fbpx
Select Page
Bergense Kunst10daagse Caren Simon en Hella Maas

Twee maal zoveel kunst op duo-expositie

Bergense Kunst10daagse
19 t/m 28 oktober 2012

Op de duo-expositie van Caren Simon en Hella Maas kunt u 2x zoveel zien en genieten van het directecontact met beide kunstenaars.

De beelden, keramische objecten en de interieurjuwelen van Caren Simon vormen evenals haar levenskettingen een mooi geheel met de stillevens en portretten van fijnschilder Hella Maas.

Caren houdt van het samenspel van contrasterende materialen. Dat zie je duidelijk terug in haar keramische objecten, interieur-juwelen en levenskettingen. Voor de levenskettingen geldt dat elk sieraad haar unieke visie is van de draagster, waarmee zij de uniciteit van de draagster benadrukt.

Hella is fijnschilder. Het maakt haar niet uit wat zij schildert, in alles wat zij maakt zie je de liefde voor het materiaal terug. Een stilleven, een portret, een oud gebouw .. alles is van de hoogste kwaliteit.

Voor Hella is het niet de eerste keer dat zij meedoet aan de Kunst10daagse van Bergen. Vorig jaar was haar deelname in Bergen een groot succes. Caren en Hella zijn dagelijks in hun ateliers bezig met het creëren van nieuw werk, ze zien er naar uit om deze dagen in direct contact met belangstellenden te zijn en van hen te horen wat ze vinden van het nieuwe werk.

Tijdens de Kunst10daagse heten zij u dagelijks van 11.00 tot 17.30 uur welkom op de Paulineweg 7 in Bergen aan Zee, waar u met koffie of een lekker glas wijn ontvangen wordt. Samen met alle zang- en theateractiviteiten rondom de expositie in het nabijgelegen Vredeskerkje is een bezoek aan deze duo-expositie dus zeer de moeite waard en van harte aan te bevelen!

Meer informatie over het werk van Hella is te vinden op www.hellamaas.nl en over het werk van Caren op www.carensimon.com

Creatieve vakantie Frankrijk: alle creatieve disciplines onbeperkt volgen

Tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk worden verschillende disciplines verzorgd die je allemaal onbeperkt kunt volgen.  Stel hier je creatieve mix samen. Schilderen, Boetseren, Zingen, Tai-Chi,  Zilveren sieraden maken met Art Clay SilverSieraden maken met edelstenenBeschermkristallen met edelstenenyoga vakantiefilm makenkookworkshop vakantieacteren vrouwenpower wekenMindfulness Awareness weken

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x