fbpx
Select Page

De creatieve vakantie Frankrijk wordt aangemerkt als wellness vakantie. Alle onderdelen die tijdens de Creatieve Vakantie Frankrijk worden verzorgd zijn met zorg uitgekozen en leveren een grote  bijdrage aan het welzijn van onze gasten.

Volgens Dr. George Simon ( Ph.D. in de klinische psychologie en gedurende 25 jaar specialist in stoornissen van persoonlijkheid en karakter) is regelmatig deelnemen aan creatieve activiteiten een geweldige manier om mentaal alert te blijven, fysiek gezond, en psychologisch vitaal.

Het bewijs, dat creativiteit op vele complexe manieren gekoppeld is aan zowel het algemene menselijke welzijn als aan ons gevoel van welzijn, groeit.

Onderzoekers weten al lang dat als creatieve mensen deelnemen aan hun favoriete activiteiten, zij dit voornamelijk doen omdat ze het geweldig vinden om te doen. In feite, hoe meer ze dingen doen, simpelweg omdat ze ze graag doen, des te groter hun gevoel van tevredenheid en vreugde.

Als mensen creëren in het belang van creëren, lijkt alle zelfbewustzijn te verdwijnen. Ze verdwalen in hun creatie die een eigen leven gaat leiden en groter wordt dan ze zijn. Niet beperkt of onder druk gezet door specifieke doelen, deadlines, of onmiddellijk gewin, zijn degenen die het creatieve proces echt weten te waarderen vrij om te verkennen, te ontdekken, uit te vinden en om plezier te ontlenen uit de pure ervaring van het doen.

 

Voor meer informatie over dit onderzoek

 
Tijdens de , kun je alle creatieve workshops onbeperkt volgen voor één prijs . Stel je eigen samen:   ,  ),  , , , , , ,
Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x