fbpx
Select Page

Beschermkristal van edelstenen

Meer leven vanuit je hart
Creatieve workshop beschermkristal van edelstenen

Creatieve workshop Beschermkristallen van edelstenen

Beschermkristallen zijn kunstwerkjes van edelstenen, uit de collectie “interieur juwelen” van Caren Simon, waarbij gewerkt wordt met de symboliek en meta- fysische eigenschappen van de stenen.

Tijdens deze workshops creëren wij een prachtig Kunstwerkje, een persoonlijke beschermkristal, met bijzondere edelstenen, zilverdraad en andere natuurlijke materialen.

Alle (half)edelstenen beschikken over  metafysische eigenschappen waar specifieke genezende, beschermende en bewustwordende  krachten vanuit gaan. De werking en symboliek van deze kristallen is afhankelijk van de soort waartoe het behoort.

Op basis van geboortedatum of specifieke behoeften kunnen de kristallen worden geselecteerd. Je kunt ook intuïtief  je kristallen kiezen.  Het geheel wordt afgemaakt met een 9 cm. grote prachtig dubbelzijdig geslepen Boheemse regen-boogkristal

De werking en symboliek van deze kristallen is afhankelijk van de soort waartoe het behoort. Tijdens deze workshop kun je ook de Levensketting van edelstenen volgen. Zie voor meer informatie ook de Levensketting van edelstenen.

Beschermkristal van edelstenen als dagworkshop in Nederland

 

Creatieve workshop,

creatief weekend

Combineer je workshop Beschermkristal van edelstenen met onze andere workshops en ontvang korting

 

Tijdens deze workshop kun je ook een levensketting van edelstenen maken of een talking stick.

Data
Zie voor data in de planning in de rechter kolom op pc of laptop of onderin de pagina op je telefoon.

Eigen groepje 
Regelmatig zullen we nieuwe data plannen. Ook kunnen we een workshop verzorgen voor een eigen groepje, vanaf 6 personen, op een locatie naar keuze. Planning wordt in onderling overleg gemaakt.

Locatie Nederland:

De creatieve / mindfulness workshop Beschermkristal van edelstenen en onze creatieve weekenden,  vindt plaats In een prachtig Veluws boschalet met grote verwarmde veranda in de bossen bij de zandverstuivingen. Na inschrijving ontvang je alle gegevens en overige bijzonderheden.

Kosten:
De kosten bedragen € 165 euro per persoon, inclusief 50 euro aan edelstenen, lunch, onbeperkt koffie, thee, kristalwater en wat lekkers. 

Indien wij op een andere locatie dan Doornspijk de workshopdag Beschermkristal van edelstenen verzorgen kan de prijs afwijken.

Begeleiding
Caren Simon en Cobi Gaasbeek

Tijd:
9.30 tot ± 17.00 u

yoga en creatieve vakantie edelsteen workshop

Beschermkristallen van edelstenen maken in Frankrijk

All-in creatieve vakantie Frankrijk concept

Deze workshop wordt als dagworkshop of tijdens een creatief weekend in Nederland verzorgd en tijdens de Yoga en Creatieve vakantie Frankrijk in chateau Bourmont in het kleurrijke paradijs van de Haute- Marne.

De workshop Levensketting van edelstenen is een vast onderdeel van het Yoga en Creatieve vakantie concept. Je kunt deze bijeenkomsten combineren met andere creatieve en lichaamskunst cursussen.


De workshop Beschermkristal van edelstenen is een vast onderdeel van het Yoga en Creatieve vakantie Concept. Je kunt deze bijeenkomsten combineren met andere creatieve en lichaamskunst cursussen. De bijeenkomsten waarin  de beschermkristallen zullen worden vervaardigd vinden plaats na de lunch. Daarnaast kun je, afhankelijk van de week waarvoor je kiest lessen volgen in  schilderen, yoga, tai chi, chi kung, boetseren, zilveren sieraden maken, oceandrum maken, levensketting van edelstenen etc….   of heerlijk genieten van de prachtige natuur door te wandelen of een fietstochtje te maken, lekker te luieren in een hangmat met een boekje of door het bezoeken van een stadje. Vrijheid blijheid!!

Al deze lessen kun je onbeperkt volgen voor dezelfde all-in prijs, zie hiervoor de planning in de rechter kolom (onder in op je telefoon).

Begeleiding:

Caren Simon, kijk voor meer informatie op de docentenpagina of op haar kunstenaars website (http://www.carensimon.com/)
Klik hier voor meer informatie over onze workshops Beschermkristallen in Nederland.

yoga en creatieve vakantie edelsteen workshop

Chateau Le Bocage, de creatieve thuisbasis van Yoga en Creatieve vakantie

yoga en creatieve vakantie frankrijk

Chateau Le Bocage

Tijdens deze week verblijven wij in chateau Le Bocage. Robuust, te midden van het dorpje Savigny, een dorpje in de authentieke en landelijke omgeving van de Haute Marne, ligt  landgoed Le Domein Le Bocage, op nog geen 640 km. afstand van Utrecht in het departement Champagne-Ardennen. Naast de rust van directe omgeving van het echte Franse (plattelands)leven, heeft Le Bocage 2 hectare eigen landgoed met een unieke collectie eeuwenoude bomen. Op Landgoed Le Bocage bevinden zich twee bijzondere, bij elkaar gelegen gebouwen: het negentiende-eeuwse chateau, genaamd Le Bocage en ertegenover het bijna tweehonderd jaar oude jachtslot St. Hubert. Le Domaine Château Le Bocage, heeft de allure van de 19e eeuw en de luxe van de 21e eeuw.

Je logeert in een van de 2 of meerpersoons kamers of kampeert in de chateautuin. Klik hier voor meer informatie over chateau Le Bocage. 

Routebeschrijving

Chateau Le Bocage is gelegen in  het sprankelende en authentieke Haute Marne aan1 Rue du Château, 52500 Savigny, Frankrijk, op nog geen 580 km. van Utrecht. Klik hier voor een uitgebreide  reis- en routebeschrijving.

Meereizen met andere deelnemers

Je kunt er ook voor kiezen om mee te reizen met een van de andere gasten.  Je kunt hiervoor een oproep plaatsen op de  “meet and Greet” pagina.

yoga en creatieve vakantie frankrijk chateau le bocage
yoga en creatieve vakantie frankrijk chateau le bocage

Artfriends creatieve workshop accommodatie Nederland

In een prachtig Veluws chalet met grote verwarmde veranda  in de bossen bij de zandverstuivingen.

Workshop art clay silver sieraden makenWorkshop zilveren sieraden maken met art clay silver veluwe
Creatieve workshops Veluwe

programma 2022 / 2023

 
AANMELDEN NIEUWSBRIEF
AGENDA 2022 / 2023
CREATIEF WEEKEND
Stel zelf je weekend samen en kies per dag je workshop. Iedere workshop is ook als dagworkshop te volgen:
15 t/m 22 juli 2023
TANGO VAKANTIE FRANKRIJK Onbeperkt volgen:
30 juli t/m 6 aug. 2023
YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk Onbeperkt volgen:
6 t/m 13 augustus 2023
YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

13 t/m 20 augustus 2023
YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

wijzigingen voorbehouden.
yoga en creatieve vakantie frankrijk chateau le bocage