fbpx
Select Page

Geweldige voordelen van Yoga VI: Yoga betere sex

Yoga Betere seks

Geweldig seks is een van de meest ultieme lichaam-geest ervaringen. Net zoals geweldige yoga. Yoga is niet alleen een geweldige manier om stress los te laten, maar bepaalde houdingen verbeteren je flexibiliteit, verhoging je bloedtoevoer en openen je hart, allemaal nodig voor een onstuimig seksleven.

Dit is misschien wel een van de meest populaire voordelen van yoga, en het is iets waar je je niet echt specfiek op hoeft te richten om hier je voordeel mee te doen. Door het uitvoeren van zelfs de meest elementaire yoga houdingen kan je je lichaam bouwen tot een super sexy machine.

Ten eerste helpt yoga bij het verkrijgen van meer flexibiliteit. Je zult niet alleen in staat zijn om meer poses uit te voeren dan voorheen, maar je zult in staat zijn ze langer aan te houden zonder moe te worden. Je zult meer kracht, balans en flexibiliteit krijgen die zich allemaal vertalen naar betere prestaties.

Alle yogahoudingen zijn onlosmakelijk verbonden met de seksuele daad, je kunt dus letterlijk zelf kiezen voor een willekeurig aantal poses die je zullen helpen jezelf sterk te verbeteren.

Ik geef hier een aantal suggesties voor yoga houdingen die je kunnen helpen je liefdesleven aan te wakkeren.

yoga vakantie creatieve vakantie

Cat yoga pose, Marjaryasana

yoga vakantie creatieve vakantie

Cow yogahouding, Bitilasana

Bij het uitvoeren van de kat-koe stretch versterk je je bekkembodemspieren, dezelfde die zich tijdens het orgasme samentrekken, om je stuitje te beheersen tijdens de beweging van kat naar koe.

yoga vakantie creatieve vakantie

Cobra (Bhujangasana)

De Cobra is een hart openingshouding, liefde, energie, en je adem komen van je hart chakra, en deze pose vormt indirect een verbinding met sexuele intimiteit. Het geeft veel energie, ideaal voor stellen die zich soms te moe voelen om sexy te zijn.

yoga vakantie creatieve vakantie

naar beneden gerichte hond yoga pose (Adho mukha svanasanajpg)

Bij de naar benede gerichte hond gaat je blik nergens heen, je wordt als het ware gedwongen om naar binnen te kijken, alsof je je ogen sluit. Het is een rustgevende pose, die erop gericht is rust en kalmte te vinden zodat het niet voelt als hard werken. Dit is een goede pre-sex pose, je lichaam wordt langzaam opgewarmd en het help je af te stemmen op het moment.

yoga vakantie creatieve vakantie

Boom, asana vrikshasana

Elke balans pose houdt je gefocust op maar een ding tegelijk. Het helpt je om het een beetje rustiger aan te doen. De boom is bij uitstek goed om mindfulness te ontwikkelen.

yoga vakantie creatieve vakantie Frankrijk

Ondersteunde Shoulderstand asana, Salamba Sarvangasana

Dit verhoogt de bloedtoevoer naar je heupen en de hersenen-een directe energieboost. Je kijkt ook daadwerkelijk naar je heupen, een herrinnering aan de vele fysieke en seksuele mogelijkheden van je lichaam

yoga vakantie creatieve vakantie

schoenmaker pose baddha Konasana)

Dit verwarmt echt de liesstreek en opent de heupen voor een groter bereik van de beweging.

yoga vakantie yoga week creatieve vakantie

Hoge plank (Phalakasana)

Deze  kracht pose stimuleert het zefvertrouwen en is de ultieme buikspier oefening. Er zijn veel kernspieren voor nodig om je lichaam in de juiste vorm te houden. Je zult niet alleen een betere conditie krijgen voor een zinderende sex sessie, je zult er ook beter uitzien en je beter voelen over jezelf.

yoga vakantie yoga week

brug pose, dvi pada pithasana

Deze eenvoudige lift rekt echt je heupbuigspieren en verlicht de spanning.

yoga vakantie yoga week creatieve vakantie Savasana

Savasana

Sommige mensen zeggen dat savasana, waarvoor geen lichamelijke inspanning vereist is, eigenlijk de moeilijkste yoga pose is om te beheersen. De reden daarvoor is omdat je je volledig dient te richten op het heden en dolende gedachten niet zijn toegestaan.

Yogavakantie en creativiteit in Frankrijk

Yoga – schilderen – boetseren – levensketting van edelstenen – zilveren sieraden

Yoga vakantie met creativiteit

Yogavakantie aan zee

Yoga – ayurvedische massage – levensketting van edelstenen

yoga vakantie aan zee creatieve vakantie Frankrijk

Creatieve vakantie Frankrijk: alle creatieve disciplines onbeperkt volgen

Tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk worden verschillende disciplines verzorgd die je allemaal onbeperkt kunt volgen.  Stel hier je creatieve mix samen. Schilderen, Boetseren, Zingen, Tai-Chi,  Zilveren sieraden maken met Art Clay SilverSieraden maken met edelstenenBeschermkristallen met edelstenenyoga vakantiemusicalkookworkshop vakantieacteren

Thema programma’s

tango vakantie, yogavakantie aan zee

Retraite Programma’s

http://www.inretraite.nl

 

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x