fbpx
Select Page

Yoga en creatieve vakantie creatieve vakantie frankrijk

Yoga en creatieve vakantie met yogi Nadine de Boer

Yoga en creatieve vakantie
een weldadige combinatie

Yoga maakt je er bewust van hoe je innerlijk reageert op de buitenwereld. Bijvoorbeeld hoe je lichaam door bepaalde emoties of gedachten kan verkrampen of blokkeren. Je leert met aandacht het lichaam te voelen en bewust te ontspannen. Door het doen van oefeningen verruim je op een zachte en respectvolle manier je grenzen. De rekbaarheid van de spieren wordt niet alleen groter, ook mentaal zul je merken dat je makkelijker gedachten die spanning of verkramping veroorzaken zult herkennen en van je af kunt laten glijden. Je verruimt letterlijk je bewustzijn en daarmee de kijk op jezelf en je omgeving.

Yoga en creatieve vakantie een perfecte weldadige combinatie

In de overtuiging dat regelmatig deelnemen aan creatieve activiteiten een geweldige manier is om mentaal alert, fysiek gezond, en psychologisch vitaal te blijven (onderzoek klinisch psycholoog, dr. George Simon) bieden wij jou, als onze gast, de mogelijkheid om je yoga vakantie te combineren met creatieve activiteiten als schilderen, boetseren, edelsteen workshops, zilveren sieraden maken, wandelen, etc……, die je allemaal onbeperkt kunt volgen zonder daar extra voor te betalen. Deepak Chopra zegt over onze ware creativiteit het volgende; Hoe ontvankelijker wij zijn voor de geest van de natuur, hoe gemakkelijker wij toegang hebben tot haar onbegrensde en oneindige creativiteit.

Ons team

We zijn hier om je yoga en creatieve vakantie tot een onvergetelijke en vreugdevolle ervaring te maken. Ons team van gekwalificeerde en gepassioneerde leraren geven de lessen vanuit hun hart.De yoga lessen worden verzorgd door de veelzijdige Nadine de Boer. Nadine is zangpedagoog,  yoga docent, zeilinstructeur en verzorgd met haar veelzijdige kennis diverse kunstzinnige en creatieve workshops! Onze ervaring met Nadine is dat ze veel van zichzelf geeft en zij in haar yoga lessen altijd iets extra’s weet mee te geven.

Yoga lessen

Tijdens de creatieve vakantie Frankrijk werken we met Hatha yoga (Hatha betekent Zon/Maan).Hatha yoga is een tak van yoga die bestaat uit een systeem van oefeningen om beheersing te verkrijgen over de geest en vooral het lichaam.

Ga dit jaar met ons mee met de heerlijke yoga en creatieve vakantie van Artfriendin Chateau Riaucourt in Frankrijk op nog geen 560 km. van Utrecht. 

Yoga en creatieve vakantie Creatieve vakantie Frankrijk, schildervakantie, yogavakantie, zangvakantie, theater vakantie

yoga en creatieve vakantie Creatieve vakantie Frankrijk, schildervakantie, yogavakantie, zangvakantie, theater vakantie

.

.

.

Hatha yoga is een fysieke yogavariant die voor het grootste deel bestaat uit de beoefening van lichaamshoudingen (asana’s) en ademhalingstechnieken (pranayama). Hatha yoga bestaat voornamelijk uit niet-bewegende asana’s. Meditatie is voor veel yogi’s een belangrijke afronding om de eenheid van lichaam en geest te voelen.Twee keer per dag vinden er lessen plaats: in de ochtend voor het ontbijt en in de namiddag. Tijdens de dagelijkse lessen worden alle belangrijke aspecten van de hatha yoga rustig en nauwgezet opgebouwd.Klik hier voor meer info over deze yoga en creatieve vakantie. Voor onze planning, docenten, etc… verwijzen we je naar: http://www.yogaencreatievevakantie.nl/.

 

Ga dit jaar met ons mee met de heerlijke yoga en creatieve vakantie van Artfriends  Chateau Riaucourt in Frankrijk op nog geen 560 km. van Utrecht. 

Yogavakantie en creativiteit in Frankrijk

Yoga – schilderen – boetseren – levensketting van edelstenen – zilveren sieraden

Yoga en creatieve vakantie Yoga vakantie met creativiteit yoga strak lichaam

 Yogavakantie aan zee

Yoga – ayurvedische massage – levensketting van edelstenen

yoga en creatieve vakantie yoga vakantie aan zee creatieve vakantie Frankrijk yoga strak lichaam

Combineer je yoga en creatieve vakantie met verschillende leuke creatieve cursussen die je allemaal onbeperkt kunt volgen voor 1 all-in prijs

Tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk worden verschillende disciplines verzorgd die je allemaal onbeperkt kunt volgen.  Stel hier je creatieve mix samen. Schilderen, Boetseren, Zingen, Tai-Chi,  Zilveren sieraden maken met Art Clay SilverSieraden maken met edelstenenBeschermkristallen met edelstenenyoga vakantiemusicalkookworkshop vakantieacteren, marmerschilderen

 

Thema programma’s

tango vakantie, yogavakantie aan zee

Retraite Programma’s

http://www.inretraite.nl

 

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x