fbpx
Select Page

Gratis Art Clay Silver verwen Workshop
6 maart en 3 april 2011
ter kennismaking in Nederland

Schrijf je nu in voor de Art Clay Silver Verwen Workshop en neem gratis een vriend(in) mee.

Tijdens de Art Clay Silver verwen workshop maak je met gemak je eigen unieke zilveren sieraad zonder daar een edelsmid opleiding voor gevolgd te hebben.

Tijdens deze verwenworkshop, die een dag duurt, wordt je vergast op een culinaire warme lunch en sluiten we de dag af met een high tea, inclusief zilver materiaal 125 euro en neem je vriend(in) gratis mee.

Klik hier voor meer informatie over de verwen workshop Art Clay Silver van Artfriends.

Inschrijven kennismakingsaanbieding

Inschrijven voor deze kennismakingsaanbieding kan via het inschrijfformulier op de Artfriends site. Vermeld wel dat het om de kennismakingsaanbieding gaat.

Art Clay Silver (zilverklei), is kneedbaar zilver. De klei is makkelijk te vormen en dat geeft je eindeloos veel mogelijkheden bij het maken van eigen sieraden en kunstobjecten. De klei verandert in puur zilver bij verhitting.

Art Clay Silver tijdens Creatieve Vakantie Frankrijk

Tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk kun je gedurende een week lang werken aan je eigen unieke en bijzondere ontwerpen. Dit biedt je de mogelijkheid om ingewikkelder ontwerpen uit te werken. Meer informatie over de Art Clay Silver workshops tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk.

Art Clay Silver workshops van Artfriends:

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x