fbpx
Select Page

Beschermkristal van edelstenen

Interieurjuweel van edelstenen als metafoor om meer te leven vanuit je hart
yoga en creatieve vakantie workshop beschermkristal van edelstenen

Workshop Beschermkristallen van edelstenen 

Creatieve workshop beschermkristal van edelstenen

Creatieve / mindfulness workshop Beschermkristallen van edelstenen

Beschermkristallen zijn kunstwerkjes van edelstenen. Je creeërt als het ware een persoonlijke energiebron van bijzondere edelstenen, zilverdraad, en andere natuurlijke materialen als metafoor om meer vanuit je hart te leven en je toekomstdromen waar te maken. Tijdens deze workshop kun je ook een  Levensketting van edelstenen maken.

Het maken van de beschermkristal / Levensketting is een proces waarbij je, naar aanleiding van een intake tot de voor jouw meest belangrijke en waardevolle ontdekkingen en doelen komt. Jouw beschermkristal vertelt jouw persoonlijke gepassioneerde dromen en verlangens

Hierdoor wordt je je bewust van de manier waarop je jezelf en de mogelijkheden die je tot jouw beschikking hebt boycot om succesvol te zijn als het gaat om het realiseren van geluk, carrière, creativiteit, persoonlijke groei, liefde, etc…

Je gaat ontdekken welke ongekende mogelijkheden binnen handbereik zijn, krijgt heel helder in beeld welke weg voor jouw de juiste is om vanuit je hart te gaan leven, duidelijk richting te geven aan je leven om zodoende te focussen en je doelen te stellen en te bereiken.

Deze nieuw herwonnen inzichten vertaal je naar edelstenen door deze intuïtief te kiezen (eventueel kunnen je inzichten ook door Caren Simon worden vertaald naar edelstenen). De edelstenen bieden vanuit hun metafysische eigenschappen, ondersteuning en zullen als metafoor dienen om je doelen te bereiken.

Beschermkristallen van edelstenen maken tijdens de yoga en creatieve vakantie Frankrijk

yoga en creatieve vakantie frankrijk

All-in creatieve vakantie Frankrijk concept

Deze workshop wordt als dagworkshop, tijdens een creatief weekend in Nederland en tijdens de Yoga en Creatieve vakantie Frankrijk verzorgd in chateau Le Bocage in het kleurrijke paradijs van de Haute- Marne.

De workshop Levensketting van edelstenen is een vast onderdeel van het Yoga en Creatieve vakantie concept. Je kunt deze bijeenkomsten combineren met andere creatieve en lichaamskunst cursussen.

yoga en creatieve vakantie Frankrijk Creativiteit maakt echt gelukkig, vrij en gezond

De workshop Beschermkristal van edelstenen is een vast onderdeel van het Yoga en Creatieve vakantie Concept. Je kunt deze bijeenkomsten combineren met andere creatieve en lichaamskunst cursussen. De bijeenkomsten waarin  de beschermkristallen zullen worden vervaardigd vinden plaats na de lunch. Daarnaast kun je, afhankelijk van de week waarvoor je kiest lessen volgen in  schilderen, yoga, tai chi, chi kung, boetseren, zilveren sieraden maken, oceandrum maken, levensketting van edelstenen etc….   of heerlijk genieten van de prachtige natuur door te wandelen of een fietstochtje te maken, lekker te luieren in een hangmat met een boekje of door het bezoeken van een stadje. Vrijheid blijheid!!

Al deze lessen kun je onbeperkt volgen voor dezelfde all-in prijs, zie hiervoor de planning in de rechter kolom (onder in op je telefoon).

Begeleiding:

Caren Simon, kijk voor meer informatie op de docentenpagina of op haar kunstenaars website (http://www.carensimon.com/)
Klik hier voor meer informatie over onze workshops Beschermkristallen in Nederland.

yoga en creatieve vakantie edelsteen workshop

Je kunt al voor 750 euro deelnemen aan een compleet verzorgde creatieve vakantieweek met yoga of tai chi. Voor dit bedrag mag je kamperen in de prachtige tuin. Wil je logeren  in een van de tweepersoons kamers dan vind je op het inschrijfformulier meer over de mogelijkheden. De kosten zijn inclusief:

  • 3 maaltijden per dag*
  • alle overnachtingen, kamperen is ook mogelijk
  • onbeperkt koffie, thee, bronwater en fruit
  • wifi
  • het volgen van alle programma onderdelen
  • Georganiseerd carpoolen
  • Exclusief reiskosten
  • exclusief materiaalkosten 

Mogelijkheid tot betalen in 2 termijnen.

Beschermkristal van edelstenen als dagworkshop in Nederland

 

Creatieve workshop,

creatief weekend

Combineer je workshop Beschermkristal van edelstenen met onze andere workshops en ontvang korting

 

Tijdens deze workshop kun je ook een levensketting van edelstenen maken of een talking stick.

Data
Zie voor data in de planning in de rechter kolom op pc of laptop of onderin de pagina op je telefoon.

yoga en creatieve vakantie beschermkristal

Eigen groepje
Regelmatig zullen we nieuwe data plannen. Ook kunnen we een workshop verzorgen voor een eigen groepje, vanaf 6 personen, op een locatie naar keuze. Planning wordt in onderling overleg gemaakt.

Locatie Nederland:

De creatieve / mindfulness workshop Beschermkristal van edelstenen en onze creatieve weekenden,  vindt plaats In een prachtig Veluws boschalet met grote verwarmde veranda in de bossen bij de zandverstuivingen. Na inschrijving ontvang je alle gegevens en overige bijzonderheden.

yoga en creatieve vakantie edelsteen workshop

Kosten:
De kosten bedragen € 165 euro per persoon, inclusief 50 euro aan edelstenen, lunch, onbeperkt koffie, thee, kristalwater en wat lekkers.

Indien wij op een andere locatie dan Doornspijk de workshopdag Beschermkristal van edelstenen verzorgen kan de prijs afwijken.

Begeleiding
Caren Simon en Cobi Gaasbeek

Tijd:
9.30 tot ± 17.00 u

yoga en creatieve vakantie edelsteen workshop

Chateau Le Bocage, de creatieve thuisbasis van Yoga en Creatieve vakantie

yoga en creatieve vakantie frankrijk
Chateau Le Bocage

Tijdens deze week verblijven wij in chateau Le Bocage. Robuust, te midden van het dorpje Savigny, een dorpje in de authentieke en landelijke omgeving van de Haute Marne, ligt  landgoed Le Domein Le Bocage, op nog geen 640 km. afstand van Utrecht in het departement Champagne-Ardennen. Naast de rust van directe omgeving van het echte Franse (plattelands)leven, heeft Le Bocage 2 hectare eigen landgoed met een unieke collectie eeuwenoude bomen. Op Landgoed Le Bocage bevinden zich twee bijzondere, bij elkaar gelegen gebouwen: het negentiende-eeuwse chateau, genaamd Le Bocage en ertegenover het bijna tweehonderd jaar oude jachtslot St. Hubert. Le Domaine Château Le Bocage, heeft de allure van de 19e eeuw en de luxe van de 21e eeuw.

Je logeert in een van de 2 of meerpersoons kamers of kampeert in de chateautuin. Klik hier voor meer informatie over chateau Le Bocage. 

Routebeschrijving

Chateau Le Bocage is gelegen in  het sprankelende en authentieke Haute Marne aan1 Rue du Château, 52500 Savigny, Frankrijk, op nog geen 580 km. van Utrecht. Klik hier voor een uitgebreide  reis- en routebeschrijving.

Meereizen met andere deelnemers

Je kunt er ook voor kiezen om mee te reizen met een van de andere gasten.  Je kunt hiervoor een oproep plaatsen op de  “meet and Greet” pagina.

yoga en creatieve vakantie frankrijk chateau le bocage
yoga en creatieve vakantie frankrijk chateau le bocage

Artfriends creatieve workshop accommodatie Nederland

In een prachtig Veluws chalet met grote verwarmde veranda  in de bossen bij de zandverstuivingen.

Workshop art clay silver sieraden makenWorkshop zilveren sieraden maken met art clay silver veluwe
creatief weekend creatieve workshops

programma 2024

 
AANMELDEN NIEUWSBRIEF
AGENDA 2024
14 t/m 21 juli 2024
TANGO VAKANTIE FRANKRIJK Onbeperkt volgen:
28 juli t/m 4 aug. 2024
ZANG MEETS YOGA EN CREATIVITEIT Frankrijk Onbeperkt volgen:
4 t/m 11 augustus 2024
YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

11 t/m 18 augustus 2024
TAI CHI & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

18 t/m 25 augustus 2024
YOGA / PILATES & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

midweek april 2025
RETRAITE Start Living your Dreams

Onbeperkt volgen:

14 febr. t/m 1 maart 2026
Authentieke Kenia reis

Stap binnen in de magie van Afrika :

td style="background-color: #FDBE02;">wijzigingen voorbehouden.
yoga en creatieve vakantie frankrijk chateau le bocage
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial