fbpx
Select Page

Boetseren

Lekker met je handen in de klei
yoga en creatieve vakantie boetseren

Boetseren

De beeldhouwvakantie, boetseren, van Artfriends wordt tijdens de Yoga en Creatieve vakantie Frankrijk verzorgd in een Frans chateau in het kleurrijke paradijs van de Haute- Marne, op nog geen 640 km. van Utrecht.

All-in creatieve vakantie Frankrijk concept

Boetseren is onderdeel van het Yoga en Creatieve Vakantie Frankrijk concept waarbij je je boetseer lessen kunt combineren met alle aangeboden yoga en creatieve en bewegingskunst cursussen. Afhankelijk van de week waarvoor je kiest, worden dagelijks lessen verzorgd op het gebied van Yoga, tai chi, chi kung, zangworkshops, workshops zilveren sieraden maken met artclay silver, art journalen, oceandrum, edelsteen workshops en levensketting van edelstenen. Tijdens je beeldhouwvakantie, boetseren, kun je al deze lessen onbeperkt volgen zonder dat je daarvoor extra moet bijbetalen. (zie voor de planning de rechter kolom / onderin op je telefoon).

yoga en creatieve vakantie boetseren

Boetseren op vakantie

Boetseren is een van de vele beeldhouw disciplines. Kunstzinnig bezig zijn spreekt de kern aan van ieder mens en brengt balans tussen denken, voelen en handelen. Tijdens deze beeldhouwvakantie boetseren we. Boetseren met klei is bij uitstek geschikt om je gevoel en innerlijke beelden te visualiseren. Lekker met je handen in de klei, even los van je gedachten en je handelen, alleen bezig zijn met klei.

Je kunt op verschillende manieren te werk gaan. Door te werken vanuit  je gevoel ontstaat een vrijheidsbeleving. 

Yoga en Creatieve vakantie boetseren

Hierdoor kom je dicht bij je eigen creativiteit en ontwikkel je je beeldend creatief en expressief vermogen, één van de grootste cadeautjes die je jezelf kan geven.

Kies je voor een meer technische benadering, dan werken we met een opdracht of werk je een eigen idee uit. Als basisvorm zou je bijvoorbeeld kunnen  kiezen voor een vrije kop, een heethoofd, oermoeder, een reliëf, schaal, abstract, gebruiksvoorwerp of  kun je waarnemingsoefeningen uitvoeren in klei. De bruikbare technieken worden toegelicht.

yoga en creatieve vakantie frankrijk boetseren

Begeleiding

Caren Simon zal je tijdens deze beeldhouwvakantie begeleiden naar jouw doel., kijk voor meer informatie op de docentenpagina of op haar site Caren Simon.

Je kunt al voor 795 euro deelnemen aan een compleet verzorgde creatieve vakantieweek in combinatie met yoga, pilates tai chi of zingen. Voor dit bedrag mag je kamperen in de prachtige tuin. Wil je logeren  in een van de tweepersoons kamers dan vind je op het inschrijfformulier meer over de mogelijkheden. De kosten zijn inclusief:

  • 3 maaltijden per dag*
  • alle overnachtingen, kamperen is ook mogelijk
  • onbeperkt koffie, thee, bronwater en fruit
  • wifi
  • het volgen van alle 4 cursussen die worden verzorgd
  • Georganiseerd carpoolen
  • Exclusief reiskosten
  • exclusief materiaalkosten 

Mogelijkheid tot betalen in 2 termijnen.

Chateau Le Bocage, de creatieve thuisbasis van de Yoga en Creatieve vakantie

yoga en creatieve vakantie frankrijk chateau le bocage

Chateau Le Bocage

Tijdens deze week verblijven wij in chateau Le Bocage. Robuust, te midden van het dorpje Savigny, een dorpje in de authentieke en landelijke omgeving van de Haute Marne, ligt  landgoed Le Domein Le Bocage, op nog geen 640 km. afstand van Utrecht in het departement Champagne-Ardennen.

Naast de rust van directe omgeving van het echte Franse (plattelands)leven, heeft Le Bocage 2 hectare eigen landgoed met een unieke collectie eeuwenoude bomen.

Op Landgoed Le Bocage bevinden zich twee bijzondere, bij elkaar gelegen gebouwen: het negentiende-eeuwse chateau, genaamd Le Bocage en ertegenover het bijna tweehonderd jaar oude jachtslot St. Hubert. Le Domaine Château Le Bocage, heeft de allure van de 19e eeuw en de luxe van de 21e eeuw.

Je logeert in een van de 2 of meerpersoons kamers of kampeert in de chateautuin. Klik hier voor meer informatie over chateau Le Bocage. 

Routebeschrijving

Chateau Le Bocage is gelegen in  het sprankelende en authentieke Haute Marne aan1 Rue du Château, 52500 Savigny, Frankrijk, op nog geen 580 km. van Utrecht. Klik hier voor een uitgebreide  reis- en routebeschrijving.

Meereizen met andere deelnemers

Je kunt er ook voor kiezen om mee te reizen met een van de andere gasten.  Je kunt hiervoor een oproep plaatsen op de  “meet and Greet” pagina.

yoga en creatieve vakantie frankrijk chateau le bocage

Yoga en Creatieve vakantie Frankrijk Beeldhouw vakantie

programma 2024

 
AANMELDEN NIEUWSBRIEF
AGENDA 2024
14 t/m 21 juli 2024
TANGO VAKANTIE FRANKRIJK Onbeperkt volgen:
28 juli t/m 4 aug. 2024
ZANG MEETS YOGA EN CREATIVITEIT Frankrijk Onbeperkt volgen:
4 t/m 11 augustus 2024
YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

11 t/m 18 augustus 2024
TAI CHI & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

18 t/m 25 augustus 2024
YOGA / PILATES & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

midweek april 2025
RETRAITE Start Living your Dreams

Onbeperkt volgen:

14 febr. t/m 1 maart 2026
Authentieke Kenia reis

Stap binnen in de magie van Afrika :

td style="background-color: #FDBE02;">wijzigingen voorbehouden.
yoga en creatieve vakantie frankrijk chateau le bocage
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial