fbpx
Select Page

Volle maan en creatieve energie

De fase van de volle maan is de belangrijkste maanfase en staat voor creativiteit, overvloed en welvaart. Gedurende deze tijd ondervind je de krachten van creativiteit, overvloed en manifestatie van verlangens.

Op de dag van de Volle Maan is er een enorme hoeveelheid energie beschikbaar op het aardse vlak. Zelfs als je sceptisch bent over de invloed van de maan op ons veranderende energieniveau, kun je profiteren van het gebruik van de maan als een creatief plan. In ons huidige klimaat van “drukker is beter”, maken we geen ruimte om te rusten, om te plannen en om gewoon te zijn. Het volgen van de maan helpt ons om betere resultaten te behalen.

Je hebt gedroomd, je hebt plannen gemaakt, nu is het tijd om je creatieve plannen tot leven te laten komen. Assertiviteit en zelfexpressie zijn op het hoogste niveau tijdens deze tijd van hoge energie. Behandel jezelf vriendelijk en verzet je niet tegen de natuurlijke energie die je ondervindt. Sommige creatievelingen vinden het moeilijk om te slapen op deze heldere maanverlichte nachten, zelfs als je geen nachtbraker bent. Concentreer deze energie dan op een creatief plan en maak ruimte in je planning voor een wereld waarin je jezelf kunt concentreren op het uitvoeren van creatieve projecten, het vervullen van sociale wensen en het laten stralen van je creativiteit.

Zelfs als je op andere dagen niet mediteert maar wel op de volle-maandag dan is het effect enorm krachtig. Dit komt omdat de Volle Maan de dag is voor voorspoed en verlichting. Het zorgt voor alle behoeften, ook je spirituele.

De volle maan is de perfecte gelegenheid om je bewustzijn te transformeren en een nieuw fundament van creativiteit en overvloed te bouwen.

Leid deze extraverte energie naar je creatieve project. Het moeilijkste deel van een creatief streven is de eigenlijke creatie, en nu is het de beste tijd om je plannen uit te voeren. Je verlangen om sociaal te zijn is altijd aanwezig tijdens de Volle Maan. Je zult merken dat je veel spraakzamer bent en veel mensen opzoekt. Haal het beste uit je tijd door actief op zoek te gaan naar een plek waar je je creativiteit kunt ontplooien.

Social Share Buttons and Icons powered by Ultimatelysocial
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x