fbpx
Select Page

.

YOGA VROUWENPOWER WEEK

Inspiratie retraite met als thema FOCUS

Wat als je aan alles zou kunnen ontsnappen…….
vertragen, onthaasten, ontspannen en opladen?

Hier is waar diepe transformatie plaatsvindt, meer balans en afstemming op je innerlijke kompas. Een week van plezier, inspiratie, onthaasten, verbinding, reflectie. Jezelf kunnen zijn en ontdekken hoe doelgericht en gefocust te leven vanuit je authentieke zelf.

Een bijzondere week voor en door vrouwen
Om met meer inzicht, vertrouwen en inspiratie,
weloverwogen keuzes te maken vanuit je hart.
Een weekje “me-time”.

Yoga Vrouwenpower week, het wordt een heerlijk feest!!!!

HET PROGRAMMA van Yoga Vrouwenpower week

Een week van plezier, inspiratie, onthaasten, rust, beweging, verbinding, reflectie, empowerment, jezelf kunnen zijn, leren hoe je oude kennis kunt inzetten in het leven van nu, feel good, recharching the battery,  Met andere woorden, doelgericht en gefocust leven vanuit je authentieke  zelf.

Yoga Vrouwenpower Programma onderdelen

Levensketting van edelstenen

Je toekomstdromen vrolijk aaneen geregen

Een van de onderdelen van de Yoga Vrouwenpower inspiratie week is het maken van  je eigen unieke levensketting, jouw persoonlijke energie cirkel,  met prachtige edelstenen als metafoor om te leven vanuit je hart o.l.v. Caren

Levensketting van edelstenen Caren Simon Creatieve vakantie Frankrijk

Ik nodig je van harte uit om tijdens de Yoga Vrouwenpower week met mij een prachtige reis te maken naar een gepassioneerd kloppend meisjeshart waarbij alle dromen en wensen weer tot de mogelijkheid behoren en de wonderen de wereld niet uit zijn. Ik begeleid je op deze reis en in het proces van het maken van je eigen unieke levensketting van de prachtigste edelstenen en materialen als metafoor om te leven vanuit je hart.

Vrouwen Power week Levensketting van edelstenen

Daardoor wordt je je bewust van de manier waarop je jezelf en de mogelijkheden die je tot jouw beschikking hebt boycot om succesvol te zijn als het gaat om het realiseren van geluk, carrière, creativiteit, persoonlijke groei, liefde, etc…

Ontdek jouw ongekende mogelijkheden

Allereerst je gaat ontdekken welke ongekende mogelijkheden binnen handbereik zijn, krijgt je heel helder in beeld welke weg voor jou de juiste is, om duidelijk richting te geven aan je leven met als resultaat je meer te kunnen  focussen, je doelen te stellen en te bereiken.

Deze nieuw herwonnen inzichten vertaal je vervolgens naar edelstenen door deze intuïtief te kiezen. De edelstenen bieden vanuit hun metafysische eigenschappen, ondersteuning en zullen als metafoor dienen om je doelen te bereiken.

Jouw levensketting zal een bijdrage leveren in je geluk, zelfvertrouwen, eigenliefde, kracht, bewustwording, vertrouwen en tegelijkertijd je kwetsbaarheid. Tevens kun je edelstenen die de zonnetekens van je geliefden vertegenwoordigen in je ketting verwerken. De levensketting weerspiegelt jouw identiteit en uniciteit.

Jij bent Uniek.

Caren

Werken met helende klanken

Sound Session, ook wel Klankmassage genoemd, kan je lichaam  ondersteunen bij fysieke of mentale klachten.

Yoga vakantie Yoga vrouwenpower week sound healing

Ieder instrument heeft een eigen geluid en trilling. Omdat ons lichaam voor meer dan 70% uit water bestaat reageert het extreem goed op geluidstrilling. Dr. Masuru Emoto heeft wetenschappelijk microscopisch onderzoek verricht naar het effect van de omgeving op water. Als resultaat daarvan toont hij met veel prachtige foto’s ondubbelzinnig aan dat water enorm reageert op de boodschap die het meekrijgt. De kristallen worden door een boodschap, een woord, een emotie, een gedachte, een klank sterk gevormd.

Om die reden kan een sound Session, ook wel Klankmassage genoemd, je lichaam  ondersteunen bij fysieke of mentale klachten. Daarenboven brengt werken met geluid veelal ontspanning, ruimte en overzicht en helpt de energiebalans te herstellen. 

Yoga

 

Dagelijks weldadige yogasessies met Lotus,voor meer balans tussen lichaam en geest. Eigen waarheid en liefde staan hierbij centraal. De yoga lessen zijn volledig afgestemd op jou en op wat er in dit moment speelt in de energie in deze tijd. De les bestaat uit verschillende disciplines o.a; lichaamshoudingen (asana`s), ademhaling (pranayama), klank en meditatie. De lessen bevatten elementen uit het  8-voudig pad, mindfulness, tao, shamanisme, oefeningen van de jade godin, en meer… dus laat jezelf verrassen! 😉

Deze yoga vorm vindt een basis binnen de Hatha-stroming en heeft als doel overzichtelijk naar je eigen waarheid te leven in het moment en jou de handvatten aan te reiken om dat te kunnen doen! 

 

Intuïtief schilderen

Stem je gevoel af op je innerlijke kompas, je ziel. 

Yoga vakantie Frankrijk Yoga Vrouwenpower week

Intuïtief schilderen is een meditatief / creatief proces waarin kleuren, die grote invloed uitoefenen op de geest en ons energie systeem, centraal staan.  Daarom is de invloed van  kleuren een niet te onderschatten kracht die tevens een helende werking heeft op het hele organisme.

Oude geschriften uit Egypte ,India en China beschrijven hoe kleuren werden ingezet als medicijn. Ze wisten van nature wat wetenschappelijk onderzoek vandaag de dag bevestigt, namelijk dat kleuren ons  beïnvloeden,  zowel fysiek, geestelijk als spiritueel.

Gedurende ons leven worden we omringd door kleuren en elke kleur is een van de zeven kleuren van de regenboog en heeft zo zijn specifieke helende krachten. Op deze manier corresponderen de kleuren met de zeven Chakra’s die zich in ons lichaam bevinden en zorgen ervoor dat wij kunnen  functioneren.

Kleuren waar je je het meest toe aangetrokken voelt zijn daarom de kleuren welke je op dat moment nodig hebt in je energiesysteem en deze zul je dan ook gebruiken in je schilderij. Kleuren kunnen een effectieve vorm van communicatie zijn die je d.m.v visualisatie in contact kunnen brengen met je onderbewustzijn.

Stem je gevoel af op je innerlijke kompas

Intuïtief schilderen is je gevoel afstemmen op je innerlijk kompas, de Ziel. Je intuïtie is de naald van het kompas………en zal de weg volgen van het Hart.

In de Vrouwen Power week schilderen we elke dag een van de zeven Chakra’s. De uitleg die ik hierbij geef is essentieel en geeft je mogelijk Inzicht in je levensproces en naar ik hoop antwoord op je levensvragen.

Tot slot bespreken we het werk van de afgelopen week, de schilderijen afzonderlijk blijken uiteindelijk met elkaar een eenheid te vormen. Tijdens de evaluatie kan ik de diepere betekenis ervan uitleggen.

Mary Zitman, Aura Reader, Energetisch werker

‘Winkel in Geluk ❤

HET YOGA VROUWEN POWER TEAM

Caren Simon Yoga vrouwenpower week

Caren Simon, kunstenaar, edelsteen master, organisator creatieve vakantie Frankrijk

Caren Simon

Het leven is een spel
Kom, speel met mij
Rijg edelsteen kralen, kilometers lang
Droom wensen, wonderen en verlang
Naar een meisjeshart, woest kloppend
Passie en drijfveer opkloppend
Fladder, huppel, ben jezelf, gek, vrij, authentiek
………………………………………………Jij bent bijzonder,………………………………………………Jij bent Uniek

……………………………………………..Caren

 

www.creatievevakantiefrankrijk.nl/
www.artfriends.nl
www.carensimon.com

Creativiteit als voedsel voor de hersenen

De basis voor al mijn activiteiten, alsook de levensketting, ligt in mijn eigen ervaringen en persoonlijke proces. Momenten waarop ik gedwongen werd mij te bezinnen  op de vraag hoe ik het plezier in mijn leven kon waarborgen, de balans moest opmaken om mijn nieuwe creatieve pad te vinden en hoe meer vanuit mijn hart te leven. De vraag wat ik met de wereld te delen had, wat mijn talenten zijn, welk geschenk ik te geven heb, deed de kunstenaar in mij ontwaken. In de overtuiging dat creativiteit belangrijk is voor ieder mens, als voedsel voor de hersenen en prikkeling voor de zintuigen, startte ik Artfriends met kunst, creatieve cursussen en workshops in Nederland en  creatieve vakanties en yoga vakanties in Frankrijk met als doel zoveel mogelijk mensen te ondersteunen en te stimuleren in hun creatieve proces en creatieve ontwikkeling. Ze te inspireren en de mogelijkheid te bieden hun creatieve vermogens te ontdekken en te ontwikkelen. Met mijn jaren lange ervaring met de waardevolle informatie van edelstenen zal ik je begeleiden in het maken van jouw unieke, persoonlijke levensketting met als doel veel meer te gaan leven vanuit het hart.

Lotus Satya
Yoga docent, zangeres, priesteres, Sjamane, bloemsierkunstenaar

Lotus Satya

Eigenliefde
In de diepte van de aarde, is er stilte is er rust…
Kun je even op adem komen tot leven je wakker kust
Uitnodigend, stralend, verleidelijk zacht

Struinen door tuinen met een vriendin die lacht
……………………………………………. tussen de wortels ben je 
……………………………………………. het zelf, je trouwste, 
……………………………………………. je eigenliefde wacht

…………………………………………….Lotus

http://www.satyara.nl
http://www.satyarasounds.nl

Waar gaat de weg naar toe?

Een vraag die dikwijls door mijn hoofd spookt uit nieuwsgierigheid en grip op mijn leven willen hebben, vervolgens breng ik mezelf weer terug in het ‘nu’ en dan wordt het stil… Wat maakt mij ‘nu’ gelukkig? Deze vraag geeft meer rust en maakt ruimte voor inzicht, dromen, spelen, genieten en ontwaken! Mijn hart danst terwijl mijn lichaam het tempo bepaalt, ieder moment opnieuw met de stappen die ik in mijn leven zet. Het is een vorm van overgave maar ook van vrijheid. Dit maakt dat er in mij een bubbel van geluk opborrelt uit de diepte waar ik helemaal in thuis kan komen.  Ikzelf kies hoe, dat geeft me kracht en moed om geluk te leven en dit te delen. Vandaag kies ik voor geluk in de vorm van plezier en liefdevolle vrouwen kracht en open mijn hart voor wie of wat ik daarbij tegenkom.  Ik kijk er naar uit je te ontmoeten!
Lotus

Mary Zitman Kunstzinnig ‘Energetisch’ Therapeut / Atelier voor beeldende kunsten en winkel van Geluk.

Mary Zitman

Sta even stil bij de stilte
en neem kleine geluksmomentjes waar
Het is alsof er vanuit de stille kracht deurtjes open gaan
En je eventjes kijken mag
achter de coulissen van zomaar een doordeweekse dag
Zie dan kleine wondertjes ontstaan die je niet of nauwelijks zag
En waar het drukke bestaan niet welkom is en zeker niet past.
……………………………………………..Creëer de nieuwe dag
……………………………………………..vanuit 
eigen creatie
……………………………………………..zonder 
oordeel wellicht
……………………………………………..Laat gerust het over-
……………………………………………..bezette hart maar rusten
……………………………………………..Dan zal het van stress
……………………………………………..worden verlicht
……………………………………………..Mary
www.bisonderveel.nl

Geef  jezelf geluk kado

Mijn “winkel” is open voor iedereen die op zoek is naar Geluk. Daar ligt een schat aan levenservaring op de “plank”. Ik hoop mensen te inspireren om weer meer levensvreugde te ervaren en kennis met elkaar te delen. Ik reik tools aan om te leven vanuit eigen potentieel en bewust te worden van de intuïtieve en helende vermogens die wij als mens in ons dragen.

Ons leven is een reis langs onherbergzame gebieden en soms diepe dalen. Elke weg is net als de mens ‘Uniek’ maar het zoeken naar Geluk is universeel. Wij kunnen onze gedachten over onszelf en de wereld veranderen als wij bereid zijn te geloven in een wereld waar Liefde centraal staat. Liefde creëert wonderen, ze weerspiegelen een verandering in ons denken. Elke vorm van positiviteit is een waardevolle investering in onszelf, welke zich in Geluk terugbetaald .

Met deze overtuiging geef ik al zo’n 35 jaar workshops en individuele sessies in binnen- en buitenland .

Ik wil graag mijn passie delen en mogelijkheden aanreiken eens op andere manier naar het leven te kijken. Het leven als Wonder te kunnen ervaren en te beseffen dat wij allen deel uitmaken van van deze bijzondere wereld.

vriendinnenactie

  • Breng een deelnemer aan die in het chateau verblijft en ontvang  € 35 korting per persoon
  • Breng een deelnemer aan die in een tent verblijft en ontvang € 25 korting per persoon

Kosten

Vanaf € 625 kun je al deelnemen aan een compleet verzorgde Yoga vrouwen power week.

Deze kosten zijn inclusief:

  • Het volgen van alle programma onderdelen
  • 3 maaltijden per dag
  • alle overnachtingen in chateau Riaucourt
  • onbeperkt koffie, thee, bronwater en fruit
  • wifi
  • carpool service

Exclusief reiskosten

Voor kameropties verwijzen wij naar het inschrijfformulier.

De kosten, verbonden aan de Vrouwen Power inspiratie week, kun je in twee termijnen voldoen.

Optionele kosten

Eenpersoonskamer

Mocht je ervoor kiezen alleen op de kamer te verblijven dan berekenen wij een eenpersoons-toeslag. Op het inschrijfformulier tref je alle info hiervoor aan.

Materiaalkosten

Voor de creatie van de levensketting vragen wij een bijdrage voor de materiaalkosten. De edelstenen zijn variëren in kosten en zijn vanaf 0,25 verkrijgbaar.

Dit kun je ter plaatse afrekenen.

Gedurende de week plannen wij een vrije dag in. Tijdens deze dag kun je tijdens het ontbijt een lunchpakket maken. Het diner op deze vrije dag dien je zelf te verzorgen.

Chateau Riaucourt

Tijdens de Yoga Vrouwenpower inspiratie week verblijven wij in het prachtige chateau Riaucourt dat geheel ommuurd is. Je logeert in een van de 2 of meer persoonskamers  met heerlijke bedden of je kampeert in de tuin van het chateau, allen met uitzicht over de prachtige parktuin. Klik hier voor meer informatie over Chateau Riaucourt. 

Routebeschrijving

Chateau Riaucourt is gelegen in  het sprankelende en authentieke Haute Marne aan 8 Rue de Saint Amand in Poissons, op nog geen 560 km. van Utrecht. Voor een uitgebreide reis- en routebeschrijving klik hier.

Carpoolen

Je kunt er ook voor kiezen om mee te reizen met een van de andere gasten.  Op de  “meet and Greet” pagina kun je een oproep plaatsen.

Yoga Vrouwen Power weken creatieve vakantie Frankrijk

programma 2024

 
AANMELDEN NIEUWSBRIEF
AGENDA 2024
14 t/m 21 juli 2024
TANGO VAKANTIE FRANKRIJK Onbeperkt volgen:
28 juli t/m 4 aug. 2024
ZANG MEETS YOGA EN CREATIVITEIT Frankrijk Onbeperkt volgen:
4 t/m 11 augustus 2024
YOGA & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

11 t/m 18 augustus 2024
TAI CHI & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

18 t/m 25 augustus 2024
YOGA / PILATES & CREATIEVE vakantie Frankrijk

Onbeperkt volgen:

midweek april 2025
RETRAITE Start Living your Dreams

Onbeperkt volgen:

14 febr. t/m 1 maart 2026
Authentieke Kenia reis

Stap binnen in de magie van Afrika :

td style="background-color: #FDBE02;">wijzigingen voorbehouden.
Creatieve vakantie Frankrijk
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial