fbpx
Select Page

Werken met de kracht van edelstenen bij de Yoga en Creatieve vakantie Frankrijk

Naast yoga, tai chi, schilderen, zilveren sieraden maken met art clay silver, boetseren, astrologie, etc….. kun je bij de yoga en creatieve vakantie ook werken met de kracht van edelstenen tijdens de workshop “Levensketting van edelstenen / beschermkristallen maken.

Edelstenen en kristallen hebben helende eigenschappen die helpen om lichaam, geest en ziel in balans te brengen. Genezende kristallen en edelstenen worden al duizenden jaren door oude beschavingen gebruikt; de Egyptenaren, Azteken en anderen verwerkten helende stenen in sieraden, cosmetica, decoratieve beelden, amuletten en nog veel meer – een bewijs van het krachtige vermogen van edelstenen om mentale, fysieke en spirituele blokkades op te heffen. In Nederland vindt  men edelsteentherapie meestal wetenschappelijk onbewijsbaar. Maar in Duitsland is edelsteentherapie een volkomen geaccepteerde vorm van alternatieve therapie.

De Duitse natuuronderzoeker Michael Gienger onderzocht de werking van edelstenen op mensen op dezelfde manier als die voor het testen van medicijnen wordt gebruikt. Een groep mensen droeg gedurende vier tot zes weken een bepaalde steen die ze nog niet kenden. Alle lichamelijke en geestelijke verschijnselen die ze waarnamen, werden opgeschreven en regelmatig met de hele groep besproken.

De resultaten waren verbazingwekkend! Toen alle stenen waren getest en de resultaten vergeleken, werd duidelijk dat de bevindingen zozeer overeenkwamen, dat toeval uitgesloten kon worden.

De testpersonen kwamen uit alle geledingen van de samenleving en waren van alle leeftijden. Hun ervaringen zijn de basis van de boeken die Michael Gienger over helende stenen geschreven heeft.

Deze manier van werken wordt empirisch genoemd. Door te observeren en te vergelijken kom je tot een bewijs dat op waarneming berust

Zowel ons lichaam als onze helende kristallen hebben energetische vibraties waardoor we van nature ontvankelijk zijn voor de vibraties van edelstenen omdat ze onze eigen vibraties kunnen afstemmen op die van hen. Dit is de reden waarom helende kristallen en edelstenen een krachtig vibrerend effect hebben wanneer ze direct op je lichaam worden geplaatst. Deze energie stroomt van het kristal naar jou, wat de vrije stroom van energie door het lichaam vergemakkelijkt.

Edelstenen en helende kristallen dienen als hulpmiddel om onze bewuste gedachten met ons lichaam te verbinden. Met helende stenen is de echte game-changer wanneer je ze programmeert met een specifieke intentie voor transformatie. Gedachten kunnen krachtig zijn omdat ze energie sturen en energie volgt op gedachte. En wanneer je daarbij edelstenen gebruikt, helpen hun frequenties om die gedachten en intenties te vergroten. In het mineralenrijk zijn er veel verschillende kristalbetekenissen die een reeks intenties ondersteunen, van rijkdom en overvloed, balans en vitaliteit, rust en ontspanning, en meer.

De cursus “levensketting / beschermkristallen ) van edelstenen begint met een geleide meditatie waarbij je tot de voor jou meest belangrijke en waardevolle ontdekkingen en doelen komt. Je gaat ontdekken welke ongekende mogelijkheden binnen handbereik zijn, krijgt heel helder in beeld welke weg voor jou de juiste is om vanuit je hart te gaan leven, duidelijk richting te geven aan je leven om zodoende te focussen en je doelen te stellen en te bereiken. Bij het selecteren van de edelstenen laat je je door je intuïtie leiden naar de beste helende stenen en kristallen en creëert daarmee jouw levensketting / beschermkristal, een energiecirkel als metafoor om meer te leven vanuit je hart.  Wij ronden de cursus af met een inwijding waarbij je jouw levensketting / beschermkristal programmeert met specifieke intenties voor transformatie.

Gevormd diep in het hart van de aarde, bevatten edelstenen een ongelooflijke hoeveelheid wijsheid van het ervaren van de vele transformaties gedurende miljoenen en miljoenen jaren. Als je de betekenissen van kristallen en hun specifieke eigenschappen begrijpt, kun je het volledige potentieel van hun helende energie benutten.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x