fbpx
Select Page
  zangvakantie creatieve vakantie frankrijk

Tijdens de zang workshops van de Creatieve vakantie Frankrijk zal Ilse Huizinga gedurende twee weken in juli op deskundige wijze de deelnemers begeleiden in het verder ontwikkelen van hun zangtalenten.

Samen zingen, naar elkaar luisteren, het ritme voelen, de harmoniën vinden en samen een verhaal vertellen met meerstemmige liedjes. Waarbij dieper wordt ingegaan op liedinterpretatiea, ademhaling, houding, timing, en klank vorming, die hierin een grote rol spelen.

Er is ruimte voor persoonlijke aandacht en tijdens deze lessen ervaar je tevens hoe leuk improviseren kan zijn.

We sluiten de week af met een optreden!

Klik hier voor meer informatie over de creatieve vakantie Frankrijk.

Ilse Huizinga is met haar 6 cd’s een bekende Nederlandse jazz zangeres. “Zo mooi dat het lijkt alsof een engel op aarde neerdaalt” schreef het AD. Ze zong in de succes serie ‘Gooische Vrouwen’ en is opgenomen in ‘The Jazz Singers, the ultimate guide, als een van de 500 beste jazz vocalisten in de internationale jazzgeschiedenis. 

Ilse studeerde aan het Conservatorium van Amsterdam. Naast haar optredens geeft ze met veel plezier zanglessen aan groepen waarbij ademhaling, houding, timing, interpretatie en klankvorming een grote rol spelen.

Onder de deskundige begeleiding van Ilse zing je de mooiste meerstemmige songs van bijvoorbeeld the Beatles, Billy Joel, Duffy of Stevie Wonder, samen met prachtige songs uit het blues, jazz & klassieke repertoire.

http://www.ilsehuizinga.com

Creatieve vakantie Frankrijk: alle creatieve disciplines onbeperkt volgen

Tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk worden verschillende disciplines verzorgd die je allemaal onbeperkt kunt volgen.  Stel hier je creatieve mix samen. Schilderen, Boetseren, Zingen, Tai-Chi,  Zilveren sieraden maken met Art Clay SilverSieraden maken met edelstenenBeschermkristallen met edelstenenyoga vakantiefilm makenkookworkshop vakantieacteren vrouwenpower wekenMindfulness Awareness weken

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x