fbpx
Select Page

Geweldige voordelen van Yoga XII: Yoga strak lichaam

Yoga strak lichaam

Een belangrijk aspect van yoga is dat je kan werken aan een strak lichaam zonder gebruik te maken van gewichten of fitnessapparatuur. Net als bij een push-up of een pull-up gebruik je bij yoga je eigen lichaamsgewicht als weerstand, welke, niet per toeval, het ideale gewicht voor jou is om te liften,

Je hoeft echt niet meer te liften dan je eigen lichaamsgewicht om een strak en gespierd lichaam te krijgen. En met yoga hoef je je als vrouw geen zorgen te maken dat je een overgespierd lichaam krijgt, omdat het liften van je eigen lichaamsgewicht je een mooi en slank figuur zal bezorgen. Hetzelfde geldt voor mannen, het zal je spieren verlengen waardoor je een natuurlijk ogend en mooi gespierd figuur zal krijgen zonder dat je spieren buitenproportioneel groeien.

De houdingen die het beste hiervoor werken zijn die waarbij je je eigen lichaamsgewicht als weerstand gebruikt. Dus, kies uit de poses waarbij je een lichaamsdeel moet optillen in de lucht en deze pose moet vasthouden. Je zult ongetwijfeld het branden voelen.

Yoga strak lichaam

Probeer yoga vandaag nog zodat je een prachtig gespierd en strak lichaam kunt opbouwen en het vertrouwen dat daarmee gepaard gaat.

.
.
.
.

yoga vakantie yoga vakantie aan zee yoga en creativiteit yoga strak en gespierd lichaam

boot pose, Navasana, oefening voor abs, heupen, rug, platte buik

Yogavakantie en creativiteit in Frankrijk

Yoga – schilderen – boetseren – levensketting van edelstenen – zilveren sieraden

Yoga vakantie met creativiteit yoga strak lichaam

Yogavakantie aan zee

Yoga – ayurvedische massage – levensketting van edelstenen

yoga vakantie aan zee creatieve vakantie Frankrijk yoga strak lichaam

Creatieve vakantie Frankrijk: alle creatieve disciplines onbeperkt volgen

Tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk worden verschillende disciplines verzorgd die je allemaal onbeperkt kunt volgen.  Stel hier je creatieve mix samen. Schilderen, Boetseren, Zingen, Tai-Chi,  Zilveren sieraden maken met Art Clay SilverSieraden maken met edelstenenBeschermkristallen met edelstenenyoga vakantiemusicalkookworkshop vakantieacteren, marmerschilderen

Thema programma’s

tango vakantie, yogavakantie aan zee

Retraite Programma’s

http://www.inretraite.nl

 

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x