oermoeder, een reliëf, schaal, abstract, gebruiksvoorwerp of  kun je waarnemingsoefeningen uitvoeren in klei. De bruikbare technieken worden toegelicht.

Begeleiding

Caren Simon zal je tijdens deze beeldhouwvakantie begeleiden naar jouw doel., kijk voor meer informatie op de docentenpagina of op haar site Caren Simon.

Chateau Riaucourt

Tijdens deze week verblijven wij in het prachtige chateau Riaucourt dat geheel ommuurd is. Je logeert in een van de 2 of meer persoonskamers  met heerlijke bedden of je kampeert in de tuin van het chateau, allen met uitzicht over de prachtige parktuin. Klik hier voor meer informatie over Chateau Riaucourt. 

Routebeschrijving

Chateau Riaucourt is gelegen in  het sprankelende en authentieke Haute Marne aan 8 Rue de Saint Amand in Poissons, op nog geen 560 km. van Utrecht. Voor een uitgebreide reis- en routebeschrijving klik hier.

Meereizen met andere deelnemers

Je kunt er ook voor kiezen om mee te reizen met een van de andere gasten.  Op de  “meet and Greet” pagina kun je een oproep plaatsen.

Yoga en Creatieve vakantie Frankrijk Beeldhouw vakantie

Leuk als je ons volgt en liked 🙂

 •  
 • AANMELDEN NIEUWSBRIEF
  DEEL DEZE PAGINA EN WIN EEN WORKSHOP
  AGENDA 2022
  CREATIEVE WORKSHOPS NEDERLAND kies voor 1, 2 of 3 workshopdagen met voordeel
  4 maart 2022
  Workshop Oceandrum maken

  5 maart 2022
  Art Journaling en inzicht collage maken
  6 maart 2022
  Workshop Levensketting van edelstenen / Beschermkristal van edelstenen / Talking stick van edelstenen maken

  april 2022 datum volgt
  Workshop Ocean drum maken

  april 2022 datum volgt
  Workshop Zilveren Sieraden maken met Art Clay Silver

  april 2022 datum volgt
  Workshop Levensketting van edelstenen / Beschermkristal van edelstenen/ Talking stick van edelstenen maken

  mei 2022 datum volgt
  Art Journaling en inzicht collage maken

  mei 2022 datum volgt
  Workshop Levensketting / beschermkristal / talkingstick van edelstenen maken

  mei 2022 datum volgt
  Workshop Oceandrum maken

  9 t/m 16 juli 2022
  TANGO VAKANTIE FRANKRIJK Onbeperkt volgen:
  24 juli t/m 31 juli 2022
  YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk Onbeperkt volgen:
  31 juli t/m 7 aug. 2022
  YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk

  Onbeperkt volgen:

  7 t/m 14 augustus 2022
  YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk

  Onbeperkt volgen:

  14 t/m 21 augustus 2022
  TAI CHI & CREATIEVE vakantie Frankrijk

  Onbeperkt volgen:

  wijzigingen voorbehouden.
  Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial