fbpx
Select Page

Geweldige voordelen van Yoga II: meer energie

In de serie van “Geweldige voordelen van yoga” zal ik vandaag de oefeningen vemelden die je meer energie opleveren bij het beoefenen van yoga.

Yoga voor meer energie

Als je pas met yoga begint kan het zo zijn dat je de indruk krijgt dat yoga meer energie kost als dat het je oplevert. In het begin kan yoga een hele uitdaging lijken en kan het uitoefenen en het vasthouden van de elementaire poses veel inspanning kosten.

Gaandeweg zal het makkelijker worden om de poses vast te houden en uit te oefenen en zul je je werkelijk meer verfrist en energiek voelen dan voordat je begon. Er zijn verschillende houdingen die er speciaal op zijn gericht om je te helpen je goede energieen een boost te geven en je te helpen om de negatieve energieen die in je lichaam gevangen zitten van je af te schudden.

Probeer de Utthita Trikonasana, Utkatasana en salabhasana poses. Na het beoefenen van deze houdingen zul je je beter voelen dan voorheen met een stroom van energie die je kunt gebruiken bij je volgende dagelijkse taak.

Probeer yoga nog vandaag, zodat je meer energie hebt om door je dagelijkse lijst van bezigheden te komen en meer dan genoeg energie over te hebben om van het leven te kunnen genieten.
.

Yoga vakantie Creatieve vakantie salabhasana - sprinkhaan pose

salabhasana – sprinkhaan pose

yoga vakantie utthita trikosana

Utthita trikosana / extended driehoek vormen

 

yoga vakantie Frankrijk, yoga vakantie aan zee Creatieve vakantie Frankrijk Utkatasana

Utkatasana, oefening voor de beenspieren

 

Yogavakantie en creativiteit in Frankrijk

Yoga – schilderen – boetseren – levensketting van edelstenen – zilveren sieraden

Naast de yogavakantie aan zee verzorgen wij ook yogavakanties in Frankrijk, waarbij je naast de yoga sessies onbeperkt kunt deelnemen aan alle andere creatieve disciplines die in die weken verzorgd worden (schilderen, boetseren, zilveren sieraden maken en de workshop levensketting met edelstenen). Ook deze yoga vakantie is geschikt voor mensen, varierend van beginnend tot gevorderd niveau. De yoga vakantie in Frankrijk wordt verzorgd in chateau Riaucourt (juli 2016) in Poissons (Haute Marne), op slechts 560 km. van Utrecht. Voor meer informatie over de yogavakantie Frankrijk, klik hier.

Yoga vakantie met creativiteit

Yogavakantie aan zee

Yoga – ayurvedische massage – levensketting van edelstenen

Wij zijn blij om je, naast de yoga vakantie en creativiteit Frankrijk , dit jaar  te mogen verwelkomen op de heerlijk ontspannen yoga vakantie aan zee in het prachtige Güzelçamli, (Egeische zee Turkije) “dorp met mooie pijnbomen”, waar het lijkt of de tijd heeft stilgestaan. De yoga vakantie aan zee is geschikt voor mensen, variërend van beginnend tot gevorderd niveau. De specifieke gezondheidsvoordelen van yoga worden perfect gecombineerd met gezonde mediterrane gerechten, die bij de prijs zijn  inbegrepen, evenals de ruime accommodatie, ayurvedische massage en de inspirerende workshop Levensketting met edelstenen.

yoga vakantie aan zee creatieve vakantie Frankrijk

Creatieve vakantie Frankrijk: alle creatieve disciplines onbeperkt volgen

Tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk worden verschillende disciplines verzorgd die je allemaal onbeperkt kunt volgen.  Stel hier je creatieve mix samen. Schilderen, Boetseren, Zingen, Tai-Chi,  Zilveren sieraden maken met Art Clay SilverSieraden maken met edelstenenBeschermkristallen met edelstenenyoga vakantiemusicalkookworkshop vakantieacteren

Thema programma’s

tango vakantie, yogavakantie aan zee

Retraite Programma’s

http://www.inretraite.nl

 

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x