fbpx
Select Page

Zingen geeft leven en werkt bevrijdend. Wij zijn blij dat wij mogen aankondigen dat  onze zangdocenten, de Theatermakers / zangers Roel Dullaart en Anna Ågren van theatergroep De Andersons, ook dit jaar gedurende alle weken tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk, op hun geheel eigen, speelse, maar zeer vakkundige wijze de zangworkshops en adem/klank sessies voor hun rekening nemen. Roel en Anna zijn tevens aangesteld als vaste hoofdvakdocenten aan de Koningstheater-akademie te ‘s Hertogenbosch.

Ontdek het potentieel van je stem

Tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk kun je een week lang werken met Anna en Roel aan je ademhaling, ademsteun, lichaamshouding en plaatsing van de stem. Door middel van diverse oefeningen, zul je gaan ervaren welke spieren je moet aanspannen en hoeveel spierspanning je nodig hebt tijdens het zingen. Ook leer je vanuit meer ruimte te zingen waardoor je met meer ontspanning en een diepere resonance kunt gaan zingen. Zo wordt je stem opener, voller en conditioneel beter.

Ontdek het potentieel van je stem om doelgericht te werken naar het volle potentieel van je stem. Het uiteindelijke doel van zingen is het vinden van de ultieme vrijheid van de stem.

Anna Agren, Roel Dullaart en Jarno van Es, de Andersons

de Andersons, v.l.n.r. Roel Dullaart, Anna Agren en pianist Jarno van Es. Foto: Nicole Jansen

Doe mee

Schrijf je in voor de Creatieve Vakantie Frankrijk

Als performers speelden Roel Dullaart en Anna Ågren mee in een landelijke tour van de eigentijdse revue “Het vreemdelingen-legioen”, zongen in diverse hommages aan Bram Vermeulen, Willem Wilmink en George Brassens en zijn al vele jaren te zien op zomerfestival Boulevard in ’s-Hertogenbosch.  Als “De Andersons” treden Roel en Anna op in de theaters met hun eigen muzikale voorstelling “Mijn Rijkdom”. Kijk voor meer informatie en de speellijst op: http://www.deandersons.nl
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x