fbpx
Select Page

Boetseren

Lekker met je handen in de klei
yoga en creatieve vakantie boetseren

Boetseren

De beeldhouwvakantie, boetseren, van Artfriends wordt tijdens de Yoga en Creatieve vakantie Frankrijk verzorgd in een Frans chateau in het kleurrijke paradijs van de Haute- Marne, op nog geen 560 km. van Utrecht.

All-in creatieve vakantie Frankrijk concept

Boetseren is onderdeel van het Yoga en Creatieve Vakantie Frankrijk concept waarbij je je boetseer lessen kunt combineren met alle aangeboden yoga en creatieve en bewegingskunst cursussen. Afhankelijk van de week waarvoor je kiest, worden dagelijks lessen verzorgd op het gebied van Yoga, tai chi, chi kung, zangworkshops, workshops zilveren sieraden maken met artclay silver, art journalen, oceandrum, edelsteen workshops en levensketting van edelstenen. Tijdens je beeldhouwvakantie, boetseren, kun je al deze lessen onbeperkt volgen zonder dat je daarvoor extra moet bijbetalen. (zie voor de planning de rechter kolom / onderin op je telefoon).

yoga en creatieve vakantie boetseren

Boetseren op vakantie

Boetseren is een van de vele beeldhouw disciplines. Kunstzinnig bezig zijn spreekt de kern aan van ieder mens en brengt balans tussen denken, voelen en handelen. Tijdens deze beeldhouwvakantie boetseren we. Boetseren met klei is bij uitstek geschikt om je gevoel en innerlijke beelden te visualiseren. Lekker met je handen in de klei, even los van je gedachten en je handelen, alleen bezig zijn met klei.

Je kunt op verschillende manieren te werk gaan. Door te werken vanuit  je gevoel ontstaat een vrijheidsbeleving.  Hierdoor kom je dicht bij je eigen creativiteit en ontwikkel je je beeldend creatief en expressief vermogen, één van de grootste cadeautjes die je jezelf kan geven.

 

Kies je voor een meer technische benadering, dan werken we met een opdracht of werk je een eigen idee uit. Als basisvorm zou je bijvoorbeeld kunnen  kiezen voor een vrije kop, een heethoofd, oermoeder, een reliëf, schaal, abstract, gebruiksvoorwerp of  kun je waarnemingsoefeningen uitvoeren in klei. De bruikbare technieken worden toegelicht.

yoga en creatieve vakantie boetseren

Begeleiding

Caren Simon zal je tijdens deze beeldhouwvakantie begeleiden naar jouw doel., kijk voor meer informatie op de docentenpagina of op haar site Caren Simon.

Chateau Bourmont

Tijdens deze week verblijven wij in het chateau Bourmont, een voormalige burgemeesterswoning uit 1720. De klassiek ingerichte en comfortabele grote kamers maken je verblijf tot een bijzondere ervaring. Je logeert in een van de 2 of meer persoonskamers of je kampeert in de tuin Klik hier voor meer informatie over Chateau Bourmont

Het dorp ligt op een rotspunt boven de vallei van de Maas, op de grens van de Champagne en Lotharingen. Door de ligging biedt het veel ontspanning met zijn fantastische vergezichten over de groene, bosrijke omgeving.

Routebeschrijving

Chateau Bourmont is gelegen in  het sprankelende en authentieke Haute Marne aan Boulevard des Etats Unis in Bourmont, op nog geen 580 km. van Utrecht. Klik hier voor een uitgebreide  reis- en routebeschrijving.

Meereizen met andere deelnemers

Je kunt er ook voor kiezen om mee te reizen met een van de andere gasten.  Je kunt hiervoor een oproep plaatsen op de  “meet and Greet” pagina.

Yoga en Creatieve vakantie Frankrijk Beeldhouw vakantie

programma 2022 / 2023

 •  
 • <

  AANMELDEN NIEUWSBRIEF
  AGENDA 2022 / 2023
  CREATIEF WEEKEND Ook als dagworkshop te volgen:
  17 t/m 24 juli 2022
  YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk Onbeperkt volgen:
  24 t/m 31 juli 2022
  YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk

  Onbeperkt volgen:

  wo. 17 t/m 24 augustus 2022
  TAI CHI & CREATIEVE vakantie Frankrijk

  Onbeperkt volgen:

  wo. 24 t/m 31 augustus 2022
  CREATIEVE vakantie Frankrijk

  Onbeperkt volgen:

  15 t/m 22 juli 2023
  TANGO VAKANTIE FRANKRIJK met Yoga Onbeperkt volgen:
  wijzigingen voorbehouden.