fbpx
Select Page

Beschermkristallen van edelstenen

Beschermkristallen van edelstenen

Beschermkristallen van edelstenen zijn kunstwerkjes van edelstenen, uit de collectie “interieur juwelen” van Caren Simon, waarbij gewerkt wordt met de symboliek en metafysische eigenschappen van de stenen. Deze workshop wordt tijdens de Yoga en Creatieve vakantie Frankrijk  verzorgd in chateau Bourmont in het kleurrijke paradijs van de Haute- Marne. Het chateau ligt op nog geen 560 km. van Utrecht.

All-in creatieve vakantie Frankrijk concept

De cursus Beschermkristal van edelstenen is onderdeel van het Yoga en Creatieve Vakantie Frankrijk concept waarbij je je edelsteen workshops kunt combineren met andere creatieve cursussen. Daarnaast heeft iedere week een thema en worden, afhankelijk van de week waarvoor je kiest worden lessen verzorgd op het gebied van Yoga, schilderen, boetseren, astrologie, tai chi, ocean drum maken, art journalen, edelsteen workshops en levensketting van edelstenen. Ook deze lessen kun je onbeperkt volgen zonder dat je daarvoor extra moet bijbetalen. (zie voor de planning de rechter kolom).

Beschermkristallen van edelstenen

Beschermkristallen zijn kunstwerkjes van edelstenen, uit de collectie “interieur juwelen” van Caren Simon, waarbij gewerkt wordt met de symboliek en meta- fysische eigenschappen van de stenen.

Tijdens deze workshops creëren wij een prachtig Kunstwerkje, een persoonlijke beschermkristal, met bijzondere edelstenen, zilverdraad en andere natuurlijke materialen.

Alle (half)edelstenen beschikken over  metafysische eigenschappen waar specifieke genezende, beschermende en bewustwordende  krachten vanuit gaan. De werking en symboliek van deze kristallen is afhankelijk van de soort waartoe het behoort.

Op basis van geboortedatum of specifieke behoeften kunnen de kristallen worden geselecteerd. Je kunt ook intuïtief  je kristallen kiezen.  Het geheel wordt afgemaakt met een 9 cm. grote prachtig dubbelzijdig geslepen Boheemse regen-boogkristal

De werking en symboliek van deze kristallen is afhankelijk van de soort waartoe het behoort. Tijdens deze workshop kun je ook de Levensketting van edelstenen volgen. Zie voor meer informatie ook de Levensketting van edelstenen.

Begeleiding:

Caren Simon, kijk voor meer informatie op de docentenpagina of op haar kunstenaars website (http://www.carensimon.com/)

Klik hier voor meer informatie over onze workshops Beschermkristallen in Nederland.

 

 

Chateau Bourmont

Tijdens onze yoga en creatieve vakantieweken verblijven wij in het chateau Bourmont, een voormalige burgemeesterswoning uit 1720. De klassiek ingerichte en comfortabele grote kamers maken je verblijf tot een bijzondere ervaring. Je logeert in een van de 2 of meer persoonskamers of je kampeert in de tuin Klik hier voor meer informatie over Chateau Bourmont

Het dorp ligt op een rotspunt boven de vallei van de Maas, op de grens van de Champagne en Lotharingen. Door de ligging biedt het veel ontspanning met zijn fantastische vergezichten over de groene, bosrijke omgeving.

Routebeschrijving

Chateau Bourmont is gelegen in  het sprankelende en authentieke Haute Marne aan Boulevard des Etats Unis in Bourmont, op nog geen 580 km. van Utrecht. Klik hier voor een uitgebreide  reis- en routebeschrijving.

Meereizen met andere deelnemers

Je kunt er ook voor kiezen om mee te reizen met een van de andere gasten.  Je kunt hiervoor een oproep plaatsen op de  “meet and Greet” pagina

Beschermkristallen van edelstenen tijdens Yoga en creatieve vakantie Frankrijk mooie omgeving

programma 2022

 •  
 • AANMELDEN NIEUWSBRIEF
  AGENDA 2022
  TANGO VAKANTIE FRANKRIJK Onbeperkt volgen:
  17 t/m 24 juli 2022
  YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk Onbeperkt volgen:
  24 t/m 31 juli 2022
  YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk

  Onbeperkt volgen:

  wo. 17 t/m 24 augustus 2022
  TAI CHI & CREATIEVE vakantie Frankrijk

  Onbeperkt volgen:

  wo. 24 t/m 31 augustus 2022
  CREATIEVE vakantie Frankrijk

  Onbeperkt volgen:

  wijzigingen voorbehouden.