fbpx
Select Page

Art Clay Silver biedt je de mogelijkheid om je eigen unieke zilveren sieraden te creeeren zonder dat je een zilversmid opleiding hebt gevolgd. Tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk kun je de verschillende technieken, om te  werken met Art Clay Silver, leren en gedurende een week werken aan je eigen ontwerpen.

Art Clay Silver of PMC, ook wel zilverklei of metaalklei genoemd is kneedbaar zilver. Deze structuur biedt ontzettend veel bewerkingsmogelijkheden. Zo kun je de zilverklei uitrollen, vouwen, plooien en zelfs met alle gemak in een paar seconden prachtige structuren in aanbrengen, waar vroeger maanden over werd gedaan om bijvoorbeeld een mooie zilveren horlogeplaat te Ciseleren in de pek of lood.

Speciaal voor het aanbrengen van deze structuren zijn er legio structuurmatjes ontwikkeld waarin bijzondere structuren zijn geetst die je een scala van mogelijkheden bieden. Deze structuur matjes zijn flexibel, wasbaar en kunnen gebruikt worden voor het bewerken van iedere zachte klei: zilver klei, brons klei, polymeren, aardenklei, porselein, enz.

Om de klei gemakkelijk van de structuur matjes te lossen en zo de mooiste imprinten te krijgen in je Art Clay Silver is het gebruik van een klein beetje olijfolie of Cool Slip aan te raden.

Door de verschillende technieken waarop je de structuur in de klei walst kun je een groot aantal verschillende “looks”creëren met hetzelfde structuur design.

Op deze video worden een aantal creatieve manieren getoond waarmee je verschillende variaties in structuren kunt bereiken en zodoende de voordelen van het werken met structuren in zilverklei  zo optimaal mogelijk kunt gebruiken.

   
Tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk, kun je alle creatieve workshops onbeperkt volgen voor één prijs . Stel je eigen creatieve mix samen:   Schilderen (schildervakanties), Boetseren (beeldhouwvakanties),   Zingen (Zangvakanties),  Zilveren sieraden maken met Art Clay Silver, Sieraden maken met edelstenen, Beschermkristallen met edelstenen, Mix van alle disciplines. Van 3 t/m za. 10 september een speciaal programma: “Ontmoeting vanuit Authenticiteit”.
 
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x