fbpx
Select Page

Creatieve Vakantie Frankrijk in Chateau de Gressoux

Onbeperkt volgen van alle creatieve disciplines, voor één all-in prijs

SCHILDEREN • BOETSEREN • ZILVEREN SIERADEN MET ART CLAY SILVER • ZINGEN • TAI CHI • YOGA • FILM MAKEN • ACTEREN • EDELSTEEN SIERADEN, KOKEN

 

 

Lekker genieten

Naast de workshops kun je heerlijk genieten van de prachtige omgeving of van de sauna, het zwembad en de hottub in de tuin .

Op nog geen 650 km. van Utrecht, net onder de Vogezen, wordt een gezellige, ongedwongen creatieve vakantie verzorgd door Artfriends in Chateau de Gressoux, waarbij niets moet en alles mag. Waarbij vrijheid, zelf kiezen en genieten op de eerste plaats staan.

Alle kunstdisciplines onbeperkt volgen voor één all-in prijs

Iedere week worden verschillende kunst disciplines verzorgd door gepassioneerde kunstenaars die je onbeperkt kunt volgen. Of je nu kiest voor een schildervakantie, een zangvakantie, beeldhouwvakantie, zilveren sieraden maken met Art Clay Silver , Tai Chi vakantie, Yoga vakantie, kookworkshop vakantie, film maken of kiest voor een mix van alle aangeboden workshops, de keuze is aan jou.

All in al vanaf 550 euro

Alle prijzen zijn all in, dat wil zeggen inclusief 3 maaltijden per dag, 7 overnachtingen, onbeperkt volgen van alle workshops en gebruik van de sauna en het zwembad. Je kunt al mee vanaf 550 euro.

Partner arrangement

Ook een partner die niet participeert in de creatieve workshops heeft de tijd van zijn/haar leven. De omgeving is prachtig en er zijn veel culturele, sportieve en recreatieve mogelijkheden. De prijs voor het partner arrangement is inclusief 3 maaltijden per dag, 7 overnachtingen en gebruik van de sauna, exclusief volgen van workshops. Kleinschalig en gezellig.

Accommodatie

Je logeert in een van de complete suites, de wat bescheidener kamers voor 2 of meerdere personen of je kampeert in de tuin van het chateau, allen met prachtig uitzicht over de landerijen en op het Jura gebergte. Om de gezelligheid te waarborgen en het idee van één grote familie zo veel mogelijk te realiseren accepteren wij maximaal 20 deelnemers. Ga dus snel naar de website want er zijn per week slechts 20 plaatsen beschikbaar.

Ons team heet u van harte welkom

Alle leden van het Team zijn enthousiaste mensen met passie en vakkennis op hun gebied, die het heerlijk vinden om met groepen mensen te werken en hun discipline met enthousiasme en geduld over te dragen. Wij hebben met z’n allen maar één doel voor ogen en dat is u een aangenaam, leerzaam, gelukkig verblijf te bezorgen.

Tot ziens in Chateau de Gressoux

Creatieve vakantie Frankrijk: alle creatieve disciplines onbeperkt volgen

Tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk worden verschillende disciplines verzorgd die je allemaal onbeperkt kunt volgen.  Stel hier je creatieve mix samen. Schilderen, Boetseren, Zingen, Tai-ChiZilveren sieraden maken met Art Clay Silver, Sieraden maken met edelstenen, Beschermkristallen met edelstenen, yoga vakantie, film maken, kookworkshop vakantie, acteren vrouwenpower weken, Mindfulness Awareness weken

 

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial