fbpx
Select Page

Zangvakanties van Artfriends worden verzorgd in Chateau de Gressoux en zijn muzikale onder-brekingen in Frankrijk voor mensen die graag zingen. Elke zangvakantie gaat over inspiratie, zelfverbetering, vriendschap en vooral plezier en ontspanning. Heerlijk genieten van samen zingen en spannende harmonieën.  Iedereen is welkom, zowel beginners als gevorderden kunnen een even geweldige en bevredigende week beleven. Wij zijn hier om je te helpen te verbeteren en om je plezier in het zingen te verhogen, ongeacht je muzikale niveau. genieten van samen

Onze Zangvakanties zijn een all inclusive vakantie met een grote meerwaarde. Je kunt ontspannen in de wetenschap dat alles wordt verzorgd en er veel plezier te beleven valt. We combineren onze zangvakantie met ‘s ochtends adem / klank sessies die regelrecht zijn gericht op zangers. De adem/klank sessie zijn erop gericht om je te helpen in contact te komen met je ademhaling en is daarom ideaal als een voorloper van ons onze zang warme ups.

Onze professionele, gepassioneerde zangcoaches

Onze zangvakanties worden begeleidt door Roel Dullaart en Anna Ågren van theatergroep De Andersons die hun sporen als zangdocenten ruimschoots hebben verdient. Roel en Anna zijn in 2005 afgestudeerd aan het Fontys Conservatorium te Tilburg, richting muziektheater. 

Na hun studie zijn ze een 2e fase opleiding gaan volgen aan de Koningstheaterakademie te ‘s-Hertogenbosch. Hier zijn ze tevens aangesteld als vaste hoofdvakdocenten zang.  Naast deze lessen geven ze ook privé- en groepslessen. Als “De Andersons” treden Roel en Anna op in de theaters met hun eigen muzikale voorstelling “Mijn Rijkdom”.   

Met onze Creatieve Vakanties Frankrijk bieden wij een laagdrempelige, ongedwongen creatieve vakantie waarbij iedereen, zowel singles, vriend(inn)en stellen als koppels  zichzelf en elkaar ONT-MOETEN. Waarbij vrijheid, zelf kiezen en genieten op de eerste plaats staan. Gedurende de week worden naast de zangworkshops verschillende andere kunstdisciplines verzorgd. Of je nu kiest voor een zangvakantie, schildervakantie, Beeldhouwvakantie, zilveren sieraden maken, edelsteen sieraden maken of een mix van alle disciplines, de keuze is aan jou.

“Creatieve Vakantie Frankrijk “ arrangement

  • Onbeperkt volgen van alle workshops
  • 7 nachten in Chateau de Gressoux
  • 3  maaltijden per dag
  • Saunagebruik

All in vanaf 550 euro p.p.

We kunnen niet wachten tot juli waarin onze eerste zangvakantieweek plaats zal vinden. We verblijven in een prachtige locatie met sauna.

Als je wilt meedoen aan een of meerdere zangvakantieweken in juli of september dan kun je je hier inschrijven. Als je contact met ons wilt opnemen kan dat via hverwijzen wij u naar de contactpagina.

We hopen je deze zomer te mogen verwelkomen in Chateau de Gressoux.

Creatieve Vakantie Frankrijk in chateau de Gressoux all in arrangement met sauna
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x