fbpx
Select Page
 Creatieve Vakantie Frankrijk :    Schilderen (schildervakanties), Boetseren (beeldhouwvakanties), Zingen (Zangvakanties), Zilveren sieraden maken met Art Clay Silver,Tai-Chi, Sieraden maken met edelstenen, Beschermkristallen met edelstenenMix van alle disciplines. Van 3 t/m za. 10 september een speciaal programma: “Ontmoeting vanuit Authenticiteit”.

Zingen tijdens je vakantie, dit is de vakantie waarop je hebt gewacht!

Een onvergetelijke, gezellige vakantie vol plezier en muziek, speciaal ontwikkeld om een verheffende en inspirerende ervaring te zijn voor degenen die graag zingen, nieuwe vrienden willen ontmoeten en willen ontspannen in het kleurrijke paradijs van de Haute Saône.

Onze zangvakanties gaan vooral over plezier en ontspanning in een prachtig chateau. Voor mensen die graag zingen en ontwikkeld voor zangers van alle niveaus die streven naar een warme, veilige en ondersteunende omgeving waar ze kunnen ontdekken, ontwikkelen en vooral een geweldige tijd kunnen hebben door te zingen met vriendelijke, gelijkgestemde mensen. Iedereen is welkom, of je nu een ervaren zanger bent of een beginner!

Tussen het zingen door zijn er voldoende andere creatieve activiteiten die u kosteloos kunt volgen, zoals schilderen, boetseren, zilveren sieraden maken en sieraden van edelstenen. Geniet van de sauna, de heerlijke tuin om het Chateau of de prachtige omgeving met zijn mooie meren, watervallen, bronnen, grotten en ga zo maar door.

 

Zingen tijdens je vakantie

Zangcoaches Anna Agren en Roel Dullaart

 

 Neem je partner of vriend(in) mee

Een ideale vakantie om ook je partner of vriend(in) mee te nemen die niet speciaal wil zingen, maar er bijvoorbeeld meer voor voelt om te schilderen, boetseren, zilveren sieraden te maken met Art Clay Silver of edelsteen sieraden te maken.

Wij bieden deze vakantie voor een all-inclusive tarief, waarbij u kunt genieten van volpension in Chateau de Gressoux op nog geen 650 km van Utrecht.

Onze zangcoaches Anna Ågren en Roel Dullaart scheppen een vriendelijke, warme en ondersteunende sfeer die helpen je vertrouwen te verhogen en je stem te ontwikkelen.

Zang activiteiten:

  • Adem klanksessies
  • Vocale warming-up en technische oefeningen om je stem te ontwikkelen
  • Meerstemmig zingen en genieten van spannende harmonieën.
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x