fbpx
Select Page

Geweldige voordelen van Yoga V: Yoga betere bloedcirculatie

Je vaatstelsel is een van de belangrijkste onderdelen van je lichaam, en maar al te vaak is het het slachtoffer is van een zittende levensstijl en een oneigenlijk eetpatroon. Yoga kan een grote rol spelen bij het verkrijgen van een lichaam die topprestaties kan leveren, omdat het je helpt om je spieren te strekken en het je hart aan het pompen krijgt.

Door yoga betere bloedcirculatie. Yoga is ook zelfregulerend, dus je zult de meer complexe poses moeilijk kunnen vasthouden als je bloedsomloop niet zo goed is. Maar als je doorzet zul je merken dat je meer houdingen kunt uitoefenen en dat je ze langer kunt vasthouden zonder moe te worden. Dit is een teken dat de bloedsomloop verbetert!

De stoel (Utkatasana), de neerwaartse hond (Adho Mukha Svanasana) en de krijger (Virabhadrasana) zullen je allemaal helpen bij je bloedsomloop, maar vergeet niet dat dit niet al de eerste keer gebeurd, dit is het gevolg van voortzetting en herhaling.

Probeer yoga vandaag nog, zodat je kunt genieten van de voordelen van een betere circulatie, dat kan variëren van het minder kans hebben op een bloedstolsel tot het krijgen en behouden van een erectie.

creatieve vakantie yoga vakantie yoga week stoel

Stoel (Utkatasana)

Creatieve vakantie yoga vakantie yoga week

Neerwaartse hond (Adho Mukha Svanasana)

creatieve vakantie yoga vakantie yoga week krijger

de krijger (Virabhadrasana)

Yogavakantie en creativiteit in Frankrijk

Yoga – schilderen – boetseren – levensketting van edelstenen – zilveren sieraden

Yoga vakantie met creativiteit

Yogavakantie aan zee

Yoga – ayurvedische massage – levensketting van edelstenen

yoga vakantie aan zee creatieve vakantie Frankrijk

Creatieve vakantie Frankrijk: alle creatieve disciplines onbeperkt volgen

Tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk worden verschillende disciplines verzorgd die je allemaal onbeperkt kunt volgen.  Stel hier je creatieve mix samen. Schilderen, Boetseren, Zingen, Tai-Chi,  Zilveren sieraden maken met Art Clay SilverSieraden maken met edelstenenBeschermkristallen met edelstenenyoga vakantiemusicalkookworkshop vakantieacteren

Thema programma’s

tango vakantie, yogavakantie aan zee

Retraite Programma’s

http://www.inretraite.nl

 

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x