fbpx
Select Page

astrologie biografie

Astrologie Biografie

De cursus Astrologie biografie van Artfriends wordt tijdens de Yoga & Creatieve vakantie Frankrijk verzorgd in chateau Riaucourt in het kleurrijke paradijs van de Haute- Marne, op nog geen 560 km. van Utrecht.

All-in creatieve vakantie Frankrijk concept

De cursus astrologie biografie wordt gedurende 1 week als thema binnen het Yoga & Creatieve Vakantie Frankrijk concept verzorgd. Het Yoga & Creatieve Vakantie Frankrijk concept houdt in dat je de astrologie bijeenkomsten onbeperkt kunt combineren met alle yoga bijeenkomsten en (creatieve) cursussen die gedurende de week worden verzorgd zonder dat je daarvoor bij hoeft te betalen (zie hiervoor de planning in de rechter kolom (op de computer), onderin (op telefoon).

De Astrologie Biografie bijeenkomsten vinden plaats in de middag. Daarnaast kun je in de ochtend en middag Yoga lessen volgen, schilderen, na de lunch boetseren, workshop levensketting van edelstenen volgen of zilver en edelsteen workshops volgen of heerlijk genieten van de prachtige natuur door te wandelen of een fietstochtje te maken, lekker te luieren in een hangmat met een boekje of door het bezoeken van een stadje. Vrijheid blijheid!!

Inzicht  in je eigen leven en biografie 

In deze bijeenkomsten gaan we uit van ieders horoscoop. Menno Noordervliet zal die horoscopen voorbereiden  aan de hand van jullie geboortegegevens. Hij geeft een korte uitleg over je levensopdracht, karakter en temperament. Van daaruit bespreekt hij met de deelnemers wat zij meer willen weten of ervaren. Je hoeft zelf geen kennis van astrologie te hebben.

Wij zijn gelaagde wezens en  astrologie gaat over de archetypische (oer) laag in ons.  Erfelijkheid bijvoorbeeld  speelt meer op onze fysieke laag.  De ervaring van Menno is dat je met een beetje meer inzicht in jezelf en de ander beter kan accepteren en kennen. Een horoscoop is ook een goed medium om op een nieuwe manier naar jezelf en je levensloop te kijken.  Het is ook een soort gebruiksaanwijzing van jezelf en van je naasten. 

Creatieve vakantie Frankrijk astrologie
Astroloog

Menno Noordervliet is astroloog, sociaal psycholoog / pedagoog en heeft altijd in de gezondheidszorg gewerkt. Tijdens de creatieve vakantie Frankrijk verzorgt hij de cursus Astrologie Biografie, waarbij je naar aanleiding van je horoscoop meer inzicht krijgt in je eigen leven en biografie. Naast zijn professionele loopbaan in de gezondheidszorg heeft hij een astrologische praktijk en sinds 2000 werkt hij voor zichzelf als coach en astroloog. Lees verder…………

Creatieve vakantie Frankrijk Astrologie yoga vakantie
Voorbereiding

Indien je je opgeeft om deel te nemen aan de bijeenkomsten Astrologie Biografie zul je het verzoek ontvangen je geboortedatum, geboortetijd en geboorteplaats op te geven om een zo zuiver mogelijke berekening te maken van jouw horoscoop. Deze informatie staat vermeld op je geboorteakte, op te vragen bij het gemeentehuis van de plaats waar jij geboren bent.

Chateau Riaucourt

Tijdens deze week verblijven wij in het prachtige chateau Riaucourt dat geheel ommuurd is. Je logeert in een van de 2 of meer persoonskamers  met heerlijke bedden of je kampeert in de tuin van het chateau, allen met uitzicht over de prachtige parktuin. Klik hier voor meer informatie over Chateau Riaucourt. 

Routebeschrijving

Chateau Riaucourt is gelegen in  het sprankelende en authentieke Haute Marne aan 8 Rue de Saint Amand in Poissons, op nog geen 560 km. van Utrecht. Voor een uitgebreide reis- en routebeschrijving klik hier.

Meereizen met andere deelnemers

Je kunt er ook voor kiezen om mee te reizen met een van de andere gasten. Op de “meet and Greet”  pagina kun je een oproep plaatsen.

Yoga en creatieve vakantie frankrijk

programma 2022

 •  
 • AANMELDEN NIEUWSBRIEF
  DEEL DEZE PAGINA EN WIN EEN WORKSHOP
  AGENDA 2022
  TANGO VAKANTIE FRANKRIJK Onbeperkt volgen:
  17 t/m 24 juli 2022
  YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk Onbeperkt volgen:
  24 t/m 31 juli 2022
  YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk

  Onbeperkt volgen:

  wo. 17 t/m 24 augustus 2022
  TAI CHI & CREATIEVE vakantie Frankrijk

  Onbeperkt volgen:

  wo. 24 t/m 31 augustus 2022
  CREATIEVE vakantie Frankrijk

  Onbeperkt volgen:

  wijzigingen voorbehouden.

  Creatieve vakantie Frankrijk

  Yoga en Creatieve vakantie waarbij alle verzorgde cursussen onbeperkt gevolgd kunnen worden voor 1 all-in prijs

  Tijdens de Vakantie

  Tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk worden verschillende disciplines met Yoga of andere (lichaams)bewustzijnscursussen verzorgd die je allemaal onbeperkt kunt volgen.