fbpx
Select Page

Art Clay silver bevochtiger

 
Belangrijk bij het verwerken van Art Clay silver en alle andere metaal klei is dat de klei vochtig blijft. Een handig truckje is een vochtige “stolp” te maken die je over de klei kunt plaatsen.

 

Lijm een cosmetische spons aan de binnenkant van een kleine, niet al te hoge, plastic container met behulp van E6000 lijm en laat het drogen. Wanneer het klaar is voor gebruik, bevochtig je de spons volledig door water in de container te gieten, en vervolgens het water er weer uit te gieten.

 

Je hebt nu een Art Clay Silver bevochtiger.

 

Gebruik de bevochtiger door het ondersteboven over de nog natte metaal klei te plaatsen. Het oppervlak waar de bevochtiger op geplaatst is dient vlak te zijn zodat er geen lucht naar binnen kan.

 

Indien een container met een deksel wordt gebruikt kan het tevens dienst doen als oplag van metaalklei. Voeg water toe aan de container en zorg ervoor dat de spons volledig bevochtigd is. Giet het water uit. Wikkel je zilverklei goed in een stuk plastic vershoudfolie en plaats het in de container, sluit af met het deksel.

Bron: http://www.cooltools.us/Metal-Clay-Tips-Tricks-s/1106.htm 

   
Tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk, kun je alle creatieve workshops onbeperkt volgen voor één prijs . Stel je eigen creatieve mix samen:   Schilderen (schildervakanties), Boetseren (beeldhouwvakanties),   Zingen (Zangvakanties),  Zilveren sieraden maken met Art Clay Silver, Sieraden maken met edelstenen, Beschermkristallen met edelstenen, Mix van alle disciplines. Van 3 t/m za. 10 september een speciaal programma: “Ontmoeting vanuit Authenticiteit”.
 
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x