fbpx
Select Page

Yoga vakantie en Creatieve vakantie

Yoga en creatieve vakantie Frankrijk week

7 daagse yoga en creatieve vakantie Frankrijk week

Verlang jij ook zo naar complete ontspanning, tijd voor jezelf en creatieve flow? Kies voor de combinatie yoga en creativiteit, kies voor authenticiteit, vrijheid en plezier

yoga en creatieve vakantie frankrijk

Yoga en creativiteit, een weldadige combinatie

In een Yoga en creatieve vakantie Frankrijk week kun je onbeperkt deelnemen aan vijf verschillende disciplines in creativiteit en bewustwording. Van welke creatieve uitingen raak jij geinspireerd en enthousiast? Ontdek het zelf! Onze vakbekwame en bevlogen docenten begeleiden en stimuleren je graag om jouw techniek en expressie naar een hoger plan te tillen. Onze begeleiding is individueel, wij helpen je om jouw persoonlijke doelen en dromen  te verwezenlijken. 

Zeven jaar geleden voegde ik yoga toe aan de Creatieve vakantie Frankrijk. Dat bleek een gouden combinatie. Yoga brengt je dichter bij jezelf en haalt je uit de maalstroom van je dagelijkse gedachten, waardoor je artistieke expressie vrij kan stromen. Veel van onze cursisten komen hierdoor in een flow die doorwerkt op diverse levensgebieden.

Met mijn yoga en creatieve vakantieweken ondersteun ik jou in je creatieve, fysieke, mentale en spirituele proces

yoga en creatieve vakantie vrijheid

Ervaar vrijheid, kies voor jezelf

Yoga en creatieve vakantie Frankrijk

Voel je vrij om te doen waar jij zin in hebt.  Jij kiest, niets hoeft, alles mag, Neem deel aan de cursus(sen) van jouw keuze, maak een wandeling door de prachtige omgeving, lees een boek, ontspan in een hangmat in de chateautuin, geniet van het contact met je medecursisten. De enige verplichting die je hebt is GENIETEN!!!!!

yoga vakantie en creatieve vakantie frankrijk

Heide Platteau

“Ik ben weer zo opgeladen Caren, ik heb weer zoveel energie”. Lieve en Heide komen terug. Het was alweer zo leuk : ). Tot volgend jaar. Zoenen Heide en Lieve.

Chateau Riaucourt onze creatieve thuisbasis in Poissons, het kleurrijke paradijs van de Haute Marne

Yoga en creatieve vakantie FrankrijkYoga en creatieve vakantie frankrijk

Wij ontvangen je met open armen in Chateau Riaucourt, midden in het idyllische Franse dorpje Poissons op nog geen 560 km van Utrecht. Het dorp ligt in een groen dal waar de rivier de roncheant door meandert. Binnen de indrukwekkende ommuring voel je je geborgen. De mooie kasteeltuin maakt het poetische karakter van het chateau compleet. Cursisten ervaren chateau Riaucourt als thuiskomen. Een plek waar je volkomen jezelf kunt zijn. Verblijf in het chateau of kampeer in de chateautuin.

Bianca van den Boom

“Lieve allemaal, wat is er mooier dan te zeggen dat ik mij HIER THUIS VOEL (ontspannen, gelukkig, ontroerd en zoveel meer) met JULLIE om mij heen. Dank je wel (hartje) voor het voedsel in mijn buik en vooral  ook voor het voedsel in mijn hoofd. Ik ga mooie gedachtes met me meenemen naar huis en bewaar ze in mijn hoofd/hart om als ik ze nodig heb nog eens uit te pakken. Het is en was een fijne week. Liefs Bianca (bloemetjes, bloemetjes, bloemetjes.

Onze yogavormen

Les lekker op je eigen niveau en kies uit verschillende yogavormen: hatha yoga, flow yoga, Tibetaanse yoga en yin yang yoga. De begeleiding van onze enthousiaste topdocenten is gericht op groei, waarbij je veel individuele aandacht krijgt. Wij werken het liefst buiten in de prachtige chateautuin. . 

yoga vakantie en creatieve vakantie Frankrijk

Yoga op je eigen niveau

yoga en creatieve vakantie frankrijk

Bepaalde asanas (yoga houdingen) worden in drie moeilijkheidsgradaties uitgelegd

Kies uit de volgende creatieve cursussen

Je kunt je yoga vakantie combineren met diverse creatieve cursussen zoals schilderen, boetseren, dans contact improvisatie, astrologie, zilveren sieraden maken, tai chi, zang, edelsteen workshops zoals de levensketting van edelstenen, etc….. De cursussen zijn zo verdeeld over de dag dat je dagelijks aan alle cursussen van jouw keuze kunt deelnemen.

yoga vakantie en creatieve vakantie frankrijkCreatieve vakantie frankrijkyoga vakantie en creatieve vakantie frankrijk

Ik hoop dat ik jullie ontzettend snel vergeet, want anders ga ik vreselijke heimwee krijgen…………….

Gezellig samen eten, een grote familie

yoga vakantie en creatieve vakantie frankrijk

Lekkere en gezonde maaltijden

Onze kok Roxanne bereidt met liefde lekkere en gezonde vegetarische maaltijden. Voor de liefhebbers koken we een maal per week vlees en een maal per week vis. We houden rekening met  voedselintoleranties.

yoga vakantie en creatieve vakantie frankrijk

Genieten van de omgeving

De Haute Marne is het groenste departement van Frankrijk en biedt zijn natuur als speelterrein, een weldaad voor alle zintuigen. Bijna de helft van het gebied is bos, een paradijs voor de wandelaar, hardloper, fietser en ruiter. Golfen, kanovaren, het buitenverblijf van generaal de Gaulle, de residentie van Voltaire, het geboortehuis van Jeanne D’Arc, kastelen, kerken, geurige tuinen en fleurige natuur, siertuinen, brocante winkeltjes, champagne uit de Haute Marne, riviertjes om in te zwemmen, het is er allemaal. Ideaal voor een partner die mee wil op vakantie maar niet mee wil doen aan onze activiteiten.

yoga vakantie en creatieve vakantie frankrijkCreatieve vakantie Frankrijk en Yoga

Cobi van Ravenswaaij

Als ik straks als heel oude vrouw misschien naar de hemel mag hoop ik dat het er net zo fijn is als op “Chateau Artfriends”! Dank jullie wel voor een heerlijke droomweek. xxxx Cobi

Carpoolservice

Samen reizen is gezellig, spaart reiskosten en het milieu. Wij brengen onze gasten met elkaar in contact.

Ons team

Het creatieve vakantie Frankrijk team ontvangt je met open armen in chateau Riaucourt. Wij zetten ons volledig in om jou een onvergetelijke, ontspannen, inspirerende, creatieve week te geven.  Een ding is voor ons belangrijk, dat jij geniet.

yoga vakantie en creatieve vakantie frankrijk

Planning en kosten 

Het complete data- en cursusoverzicht van onze yoga en creatieve vakantie Frankrijk weken vind je onderin de pagina op het inschrijfformulier. Ook vind je daar de kosten voor verblijf in het chateau en als kampeerder. Je kunt nu al mee vanaf € 545. Alle cursussen kunnen onbeperkt gevolgd worden voor 1 all-in prijs.

Petra Erens

* De gastvrijheid en de ontvangst bij de poort * de lange tafel in de tuin * het heerlijke eten en de lieve meiden van de keuken- en poetsploeg * het laissez faire sfeertje bij de workshops * de grandeur en de doorleefdheid van het chateau * de gesprekken en de rust (als de rest bij astrologie zit) * de flow, de inspiratie, het niet meer op kunnen houden * iets moois maken * zelfs de nachtelijke loopjes naar het toilet * krakende vloer en stilte. Ik heb ervan genoten.

Petra Erens

Yoga & Creatieve vakantie Frankrijk in een notendop

 

* Onbeperkt volgen van alle workshops ** 7 nachten chateau Riaucourt ** Kamperen in de prachtige chateautuin mogelijk ** 3 maaltijden per dag ** Onbeperkt koffie, thee, bronwater en fruit ** Carpoolservice ** Wifi ** Karpervijver ** Zwembadtoegang *

voor één all-in prijs

yoga vakantie creatieve vakantie frankrijk

Heb je nog vragen?

Blijf er dan niet mee zitten, mail ons even op info@artfriends.nl of bel Caren op 06 510 72 079. Je kunt mij ook een whatsappje sturen.

​

​

cadeau voor jou omdat je mijn eBook hebt aangevraagdDeze aanbieding is maar een beperkte periode geldig!Mis deze kans niet!

Schrijf je nu in voor een van onze yoga vakanties & creativiteit (alle cursussen onbeperkt volgen voor 1 all-in prijs) en ontvang  

Ben jij erbij?Scroll naar beneden om naar het aanmeldformulier te gaan en maak gebruik van deze actie die slechts een beperkte tijd duurt​je kunt hier ook nog het ebook downloaden

Inschrijfformulier Yoga en Creatieve Vakantie Frankrijk ebook actie

Je kunt je aanmelden voor een of meerdere Yoga en Creatieve vakantie weken door onderstaand formulier in te vullen.

 • Vul hier uw mobiele telefoonnummer in.
 • Vul hier uw geboortedatum in.
 • Ik wil mij inschrijven voor de Yoga en Creatieve Vakantie Frankrijk

  Hieronder tref je de geplande Yoga & creatieve vakantie weken. Geef bij de week van je keuze aan welke disciplines je voorkeur hebben. Je mag alle disciplines die in de week van je keuze worden verzorgd onbeperkt volgen en hier zo veel disciplines invullen als je wilt. Dit geeft ons een indicatie voor de animo voor een (kunst) discipline. Wij behouden ons het recht voor om, in onverhoopte situaties, wijzigingen in het programma aan te brengen.
  Vriendelijk verzoeken wij je om alle accommodatie mogelijkheden van je keuze aan te vinken zodat wij bij het inplannen van de kamers wat meer mogelijkheden hebben. All in wil zeggen inclusief 7 overnachtingen, 3 maaltijden per dag, onbeperkt koffie, thee en fruit, het volgen van alle creatieve workshops. Iedere week plannen wij 1 vrije dag. Op de vrije dag kan je tijdens het ontbijt een lunch klaar maken, diner verzorg je op de vrije dag zelf. Indien je samen met iemand op een kamer wilt worden ingedeeld vermeld dat dan hieronder. Iedereen dient een eigen inschrijfformulier in te vullen en te versturen.
 • Beddengoed en handdoeken kamers chateau

  Om hygiënische redenen zal ieder bed worden opgemaakt met een hygienisch onderlaken, onderlaken, dekbed met dekbedovertrek en kussen met kussensloop, daarnaast ontvang je nog 2 handdoeken. De kosten hiervoor bedragen 10 euro per persoon per week en kunnen ter plekke contant worden afgerekend.
 • Geef hier aan met wie je graag je kamer deelt. Deze personen dienen allemaal een eigen inschrijfformulier in te vullen en op te sturen
 • Vriendelijk verzoeken wij je hier aan te geven hoe je bij ons terecht bent gekomen.
 • Wij zijn op zoek naar stagiaires / vrijwilligers die een gratis werkvakantie willen doen gedurende minimaal twee weken. We werken in ploegendiensten. Naast het klaarmaken van de maaltijden en het verrichten van hand- en spandiensten kunnen alle creatieve workshops worden gevolgd. Ken je iemand die hier geschikt voor zou zijn dan zouden wij het fijn vinden indien je naam, emailadres en telefoonnummer hier boven aan ons kunt doorgeven. Wij zullen contact opnemen en de voorwaarden bespreken.
 • Formulier verzenden

  Met het verzenden van dit formulier verklaar je je akkoord met de betalings- en annuleringsregeling zoals hieronder weergegeven.

  Aanbetaling

  Je betaalt € 200,- per persoon, per vakantieweek aan. Na boeking ontvang je een bevestiging met de betaalinstructies. Afhankelijk van het moment van inschrijving bestaat de mogelijkheid om het resterende bedrag in 2 termijnen te voldoen.

  Annuleren

  Vriendelijk verzoeken wij je een annuleringsverzekering af te sluiten. Mocht je willen annuleren dan betaal je: - 80% van het vakantie bedrag tot 4 weken voor de gereserveerde aankomstdatum - 100% van het vakantie bedrag binnen 4 weken voor de gereserveerde aankomstdatum. Denk aan een annuleringsverzekering.

  Door op de knop "versturen inschrijfformulier" te klikken geef ik aan dat ik akkoord ga met alle bovengenoemde voorwaarden.
 • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Privacy policy: met je registratie voor een creatieve vakantie ga je akkoord met de zorgvuldige verwerking van je gegevens zoals omschreven in de

www.creatievevakantiefrankrijk.nl

Artfriends creatieve partner – info@artfriends.nl – +31 6 510 72 079 – Goilberdingerstraat 32 a – 4101 BP Culemborg

Copyright 2018, CreatieveVakantieFrankrijk

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial